Hamileyim Alışamadım:(

54LazKizi61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
412
119
103
rabbim başka dert vermesin ama bana göre büyük derdim var
hamileyim planlı bi gebelik değil korunduğum halde kaldım ve hala kimseye söyleyemedim çünkü kendim bu fikre alışamadım yani hiç istemediğim beklemediğim bi zamanda kaldım.
Kendimi alıştırmaya çalışıyorum olmuyor daha eşime bile söylemedim içimden gelmıyor bana hamile muamelesi yapmasını bile kaldıramam. Bi kızım var 5 yaşında bide bi oğlum var 1.5 yaşında üçüncüye kendimi hiç hazır hissetmıyorum önemlimimide aldım hap kullanıyordum ama kaldığım ay ishal olmuştum galiba etkisi olmadı ve hemen kaldım :110:
Benim gibi bu durumu yaşıyan varmı ?
İlerleyen aylarda heyecanlanırmıyım ?bebeğede haksızlık yaptığımı düşünüyorum ama elimden bişe gelmıyor farklı hissedemıyorum:KK43:

rabbim başka dert vermesin ama bana göre büyük derdim var
hamileyim planlı bi gebelik değil korunduğum halde kaldım ve hala kimseye söyleyemedim çünkü kendim bu fikre alışamadım yani hiç istemediğim beklemediğim bi zamanda kaldım.
Kendimi alıştırmaya çalışıyorum olmuyor daha eşime bile söylemedim içimden gelmıyor bana hamile muamelesi yapmasını bile kaldıramam. Bi kızım var 5 yaşında bide bi oğlum var 1.5 yaşında üçüncüye kendimi hiç hazır hissetmıyorum önemlimimide aldım hap kullanıyordum ama kaldığım ay ishal olmuştum galiba etkisi olmadı ve hemen kaldım :110:
Benim gibi bu durumu yaşıyan varmı ?
İlerleyen aylarda heyecanlanırmıyım ?bebeğede haksızlık yaptığımı düşünüyorum ama elimden bişe gelmıyor farklı hissedemıyorum:KK43:
Takvimi niye hemen eklediniz ozaman istemiyorsunuzda ?
Olmuşla ölmüşe çare yok ya aldıracaksınız ya doğuracak. Buna da biz karışamayız siz karar vericeksiniz

Evet ekledim cünkü en azından ordan görim nekadarlık belki gördükce heyecanlanırım diye :anneadayı:
Bi şekilde kendimi hazırlamaya çalışıyorum

Bizde yumurtlama zamanım değil diye eşimle bi kez sallamıştık ve o bi kezde hamile kaldım beklemiyodum ağlayarak karşılamıştım miniğimi. Çok sinirlenmiştim kızmıştım eşime de kendime de. Ama şimdi o kadar pişmanım ki tövbe ediyorum hep. İki de evladın varmış sende iyi biliyorsundur o miniklerin ne kadar değerli olduğunu. Allah can veriyor bize istememek de biraz şımarıklık oluyor

Bir arkadasimin ablasi da sizin gibi istemedigi anda 3.bebegine hamile kalmıştı. Aldirmadi ama dusurmek icin igneler yaptirdi hopladi zipladi butun tehlikeli hareketleri yapti ama cocuk masallah guzel tutunmuş. Simdi iyiki doğurmuşum diyor. Umarim sizin de oyle olur. Hem ne derler ilk cocuk kalfalık, ikinci cocuk çıraklık, ucuncu cocuk ustalık imis;)

Şu an şok zamanı.. korkmak alisamamak normal.. zamanla geçecek.. 2 çocuğunuz var bildiginiz bi süreç.. sakin olup olumlu düşünün..

Öncelikle hayırlı olsun, siz korunmanıza rağmen olmuşsa bu bebek demek ki dünyaya gelmeli,6.5 milyar arasında onun da şansı olmalı.Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.

Benim ablam 3ye hamile kaldı dkjstsiz korunmadan.ağlayarak aradı biri öldü sandım dedim.şimdi iyiki olmuş diyor hwycanlanmışsınz zaten takvim de yapılmış
eşine söyle tek başına yapmadın sonuçta

Biz burda ölüyoruz evladınız olsun diye.. Görüyorsun burada benim gibi yüzlerce kadın var... Birkere olmuş pozitif düşün içindeki miniğin herşeyden haberi var.. Lütfen onu üzme..

canım benımde9 yaşında bir kızım var 1 yıldır halaa hamile kalamadım ,
bende oyle bir anda kalarım inşallah ,

BÖYLE KAZAYLA HAMİLE KALMAYI ÇOKKKKK İSTERDİM.böyle kalmak en süperi bence daha cabuk adpte olurum.bir evladım var kızım.ikinci kez anne olmak için cannnnnn atıyorum zamanıda geldi yaşımd 34 ama su an maddi sıkıntımız var yapamam ama su borc bitsin bir araba alayım hemen hemen ısık hızıyla allahın izniyle istiyorum.yüce rabbim herkeze nasip etsin.cokkkk guzel duygu.lütfen aldırmayın böyle olması gerekiyormus annesi o su an herseyi hissediyor.ben cok hasaasım bebek ve cocuk konusunda lütfennn üzmeyin.bu sene bir gebelik yasadım ikinciyi nasip dedik basına geçtik borcu bosver dedik.ama kısmet 7 haftalıkken gelişmedi.ben ilk kalp atımı için gittigimde hungur hungur agladım elim ayagım bosaldı doktor sakin olun ilk bebekmi dedi sasırdı hayır dedim.

Back
X