Hamileyim Alışamadım:(

3.ve beklenmeyen anda geldıgı için küçük çaplı bir şok geçiriyorsun sanırım:)
zaten annelıgı yasamıs ve tecrübelı bırı olarak bıraz zaman gecınce alışacagına emınım..
hem ne güzel bır fert daha katılıyor aileye..o gelene kadar 1,5 yaşındakı bebişinde büyür sana yardım ederler anneleri..
kardeş çok güzel birşey,çok mutlu bır aile olursunuz ınsallah:)

eşine bari söyleseydin. bende etrafa söylememiştim ilk aydan hamile kalınca...
1.5 yaşındakiyle birlikte büyürler. Allah sağlık sıhhat versin.

Kısmeti varmış cocugun geliyo iste niye bu kadar dert ettin tamam bebegin küçük zorlanabilirsin belki ama biz duymadan esinin duymasi gerekirdi bence eşinede haksizlik etme umarım doguncada soğuk davranmazsin

eşinizle ne kadar sağlam iletişiminiz varmış. karısı 2 aylık hamile haberi yok :oha: biz eşimle böyle bi haber alabilmek için ne kadar çırpınıyoruz. sizdeki bu hevessizlik, sıradan bişeymiş gibi davranma eşe bile haber vermeme

Eşim ben söylemeden nasıl anlayabilirki test aldı ikisefer. yaptım çıkmadı dedim ilkinde çıkmıştı zaten ama oda ihtimal vermıyot çünkü korunuyordum ve istemedimide her muhabbete söylüyordum

BÖYLE KAZAYLA HAMİLE KALMAYI ÇOKKKKK İSTERDİM.böyle kalmak en süperi bence daha cabuk adpte olurum.bir evladım var kızım.ikinci kez anne olmak için cannnnnn atıyorum zamanıda geldi yaşımd 34 ama su an maddi sıkıntımız var yapamam ama su borc bitsin bir araba alayım hemen hemen ısık hızıyla allahın izniyle istiyorum.yüce rabbim herkeze nasip etsin.cokkkk guzel duygu.lütfen aldırmayın böyle olması gerekiyormus annesi o su an herseyi hissediyor.ben cok hasaasım bebek ve cocuk konusunda lütfennn üzmeyin.bu sene bir gebelik yasadım ikinciyi nasip dedik basına geçtik borcu bosver dedik.ama kısmet 7 haftalıkken gelişmedi.ben ilk kalp atımı için gittigimde hungur hungur agladım elim ayagım bosaldı doktor sakin olun ilk bebekmi dedi sasırdı hayır dedim.
Yok canım aldırmayı düşünmüyorum buna hakkım yok diye düşünüyorum iki evladım var onlara çok sevinmiştim ama buna şoktayım ve hiç sevinmiyorum haksızlık yaptığım içinde üzülüyorum

Şuan düşük yaparsan üzülur musun rahatlar misin? Üzülürsün elbette... oyleyse hemen kendini topla sen bir annesin. O da 5 ve 1,5 yaşındaki çocukların kadar senin evladın... eşine güzel bir süprizle soyle hamile oldugunu. Boylece neden bu kadar geç söylediğinin de açıklamasını yapmış olursun :)

Bildiğim ve korktuğum bi süreç doğumlarım çok zor oluyor :KK17: daha dogumda cektiklerimi unutamadan tekrar kalinca korkuyorumda

Haklısınız ama her doğum başkadır kötü düşünmeyin bu sefer kolay olacak böyle düşünün.. hepsi bigün unutulur elbet 3 çocugunuz hep sizinle.. eşinize de söyleyin

rabbim başka dert vermesin ama bana göre büyük derdim var
hamileyim planlı bi gebelik değil korunduğum halde kaldım ve hala kimseye söyleyemedim çünkü kendim bu fikre alışamadım yani hiç istemediğim beklemediğim bi zamanda kaldım.
Kendimi alıştırmaya çalışıyorum olmuyor daha eşime bile söylemedim içimden gelmıyor bana hamile muamelesi yapmasını bile kaldıramam. Bi kızım var 5 yaşında bide bi oğlum var 1.5 yaşında üçüncüye kendimi hiç hazır hissetmıyorum önemlimimide aldım hap kullanıyordum ama kaldığım ay ishal olmuştum galiba etkisi olmadı ve hemen kaldım :110:
Benim gibi bu durumu yaşıyan varmı ?
İlerleyen aylarda heyecanlanırmıyım ?bebeğede haksızlık yaptığımı düşünüyorum ama elimden bişe gelmıyor farklı hissedemıyorum:KK43:
içinden gelmeyen gebeliğin takvimi geliyorsa o içinden geliyordur sen rahat ol ;)

Şaşırman çok normal.
Beklenmedik bir anda sürpriz yapmış bebek :)
Bence eşinle paylaş canım bunu önce zamanla zaten alışırsın o süreci biliyorsun bildiğin için ürküyorsun.Dert etme bebeğini sev :)

kaç yaşındasınız,çalışıyor musunuz? hani sizi kokutan başka sebepler mi var diye spruyorum..ya da maddiyat falan gibi.ya da eşinizle aranız nasıl?

Rabbim evladını sana bagislasin insallah sağlıklı sıhhatli kıymetini bil rabbim verdikten sonra alisamiyorum bakamiyorum deme gibi lüksümüz yok bizim inan çok isterdim benimde böyle kolay evladım olmasını ama işte benim sinavimda bu çok sanslisin

kaç yaşındasınız,çalışıyor musunuz? hani sizi kokutan başka sebepler mi var diye spruyorum..ya da maddiyat falan gibi.ya da eşinizle aranız nasıl?
25 yasindayim calismiyorum evet korkumda dogumum nasil olacagi ben ilk iki dogumumu almanyada yaptim ama bu ani oldugu icin burda olmak zorunda ve burda dogum yapanlarin hikayesini duydukca ürküyorum ben normal dogum yaptim ama dogumlarim cok zor oluyor 18 saat sanca cekiyorum özele gitsem benle ugrasmazlar hemen keserler diyorum devlete gitsem buranin devlet dogum hastanesi cok kötü inanin mecba gibi yani hiç bi yönden rahat degilim

25 yasindayim calismiyorum evet korkumda dogumum nasil olacagi ben ilk iki dogumumu almanyada yaptim ama bu ani oldugu icin burda olmak zorunda ve burda dogum yapanlarin hikayesini duydukca ürküyorum ben normal dogum yaptim ama dogumlarim cok zor oluyor 18 saat sanca cekiyorum özele gitsem benle ugrasmazlar hemen keserler diyorum devlete gitsem buranin devlet dogum hastanesi cok kötü inanin mecba gibi yani hiç bi yönden rahat degilim
tek korkunuz doğum yöntemiyse hastaneyse o zamana kadar bir çözüm bulunur:)
yani illa normal doğum isteyene zorla sezeryan yaptırmıyor kimse korkmayın..hangi şehirdesiniz?

tek korkunuz doğum yöntemiyse hastaneyse o zamana kadar bir çözüm bulunur:)
yani illa normal doğum isteyene zorla sezeryan yaptırmıyor kimse korkmayın..hangi şehirdesiniz?
Zorla yaptırmıyorlar ama buluyorlar yaptırcak birşey kalbi atmıyor derler suyun az derler derlerde derler :bicak: sakaryadayım cnm burda bildiğim kadarıyla üç tane özel hastane var biri mühürlendi fetö yüzünden birine ben ilk hamileliğimde gitmiştim çok para gözdü olmadık şeye var dedi bitane kaldı oda bi ara kapanıyordu sonra taşındı bişiler oldu yani tam anlamiyla icime sinen biyer yoko_O

Back
X