hamileyim allahım şükürler olsun sana

semaveela

hayallerim doğdu
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2009
2.560
5
158
44
Diğer
2. bebişim yolda kızlar dua edin bana yarı yolda bırakmasın beni 1,5 yıl önce erken doğumla bebeğimi kaybetmiştim ben artık umudumu kesmişken rabbim bana 2. meleğimi yolladı çok şükür allahım bütün isteyen herkeze nasib etsin :Saruboceq: :ecrin_bebek:

Umarım sağlıcakla kucağına alırsın Allah yardımcın olsun:Saruboceq:bol boll dua et

sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin canım. tebrik ederim. seni çok iyi anlıyorum çünkü yaklaşık 4 ay önce ben d eoğlumu kaybettim 32. haftada. acını hatırlatmak istemem ama sen kaçıncı haftada kaybetmiştin. sezeryanlamı doğum yapmıştın. 1.5 yılmı bekledin. benim hiç sabrım yok zaman çabucak geçsin diye ebkliyorum. Rabbim bzilere de yardım eder inşallah.

amin canım.23 haftalık kızımı erken doğumla kaybettim normal oldu doğum bebeğin zarı yırtıldı suyum geldi 1,5 yıl değil 3 aysonra tamam dedi doktor başlayın dedi ama allahın taktiri 1,5 yıl sonra verdi meleğimi zamanda geçer alırsın bebeğini inşallah hayırlısıyla kucağına sabırlar diliyorum çok geçmiş olsun :Saruboceq:

semacıgım tekrar tebrıkederım canım allah analı babalı büyütsün hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın cnm:Saruboceqpuyorumnanaktan

ALLAH YARDIMCIN OLSUN BENDE AYNI DURUMDAYIM ÇOK İYİ ANLIYORUM SENİ..İNŞ SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE BEBEĞİMİZİ HAYIRLISIYLA KUCAĞIMNIZA ALIRIZkaydirigubbakcemile2

ALLAH YARDIMCIN OLSUN BENDE AYNI DURUMDAYIM ÇOK İYİ ANLIYORUM SENİ..İNŞ SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE BEBEĞİMİZİ HAYIRLISIYLA KUCAĞIMNIZA ALIRIZkaydirigubbakcemile2

inşallah canım inşallah allah kucağımızda sağlıkla görmeyide nasib eder :ecrin_bebek: :Saruboceq:

semoşum tebrik ederim tatlım rabbim minişini sana bağışlasın busefer sağlıkla mis kokusunu içine çek inşallah.herşey güzel olcak hiç endişelenme .öpüyorum seni..:teytey::teytey::teytey::teytey:

semoşum tebrik ederim tatlım rabbim minişini sana bağışlasın busefer sağlıkla mis kokusunu içine çek inşallah.herşey güzel olcak hiç endişelenme .öpüyorum seni..:teytey::teytey::teytey::teytey:

canım benimmm seninde iyi haberlerini enkısa zamanda alırız inşallah :Saruboceq: bende çok öpüyorum seni Şeniz

Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına almanı nasipetsin inşallah canım:Saruboceq:

tebriklerrr allah tamamına erdirsin inşallah....kaydirigubbakcemile5

Benimde ilk bebişim 4 aylıkken alındı 2. bebeiş sağlıkla gelecek size inşallah.Allah tamamına erdirsin mutlu huzurlu bir hamilelik diliyorum.Darısı başımıza :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…