Mesajinizi okuyunca kendimle o kadar ortak sey buldum ki

demek ki tek ben boyle degilmisim dedim...ben de 38 yasindayim ve 2.evliligim..ailemin istekleri ve yasimin sinirda olmasi tetikledi beni cocuk icin..mayis ayinda bir dusuk yasadim ve uzuldum dua ettim bir evlat sahibi olabilmek icin ve bu kasim ayinda tekrar hamile kaldim ustelik planlanmis bir hamilelik de degildi tamamen spontan gelisti...simdi de 4 aylik hamileyim ve ilk gunden beri hic havalara ucmadim..hamile oldugumu aileme bile birkac hafta once soyledim aslinda soylemedim annem anladi..kimse hamileligim hakkinda yorum yapsin istemiyorum karnima dokunduklarinda bile bi tuhaf oluyorum..bir turlu o hissiyati yakalayamadim..bir cocuk sahibi olmak,onun sorumlulugu,egitimi....vs..dusundukce boguluyorum...Allahimin gucune gitmesin ama ben annelik hissiyatini hala yakalayamadim..belki yasla alakali bilemiyorum..ya da esle...

ama ben kocaman bi karinla insan icinde dolasma fikrinden,bebegin meme emicek olmasindan vs...dusundukce boguluyorum...bir suru yazi okuyorum teni olan annelerin ve ya hamilelerin sevincleri,heycanlari vs hakkinda ama ben de tik yok...

su surecler hayirlisi ile gecse de bitse diye bakiyorum...

keske boyle hissetmesem bilincaltimda nerde sorun var ki bu hissiyat bana gelmiyor bilmiyorum ama bikdigim tek sey gecsin bitsin kimse beni gormesin...