Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim ailesiyle 120 gram yaptı. Yöreyle alakası yok ama ikimizde ardahanlıyız. babam asgari ücretle çalışan dişiyle tırnağıyla evlatları ailesi için çabalayan bir adam. Benim söz kesimimde ben kimseye hiçbirşey sipariş edemem bende evladımı evlendiriyorum sizde ne yapmak isterseniz yaparsınız dedi. Yatak odasını, halıları, mutfak gereçleri ve beyaz eşyamızı aldı. Tv ve buzdolabı hariç onlar vardı eşimde. ısrarla adettendir bir miktar söyle dedikleri için 120 gram dedi. Kendisi de bir o kadar taktı. yaptıkları altından çok, evden gelinlikle çıkarken evin anahtarını gümüş bir anahtarlık yaptırıp anneme vermiş çantama koymuştu. En kıymetlisi o anahtar ve anahtarlık olduEşinizin ailesi yapmadı mı bişey nerelisibiz çok merak ettim
Yani ferhans bayadır ban yemiyorum ama belana sokarım senin kim kimi satmış ya ? Kancıklık yapma seni alanda yok. Altına yatmadığın adam kalmadı açtırma bayramlık ağzımı. Sen çük düşkünü, zevk uğruna kürtaj yaptırmış insansın sen kimsin ki bana satmışsın diyosun ? Beni kendinle bir tutma. Ben yıllardır aynı adamla yatıp kalkıyorum sen gibi önüme gelenle değil. Bidaha bana karşı böyle bie hadsiz terbiyesiz yorumun olursa mahkemeye verir seni mahkeme salonunda döverim.iyi satmışsın kız kendini maşallah![]()
Ferhans sen istiyorsun ki turunc bi kaç aydır benim anama bacıma sövmüyor bana ban yedirmiyor benim canım sıkılıyo. Senden daha müslümanım canım.Bir de çok dindarmış gibi mehir istemeniz yok mu![]()
Tamamen kişiyle alakalı olduğunu, Yöreden yöreye değiştiğini , altının insanı kıymetini ölçmediğini biliyorum.sadece ortalama bir fikir edinmek istiyorum.
En gıcık olduğum laf, senin şerefin ne kadar da kızını satar gibi fiyat biciyorsun deseler haklılarAllah aşkına karşı tarafa
"şerefiniz kadar altın takın " gibi iğrenç bi söz kullanmayın.
Kuzu sen yakışıklı Alman kocayı kaptın. Daha ne mehiriguncel evleniyorum sifir gram:))
bence makul:)
corumlutla da evlensem ayni sekilde davranirdim ama:)Kuzu sen yakışıklı Alman kocayı kaptın. Daha ne mehiriArtık senin vize alma derdin filan da olmaz di mi?
Bir gecede harcatıyorum ben o parayı bir gecede.Ferhans sen istiyorsun ki turunc bi kaç aydır benim anama bacıma sövmüyor bana ban yedirmiyor benim canım sıkılıyo. Senden daha müslümanım canım.
Mesela karşılaştıralım mı?
Önüne gelenle yatmıyorum
Birilerinden çocuk yapıp aldırmıyorum
Aynı anda bikaç adamla sevişmiyorum
Kimseyi kıskanmıyorum.
Evlenemiceğini biliyosun kıskançlığından kuduruyosun sana 1 gr bile vermezler. Mehir hiiiiç vermezler o mehiri altına yattığın 500 adamdan ilk hangisine verdiysen bulup ondan istersin artık. Doğunun kaşarı gibisin senle yatmayan kalmadı![]()
Yavaş at bedava zevkine yapıyorum diyordunBir gecede harcatıyorum ben o parayı bir gecede.
Nasılda övünüyor yediği haltlarlaYavaş at bedava zevkine yapıyorum diyordunkim sana o parayı harcasın. Uzun süreli “aşk” yaşadığını iddia eden adam işsiz. Diğerleri de evli falan kart horozlar. Beleşe takılıyorsun
Daha dur ama 35ten sorma piyasan da düşecek milf fantazisi olanlara kalacaksın o zaman ne olacak acaba![]()
Tarla satan dayılar geldi aklıma.Bir gecede harcatıyorum ben o parayı bir gecede.
Aşk olsun kız, biz milf miyikDaha dur ama 35ten sorma piyasan da düşecek milf fantazisi olanlara kalacaksın o zaman ne olacak acaba![]()
Yani genç kız da değiliz benceAşk olsun kız, biz milf miyik![]()