• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünde toplam kaç gram altın isteniyor ortalama olarak çevrenizde?

ben evlenirken de istemedik, kardeşim evlenirken de istemedik. herkes gücü neye yetiyorsa onu yapsın diye düşündük ama eşimin ailesi gücünün yettiğinden azını yaptı, hatta kv takıcam diyip gösterdiği bileziği takmadı.
evet bence benimkiler de aynı kafadan.benim parada gözüm yok tek derdim ilerde yıpranmadan bir ev alabilmek.ama kayınvalidem tam oğluna düğün yapacakken, evlerinin içini tamamen a dan z ye tadilata sokup yenilettiler, yeni eşyalar aldılar.Şimdi de bana "kuyumculara bak model beğen, ama çok bakma hehe " diye şaka yollu, çok şey isteme demeye getiriyor kv.Birkaç konuda daha hissettiğim bu cıvıklığı ve cimriliği beni biraz soğuttu.Kendi ailem 200 gramdan aşağı isteme diye beni yoruyor.Altın istemenin ayıp olduğunu biliyorum, ama onlar isteseler yapamayacak durumda değiller ek gelirleri olan insanlar, çok arada bırakıldım bilmiyorum ne yapacağımı

ne yapabilirseniz onu yapın dendi. anne baba, kardesler, amca, babanne falan derken toplam 220 gram bilezik takıldı. ama sadece 100 gramını anne baba yaptı. gerisi esim, abileri, amca vs.

Back
X