- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
siz çok garipsiniz, ben bu dünyaya ait değilim diyor.
Depresyonda gibi geldi bana anneniz.
Kıskanma veya umursamama falan değil basbaya depresyonda.
Psikiyatra gitmeli. O gitmezse siz götürün..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz çok garipsiniz, ben bu dünyaya ait değilim diyor.
Bebeginiz hayirli olsun. Ben de anneniz gibiyim sanirim,birinden bebek haberi gelsin ayyy allah sabir versin diyorum
Ama icimden tabiibelli etmiyorum.
Dunyadaki en zor sey cocuk sahibi olmak. İnsanlar deli gibi seviniyor,abuk subuk hazirliklara girisiyorlar mesela bana garip geliyor. Annem de benim gibi,bebek haberine kolay gelsin diye cevap vermisti gulmustum cok![]()
Merhaba kızlar 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim daha çok yeni kese bile yok. Annem zaten test sonucunun fotosunu atmıştım aramadı bile ben aradım hayırlı olsun dedi. Annem çocuk sevmez, düşkün değildir yeğenimle de çok ilgilenmez zaten. Annem erkke kardeşimle tek yaşıyor, ama beni haftada 2 görür, ablam karşıda en az ayda 2 gelir . Ama ona ragmen ablama çocuk olunca bizi unuttun der. Babam gittiğinden beri yıprandı ve hayatımızın merkezinde olmak istiyor. 2 gündür aşırı mutsuz anne bebeğim olcak diye üzülüyormusun dedim yoo sen haber vermeden de ben böyleydim diyor. Bebekle ilgili yorum yapmıyor mesela soruyorum üstten cevap veriyor. Babamla az görüşüyorum, erkek kardeşim babama haber vermiş babamda neden kendi haber vermedi demiş. Bana diyorki babamla ilgili adam da utanma kalmamış , nasıl haber veresin çok ayıp. Bende dedim anne neden ayıp olsunki güzel birşeyi paylaşıyorum, siz çok garipsiniz, ben bu dünyaya ait değilim diyor. Diyorum neden mutsuzsun bak bebek olunca gezeriz uyuyunca cay içeriz hiç yalnız kalmazsın, yok ya ağrılarım var ondan diyor. Yani şuan ağrısı olan benim hamilelik başında normalmiş ama ne arıyor ne soruyor bebekle ilgili... Halbuki normalde arar, sorar. He birde ben 32 yaşındayım ve doktorlar bebeğin normal yolla olmayabilir diyordu ve benim çocuk doğrumakla ilgili korkularım vardı. Annem de hep evet çocuk çok zor diyordu ama son zamanlarda deneyin falan diyordu. şuan resmen depresyonda gibi, sanki tavırlı gibi ve ben çok hassas biriyim. Nasıl davranmalıyım bilmiyorum
Benim anlamadigim herkes bizim gibi dusunmuyor omergyİlk gebeliğimde kv ye haberini verince bir kaç dakika sonra durup dururken "artık rahatlık bitti" demişti. Eşime söylenmiştim "neden böyle dedi mutlu anımızda denecek şey mi bu?" diye. Ah saf ben işte..
O gebeliğim düşük oldu ama çok şükür şimdi kabına sığmayan, sığmayınca da kızıp dağıtan bir oğlum var.
Şimdi nerede yeni hamile görsem başına gelecekler aklıma geliyor.
Eltim geçenlerde doğum yaptı. Kv yine o klasik lafını söyledi. Bu sefer "aynen öyle" dedim..
Evlat çok güzel ama zorluğu da çok işte..
Benim anlamadigim herkes bizim gibi dusunmuyor omergyyani herhalde bizim cocuklarda var bir gariplik. Cocuk dogunca canin istedigi hic bir seyi yapamiyorsun ki. Ne kadar uyumlu olursa olsun hayatin sonuna kadar kisitlaniyor
bunun icin goklere ucan insanlar baha hep tuhaf gelmistir. Zor hem de cok zor cocuk isi. Bende cicikli bicikli seyler hazirlamak hic yoktu,cocuk dogduktan sonra olmayan hevesim tamamen kacti
![]()
Hahahaaa çok güzelmiş7 senelik evliyim evlendiğim günden beri çocuk tedavisi görüyorum.
4.denememde hamile kaldım ablama sonucu öğrenir öğrenmez haber verdim, annemle babamı arayıp söylemiş.
Annem bana tam 21 gün sonra mesaj attı duyduğumuzdan beri yerimizde duramıyoruz sevinçten diye.
Bende kendi kendime 21 günde anca sindirdi heralde dedim :)
Evet su xin annesi modundaki insanlar kesinlikle anne olmak icin dogmuslar. Heves meselesi. Sevinir mutlu olursun tamam ama asirisi cidden komik. Konu sahibinin annesi bence biz gibi normal insan, ek olarak depresyonda sadece.Ay valla çocuklarda değil yetişkinlerde tuhaflık. İnsanlar çeşit çeşit.
Çocuk doğurmak, büyütmek hayatının amacı oluyor bazı kişilerde. O tip insanlar gerçekten var bak ona inanıyorum..
Ben hamileyken çok nötrdüm. Çünkü yaşayacaklarımı az çok biliyordum. Ama birebir yaşamak daha farklı.
Heves ettiğim şeyler tabiki vardı. Ama hiç öyle hamişim hamişim diye dolanmıyordum :)
Oğlum 2 yaş bebesi. Biz gezmeye diye çıktığımız her yerden pert geliyoruz. Hadi bir sinema yapalım desen eee çocuk?
Herkes aynı olacak diye bir şey yok. Ama bana tuhaf geliyor bulutlarda gezenler :)
Aynen benziyor yaşadıklarımız gerçekten. Sizin kaç haftalık :)Bence anneniz depresyonda.
Bebek haberiyle ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Muhakkak vardır öncesinde kafaya taktiği bir durum.
Tabi annenizi en iyi siz bilirsiniz.
Bak ben de aynı durumu yaşadım
Okumaya usenmezsen yazayım ama banane senin hayatından dersen burdan sonrasını okuma boşver :)))
Bayram öncesi hamile olduğumu öğrendim.
3 yillik evliyim, annem istisnasız her telefonda korunmayin bebek yapın der dururdu.
Ben bekarken yumurtalık kisti ameliyatı olmuştum, annem de benim çocuğum olmayacağına inanıyordu.
Hatta o kadar inanmış ki çocuğum olmayacağına, önüne gelene dua edin olsun inşallah diyordu, her telefonda bana doktor ismi söylüyordu, abime tedavi olacaklar ama çok masraflı demiş, abim de parayı dert etmesinler demiş :)))
Anlayacağın annem tamamen kafasında kurmuş inanmış bebeğim olmayacağına
Bayramda söyledik bebeğim olacağını
Hani beklemiyor ya çok sevinir falan diye düşünüyoruz biz de.
Dediği şey
Himm hayırlı olsun dedi sadece
Babam o ne dedi annem de fısıltıyla bebek bebek diyor sanki ayıp bişeymis gibi :))
Babam da seviniriz öyleyse dedi başka bişey demedi
Niye böyle garip tepkiler verdiler
Çünkü ikisinin de bolca problemli bir dönemi ve bebek gibi güzel bir haber bile malesef evin gündemini değiştiremedi.
Ben de önce çok üzüldüm alindim kırıldım
Ama sonradan sonraya alıştım
Doktora kontrole gittim diyorum anneme hayırlısı olsun diyor
Anne dedim hiç sormuyorsun bebek iyi mi ne kadarlık olmuş diye
Haa doktor söyledi mi onları iyi miymis bebek diyor :))
Uzun oldu ama yazdıklarınızda kendimi buldum ve ben de sizle paylaşmak istedim :)
Yanlış anlaşılmışım galiba senelerce çocuk yapmaktan korktuğum için korundum ben ve annem den de öyle pati marti beklemiyordum. Annemle gün içinde defalarca konuşuruz biz , arayıp sormamaya başladı üzüldüğünü biliyorum. Dediğiniz sinema vb. olaylarını hala düşünüyorum, korkularım var. hamişim diye gezeceğimi de hiç sanmıyorum. Çocuk çok zor birşey olduğu için eskiden beri ben çocuk yapmayacağım derdim. Ama son zamanlarda dua ettim çünkü hem yumurtalıklarım sorunlu hem de yaşım geçiyordu. Allah da nasip etti inş ki daha belli olmaz çünkü çok yeni.Evet su xin annesi modundaki insanlar kesinlikle anne olmak icin dogmuslar. Heves meselesi. Sevinir mutlu olursun tamam ama asirisi cidden komik. Konu sahibinin annesi bence biz gibi normal insan, ek olarak depresyonda sadece.
Aynen benziyor yaşadıklarımız gerçekten. Sizin kaç haftalık :)
kesinlikle öyle . aaa ben henüz tam bilmiyorum beta 2535 perşembe doktor da keseyi görücez inş . çok hayırlı olsun inşBenim minik noktacik 6 haftalıkmis :))
Ben sizi çok iyi anladım
Parti falan beklemiyorsunuz ama bebek gibi güzel bir haber de sanki sıradan bir habermis gibi karşılanmamali bence
Özellikle bizim gibi çocuğumuz olmayacağını düşünen annelerimiz varken ilginç geliyor bu kadar tepkisiz kalmaları
Evet su xin annesi modundaki insanlar kesinlikle anne olmak icin dogmuslar. Heves meselesi. Sevinir mutlu olursun tamam ama asirisi cidden komik. Konu sahibinin annesi bence biz gibi normal insan, ek olarak depresyonda sadece.
Yok yok lafi acildi konu oraya geldi sadece ondan. Siz gayet normalsiniz,anneniz belki yardim alsa biraz daha mutlu bir insan olur. Sizin hamileliginizle alakali bir durum degil,anneniz genel olarak mutsuz bir insan sanirim. Gelir gecer insallah siz de saglikla bebisinizi alirsiniz kucaginizaYanlış anlaşılmışım galiba senelerce çocuk yapmaktan korktuğum için korundum ben ve annem den de öyle pati marti beklemiyordum. Annemle gün içinde defalarca konuşuruz biz , arayıp sormamaya başladı üzüldüğünü biliyorum. Dediğiniz sinema vb. olaylarını hala düşünüyorum, korkularım var. hamişim diye gezeceğimi de hiç sanmıyorum. Çocuk çok zor birşey olduğu için eskiden beri ben çocuk yapmayacağım derdim. Ama son zamanlarda dua ettim çünkü hem yumurtalıklarım sorunlu hem de yaşım geçiyordu. Allah da nasip etti inş ki daha belli olmaz çünkü çok yeni.
Yok yok kesinlikle farkli seylermis ben de anladim. Cocuk baskasindaysa kim olsa o sever ayol. Bakmasi baskaHayır yani ben de anaç biriyim aslında. Bekarlığımdan bu yana duyardım zaman zaman. Yeğenlerimle de çok yakından ilgilenirdim.
Ama anaçlık ve üreme güdüsü aynı şey değilmiş onu anladım.![]()