- 21 Nisan 2021
- 51
- 8
- 3
- 30
- Konu Sahibi Kutsalsindiii
-
Evli oldugunu hamile olmadan önce mi öğrendiniz, sonra mı? Ben de bunu merak ettımArkadaşlar yaptığım çok yanlış beni yargılayacaksınız asla elle tutulur bir yanı yok biliyorum fakat şuan sizden sadece yardım istiyorum .. tanıştık sevgili olduk ve en başta evli olduğunu bilmiyordum söylemedide kendisi şuan yurtdışında ailesi de. Çok seviyorum hamile olduğumu bilmiyor ikimizinde maddi imkanı yerinde .. hamile olduğumu nasıl söylemeliyim kabul etmezse ne yapmalıyım fakat şuan tek düşündüğüm nasıl söyleyeceğim ve yurt dışında olması engeli var asla aldırmak kürtaj olmak istemiyorum çünkü günahsız bir can Allah verdi ..
Yuvasını kurmuş adam. Seni almak istese şimdiye kadar boşanmaz mıydı. Boşanıyorum dese bile böyle bir karaktersizi kabul edecek misin? Aynısını sana da yapacakArkadaşlar yaptığım çok yanlış beni yargılayacaksınız asla elle tutulur bir yanı yok biliyorum fakat şuan sizden sadece yardım istiyorum .. tanıştık sevgili olduk ve en başta evli olduğunu bilmiyordum söylemedide kendisi şuan yurtdışında ailesi de. Çok seviyorum hamile olduğumu bilmiyor ikimizinde maddi imkanı yerinde .. hamile olduğumu nasıl söylemeliyim kabul etmezse ne yapmalıyım fakat şuan tek düşündüğüm nasıl söyleyeceğim ve yurt dışında olması engeli var asla aldırmak kürtaj olmak istemiyorum çünkü günahsız bir can Allah verdi ..
Çok haklısınız evli olduğunu söylemedi çünkü ben de sormadım bakalım daha çok yeni Allah yardımcım olsunYuvasını kurmuş adam. Seni almak istese şimdiye kadar boşanmaz mıydı. Boşanıyorum dese bile böyle bir karaktersizi kabul edecek misin? Aynısını sana da yapacak
Yalnız başına bebek büyütmek çok zor. Tüm gece uyumayıp sabahın beşinde güne başlamak insanı tüketiyor. Maddi durumunuz iyiyse mutlaka yardımcı tutun
Asla boşanmasını brklemiyorum böyle bir saygısızlığı onun ailesine yapamam böyle bir durumda şok içerisindeyim elim kolum bağlandıMaddi imkânınız varmış. Ne güzel aldirmak da istemiyorsunuz. Söylersiniz adama, haberi olsun en azindan bir çocuğunun olacağından. Doğurup bakacaksınız zaten.
Boşanıp sizinle evlenmesini beklemeyin hamilesiniz diye.
Korunduğum halde hamile kaldım zaten evli olduğunu yurt dışına gidince öğrendimNapcan doğurup bakcam boşanıp senle ponçik yuva kuracak hali yok. Evli olduğunu öğrenmişsin ne diye devam edip üstüne korunmazsın anlamıyorum
Pislik herifKorunduğum halde hamile kaldım zaten evli olduğunu yurt dışına gidince öğrendim
O zaman haber verin bebeginize bakin dogurup baska care yokAsla boşanmasını brklemiyorum böyle bir saygısızlığı onun ailesine yapamam böyle bir durumda şok içerisindeyim elim kolum bağlandı
Şok olacak bir şey yok sonuçta bir ilişki varsa hamilelik de olabilen bir şey. Umarım sağlıcakla buyutursunuz bebeginizi.Asla boşanmasını brklemiyorum böyle bir saygısızlığı onun ailesine yapamam böyle bir durumda şok içerisindeyim elim kolum bağlandı
Başına gelince o kadar rahat olmuyprsun işte gelip klavyeden yazmak kolay gel bir de bana sor nasıl söyleyeceğimi düşünüyorm burdaYa arkadaşım en başta tamam bilmiyordum evli olduğunu öğrendikten sonra ilişkiye devam eden, korunmasız seks yapan sizsiniz
Allah canı öyle havadan vermiyor ya durumu ciddiye alsaydınız şimdi ne yapıcam demezdiniz bence
aldırmayı düşünmüyorsanız doğurup bakacaksınız adama da söyleyin ha boşanır boşanmaz bilemem ama konu ilginç bir konu
bana rahat geldiniz yine kusura bakmayın şu durumda olsam pandemi de var hemen babasına gidip söylerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?