Hamileyim ama babası evli yani sevgilim ne yapıca

Kutsalsindiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2021
51
8
3
30
Arkadaşlar yaptığım çok yanlış beni yargılayacaksınız asla elle tutulur bir yanı yok biliyorum fakat şuan sizden sadece yardım istiyorum .. tanıştık sevgili olduk ve en başta evli olduğunu bilmiyordum söylemedide kendisi şuan yurtdışında ailesi de. Çok seviyorum hamile olduğumu bilmiyor ikimizinde maddi imkanı yerinde .. hamile olduğumu nasıl söylemeliyim kabul etmezse ne yapmalıyım fakat şuan tek düşündüğüm nasıl söyleyeceğim ve yurt dışında olması engeli var asla aldırmak kürtaj olmak istemiyorum çünkü günahsız bir can Allah verdi ..

Evli oldugunu hamile olmadan önce mi öğrendiniz, sonra mı? Ben de bunu merak ettım

Yuvasını kurmuş adam. Seni almak istese şimdiye kadar boşanmaz mıydı. Boşanıyorum dese bile böyle bir karaktersizi kabul edecek misin? Aynısını sana da yapacak

Yalnız başına bebek büyütmek çok zor. Tüm gece uyumayıp sabahın beşinde güne başlamak insanı tüketiyor. Maddi durumunuz iyiyse mutlaka yardımcı tutun

Evli olduğunu ne zaman öğrendiniz hamile kalmadan önce mı sonra mı? Hamile olduğunuzu söyleyin en azindan bilsin kendim bakabilirim diyorsanız da doğurup bakarsınız.

Çok haklısınız evli olduğunu söylemedi çünkü ben de sormadım bakalım daha çok yeni Allah yardımcım olsun

Ya maddi durumun da varmış işte ne güzel bakarsın çocuğuna kendin bide çok seviyorum diyorsun bu kadar karaktersiz bi insanın neyini seviyorsun tut ki oldu da boşandı seninle evlendi bu gün karısına yapan yarın sana yapmaz mı aynı şeyi yerinde olsam ve benim de durumum olsa ben hamileyim ama senden hiç bir talebim yok der geçerim bu kadar muhtaç göstermeyin kendinizi bu kadar düşmeyin Allah aşkına ya

Asla boşanmasını brklemiyorum böyle bir saygısızlığı onun ailesine yapamam böyle bir durumda şok içerisindeyim elim kolum bağlandı

Ya arkadaşım en başta tamam bilmiyordum evli olduğunu öğrendikten sonra ilişkiye devam eden, korunmasız seks yapan sizsiniz
Allah canı öyle havadan vermiyor ya durumu ciddiye alsaydınız şimdi ne yapıcam demezdiniz bence

aldırmayı düşünmüyorsanız doğurup bakacaksınız adama da söyleyin ha boşanır boşanmaz bilemem ama konu ilginç bir konu

bana rahat geldiniz yine kusura bakmayın şu durumda olsam pandemi de var hemen babasına gidip söylerdim

Asla boşanmasını brklemiyorum böyle bir saygısızlığı onun ailesine yapamam böyle bir durumda şok içerisindeyim elim kolum bağlandı
Şok olacak bir şey yok sonuçta bir ilişki varsa hamilelik de olabilen bir şey. Umarım sağlıcakla buyutursunuz bebeginizi.

Başına gelince o kadar rahat olmuyprsun işte gelip klavyeden yazmak kolay gel bir de bana sor nasıl söyleyeceğimi düşünüyorm burda

Doğacak çocuk içinde zor bilemiyorum adama söyleseniz çocuğu saklamak isteyecek ya da aldır diyecek bence başta evli olduğunu söylemeyen adam bebeği neden üstüne alsın

eşi ondan sonra bir şekilde öğrenir daha büyük problemler çıkar

ve cidden çok rahatsınız bam teli bir konu bilemedim neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…