Hamileyim ama babası evli yani sevgilim ne yapıca

Gaza gelmiyoruz o zaman

Evli olduğunu bilmiyordum 1.
Hamile kalmaya çabalamadım korundum 2.
Akıl herkese vermiş Allah ama zekandan şüpheliyim

mesajlara baktım da çatlatma iğnesine kadar sorup hamilelik için çabalamışsınız.
Kesin evli olduğunu da biliyorsunuzdur. Şimdiye kadar hiç ban yemedim ama tek kelimeyle iğrençsiniz.
Bir de konuya komik komik aldırmayacağım yazmışsınız tabi aldırmazsınız onca emek sarfetmişsiniz hamile kalmak için.

Aynen sesi soluğuda kesildi kenardan kenardan okuyup eğleniyordur belki salak

Evli olduğunu bilmiyordum 1.
Hamile kalmaya çabalamadım korundum 2.
Akıl herkese vermiş Allah ama zekandan şüpheliyim

Çakşır suyu kullanıp hamile kalan var mı ben 10 gündür kullanıyorum bilgi verir misiniz ?

Bunlarıda zaten ben yazdım dimi. Te Allahım. Böyle zeka meka cümleleri kurman absürt

Söylersiniz çocugun doğduktan sonra nüfusuna alınmasini isteyebilirsiniz sadece ..eğer kabul ederse alır...fakat bosanir diye düşünceleriniz varsa yaniliyosunuz bosanmaz

Acaba siz hamile kalmayı şey mi zannettiniz ilaç alırım ağrı kesici gibi en geç 1-2 güne geçer yapmayın Allah aşkına ben 8 aylık evliyim ama bebek düşüncesi ilk baştan vardı olmadı daha sonra oldu ama bu süreç te çok isteyipte olmayan ve olmayanların ne çektiğini az çok biliyorum lütfen yaptığınız iyi birşey miş gibi bahsetmeyin o adamın çocukları duysa “aaa baba bize kardeşi başkasından mı getiriyorsun hani nerde “demeleri ni bekliyorsun Allah affetsin şu mübarek günde sizi

Çok merhametlisinin madem, o Merhametiniz bir çocuğu babasız büyütmeyi göze alıyor mu?

Ohhh olsun oh. Sen kalk çocuğu yapmaya çabala adam karısından ayrılıp sana gelir diye bekle.. Kalırsın böyle düdük makarnası gibi.

Biraz üzülsen pişman olsan herkes sana yardım eder ama sen yorumlarda birde arkadaşlara saldırıyorsun. Piskin kadın seni. O çocuğa üzüldüm sadece.

Canım öncesinde bariz belli kaç aşamadan geçmiş kürler falan buraya yazılan yazılmayan kombiler günahı boynuna adamı kandırmış ta olabilir benim çocuğum olmaz ilaç vs kullandım diyerek buraya kaç konu açmış baksana

Çakşır suyunu doğum kontrol yöntemi sanmış olamaz mı olabilir. Yüklenmeyin üyeye, yanlış yönlendirilmiş sadece. Korunuyorum diye düşünmüş ve yumurta geliştirmiş kazara hamilelige hazırlamış rahmini. Herkesin başına gelebilir.
Ben de yanlışlıkla hamile kalıp sağlıcakla doğursam keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…