- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi Kutsalsindiii
-
Off sinirlerimi bozdu cidden yaa bu kadar vicda kıyamam onaYok canım çok vicdanlı, yuva yikmak kesinlikle istemiyor. Şu an ağlıyor bir köşede yuvası yıkılmasın adamın diye.
Gaza gelmiyoruz o zamanBen de bilemedim. İnsanda azıcık zeka olsa bilir sonuçta yazdığı şeyler görünüyor burada, yalani ortaya çıkar. E siteye Üye olup konu açabiliyorsa azıcık da olsa zekası var demektir. Bu durumda bizi costurup yorumları okuyup eğlenmek için yapmış olma ihtimali yüksek.
Evli olduğunu bilmiyordum 1.Ben gerçekleri söyledim burada hamile kalmak için çabalayan sendin şimdi normal davranmanı saçma buluyorum. Şikayet edebilirsin zira hakaret vs yapmadım gerçekleri söyledim. Bu arada bekarım vede evli adamlarla gezip hamile kalmaya çalışmayacak kadar karakterim aklım midem v
Niye gidelim canım. Gelmiş yalan söylüyor niye yalan söylüyorsun dedik. Bir şey demedik ki. O da zaten yalan söylediği için cevap veremiyor.Off sinirlerimi bozdu cidden yaa bu kadar vicda kıyamam ona
Dün gitmedik de simdi gidebiliriz hazrlan
Aynen sesi soluğuda kesildi kenardan kenardan okuyup eğleniyordur belki salakBen de bilemedim. İnsanda azıcık zeka olsa bilir sonuçta yazdığı şeyler görünüyor burada, yalani ortaya çıkar. E siteye Üye olup konu açabiliyorsa azıcık da olsa zekası var demektir. Bu durumda bizi costurup yorumları okuyup eğlenmek için yapmış olma ihtimali yüksek.
Aynen sustu zatenNiye gidelim canım. Gelmiş yalan söylüyor niye yalan söylüyorsun dedik. Bir şey demedik ki. O da zaten yalan söylediği için cevap veremiyor.
Evli olduğunu bilmiyordum 1.
Hamile kalmaya çabalamadım korundum 2.
Akıl herkese vermiş Allah ama zekandan şüpheliyim
Merhaba bugün ilişkimden sonraki 10. Gün ve kan tahlili yaptırmaya gittim fakat sonuç ne yazık ki negatif çıktı bütün belirtiler var özellikle mide bulantısı beyaz akıntı bel ağrısı vs .. sebebi sabah değilde öğlen 4 gibi gittiğim için olabilir mi ?
Çakşır suyu kullanıp hamile kalan var mı ben 10 gündür kullanıyorum bilgi verir misiniz ?
Bunlarıda zaten ben yazdım dimi. Te Allahım. Böyle zeka meka cümleleri kurman absürtArkadaşlar çatlama iğnesi diye birşey duydum hiç bir bilgim yok fiyatı ne zaman olunmalı vs ... eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırsak olur mu kesin hamile kalma şansım oluyor mu reçetesiz satılıyor mu fiyatı nedir ?
Söylersiniz çocugun doğduktan sonra nüfusuna alınmasini isteyebilirsiniz sadece ..eğer kabul ederse alır...fakat bosanir diye düşünceleriniz varsa yaniliyosunuz bosanmazArkadaşlar yaptığım çok yanlış beni yargılayacaksınız asla elle tutulur bir yanı yok biliyorum fakat şuan sizden sadece yardım istiyorum .. tanıştık sevgili olduk ve en başta evli olduğunu bilmiyordum söylemedide kendisi şuan yurtdışında ailesi de. Çok seviyorum hamile olduğumu bilmiyor ikimizinde maddi imkanı yerinde .. hamile olduğumu nasıl söylemeliyim kabul etmezse ne yapmalıyım fakat şuan tek düşündüğüm nasıl söyleyeceğim ve yurt dışında olması engeli var asla aldırmak kürtaj olmak istemiyorum çünkü günahsız bir can Allah verdi ..
O zaman neden konu açtın ? Ya sabır . Al yaramış sana çakşır otuEvli olduğunu bilmiyordum 1.
Evli olduğunu bilmiyordum 1.
Canım öncesinde bariz belli kaç aşamadan geçmiş kürler falan buraya yazılan yazılmayan kombiler günahı boynuna adamı kandırmış ta olabilir benim çocuğum olmaz ilaç vs kullandım diyerek buraya kaç konu açmış baksanaÇakşır suyu kullanıp hamile kalan var mı
Çakşır suyu kullanıp hamile kalan var mı ben 10 gündür kullanıyorum bilgi verir misiniz ?www.kadinlarkulubu.com
Baya korunuyormuşsunuz.
Çakşır suyunu doğum kontrol yöntemi sanmış olamaz mı olabilir. Yüklenmeyin üyeye, yanlış yönlendirilmiş sadece. Korunuyorum diye düşünmüş ve yumurta geliştirmiş kazara hamilelige hazırlamış rahmini. Herkesin başına gelebilir.Çakşır suyu kullanıp hamile kalan var mı
Çakşır suyu kullanıp hamile kalan var mı ben 10 gündür kullanıyorum bilgi verir misiniz ?www.kadinlarkulubu.com
Baya korunuyormuşsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?