Hamileyim ama babası evli yani sevgilim ne yapıca

Söylemek niye zor anlamadım? Neden çekiniyorsunuz?
Hamile olduğumdan ve vereceği tepkiden çekiniyorum sonuçta korunduğum halde böyle birşey oldu ve ben merhametli birisiyim ne onun boşanmasını isterim ne de çocuğumun ölmesini ...

Başına gelince o kadar rahat olmuyprsun işte gelip klavyeden yazmak kolay gel bir de bana sor nasıl söyleyeceğimi düşünüyorm burda
Bir durum başımıza gelmişse sebebi bizizdir
Bu her durumda böyle sebepleri tartışmak istemiyorum sizinle insan gibi yazıyorum

dikkatsiz davranmışızdır bu açık açık yazmayayım bence size iyi günler
Yurtdışına giden adamın evli olduğunu nasıl öğrendiniz?

neyse size iyi günler..:

Yazık seni kocan çok aldatmış galiba seni şikayet edip raporladım hadi bakalm
Ben gerçekleri söyledim burada hamile kalmak için çabalayan sendin şimdi normal davranmanı saçma buluyorum. Şikayet edebilirsin zira hakaret vs yapmadım gerçekleri söyledim. Bu arada bekarım vede evli adamlarla gezip hamile kalmaya çalışmayacak kadar karakterim aklım midem var.

Hamile olduğumdan ve vereceği tepkiden çekiniyorum sonuçta korunduğum halde böyle birşey oldu ve ben merhametli birisiyim ne onun boşanmasını isterim ne de çocuğumun ölmesini ...
Adam aldır dese aldiracak misiniz? Tamam boşanıp geliyorum dese oh gel evlenelim mi diyeceksiniz? Bunlara cevap hayirsa neden korkuyorsunuz? Siz ne istiyorsunuz? Yani konuyu acmaktaki amacınız nedir?
Tek başına bebek büyütmeye karar verdim artıları eksileri neler, hangi zorluklarla karşılaşırım arkadaslar yasayanlar var mi, yardım edebilir mi? Demek için mi yoksa adam karısını boşar evlenirsiniz sorun çözülür denmesi için mi?

Başına gelince o kadar rahat olmuyprsun işte gelip klavyeden yazmak kolay gel bir de bana sor nasıl söyleyeceğimi düşünüyorm burda
Benim anlamadığım şu sen bekarsın ve biriyle birlikte oldun ve hamile kaldın hadi adamın evli olduğunu bir kenara koydumda ailene ne diceksin? Evli adamdan cocuk yaptımmı? Vallahi enteresan geldi. Allah büyük asla kınamıyorum anlamaya calısıyorum sadece

Siz korunuyor muydunuz?
Daha perşembe öğrenmişsiniz adam o zaman yeni gitti 21 nisanda 10 gündür kullandığınıza göre e bilerek isteyerek bir hamilelik bu

adam yeni gitti şak evli olduğunu öğrendiniz?

Gerçekten inanmıyorum ya. Korundugum halde hamile kaldım diyorsunuz ve bizi kandırmaya calisiyorsunuz. Baya baya hamile kalmaya çalışmışsınız. Yazmışsınız burada o kadar, inşallah hamileyimdir diye.
Defalarca test yapmışsınız.
Adam yer mi sizce korunuyordum sürpriz oldu numarasını? Bence de korkun.

Evet konularına bende baktım gerçekten enterasan. Arkadasın canı sıkılıyor aksiyon arıyor heralde kendine. Konuları hep gebelik. Kalmaya calısmıs birde silik gebelik testi konusunu gördüm . Yalan olabilir

Adam karısından bosanip onunla evlensin diye bile isteye hamile kalmış. Hamile kalmak için uğraşmış.

Resmen bile isteye hamile kalmıs evli adamdan yazık cok yazık baska adam kalmamis gibi bir yuvayi yıkıp yuva kurmayı düsünüyor

Resmen bile isteye hamile kalmıs evli adamdan yazık cok yazık baska adam kalmamis gibi bir yuvayi yıkıp yuva kurmayı düsünüyor
Yok canım çok vicdanlı, yuva yikmak kesinlikle istemiyor. Şu an ağlıyor bir köşede yuvası yıkılmasın adamın diye.

Konularını gördüm. Belkide buda uyduruyor bizi yiyordur can sıkıntısından doğrumu fake mi bilemedim
Ben de bilemedim. İnsanda azıcık zeka olsa bilir sonuçta yazdığı şeyler görünüyor burada, yalani ortaya çıkar. E siteye Üye olup konu açabiliyorsa azıcık da olsa zekası var demektir. Bu durumda bizi costurup yorumları okuyup eğlenmek için yapmış olma ihtimali yüksek.

Ne karnındakinin nede o şahsiyetsiz herifin ailesinin vebaline girme imkanın varmış doğur ondanda uzak dur seviyorum demişsiniz bide hala nasıl sevebiliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…