- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Kutsalsindiii
-
Söylemek niye zor anlamadım? Neden çekiniyorsunuz?Başına gelince o kadar rahat olmuyprsun işte gelip klavyeden yazmak kolay gel bir de bana sor nasıl söyleyeceğimi düşünüyorm burda
Adamdan gizli hamile kaldığı içindir zira hanımefendi bilerek hamile kaldıSöylemek niye zor anlamadım? Neden çekiniyorsunuz?
Hamile olduğumdan ve vereceği tepkiden çekiniyorum sonuçta korunduğum halde böyle birşey oldu ve ben merhametli birisiyim ne onun boşanmasını isterim ne de çocuğumun ölmesini ...Söylemek niye zor anlamadım? Neden çekiniyorsunuz?
Bir durum başımıza gelmişse sebebi bizizdirBaşına gelince o kadar rahat olmuyprsun işte gelip klavyeden yazmak kolay gel bir de bana sor nasıl söyleyeceğimi düşünüyorm burda
Yazık seni kocan çok aldatmış galiba seni şikayet edip raporladım hadi bakalmAdamdan gizli hamile kaldığı içindir zira hanımefendi bilerek hamile kaldı
Ben gerçekleri söyledim burada hamile kalmak için çabalayan sendin şimdi normal davranmanı saçma buluyorum. Şikayet edebilirsin zira hakaret vs yapmadım gerçekleri söyledim. Bu arada bekarım vede evli adamlarla gezip hamile kalmaya çalışmayacak kadar karakterim aklım midem var.Yazık seni kocan çok aldatmış galiba seni şikayet edip raporladım hadi bakalm
Adam aldır dese aldiracak misiniz? Tamam boşanıp geliyorum dese oh gel evlenelim mi diyeceksiniz? Bunlara cevap hayirsa neden korkuyorsunuz? Siz ne istiyorsunuz? Yani konuyu acmaktaki amacınız nedir?Hamile olduğumdan ve vereceği tepkiden çekiniyorum sonuçta korunduğum halde böyle birşey oldu ve ben merhametli birisiyim ne onun boşanmasını isterim ne de çocuğumun ölmesini ...
Benim anlamadığım şu sen bekarsın ve biriyle birlikte oldun ve hamile kaldın hadi adamın evli olduğunu bir kenara koydumda ailene ne diceksin? Evli adamdan cocuk yaptımmı? Vallahi enteresan geldi. Allah büyük asla kınamıyorum anlamaya calısıyorum sadeceBaşına gelince o kadar rahat olmuyprsun işte gelip klavyeden yazmak kolay gel bir de bana sor nasıl söyleyeceğimi düşünüyorm burda
Evet konularına bende baktım gerçekten enterasan. Arkadasın canı sıkılıyor aksiyon arıyor heralde kendine. Konuları hep gebelik. Kalmaya calısmıs birde silik gebelik testi konusunu gördüm . Yalan olabilirÇakşır suyu kullanıp hamile kalan var mı
Çakşır suyu kullanıp hamile kalan var mı ben 10 gündür kullanıyorum bilgi verir misiniz ?www.kadinlarkulubu.com
Siz korunuyor muydunuz?
Daha perşembe öğrenmişsiniz adam o zaman yeni gitti 21 nisanda 10 gündür kullandığınıza göre e bilerek isteyerek bir hamilelik bu
adam yeni gitti şak evli olduğunu öğrendiniz?
Adam karısından bosanip onunla evlensin diye bile isteye hamile kalmış. Hamile kalmak için uğraşmış.Benim anlamadığım şu sen bekarsın ve biriyle birlikte oldun ve hamile kaldın hadi adamın evli olduğunu bir kenara koydumda ailene ne diceksin? Evli adamdan cocuk yaptımmı? Vallahi enteresan geldi. Allah büyük asla kınamıyorum anlamaya calısıyorum sadece
Konularını gördüm. Belkide buda uyduruyor bizi yiyordur can sıkıntısından doğrumu fake mi bilemedimAdam karısından bosanip onunla evlensin diye bile isteye hamile kalmış. Hamile kalmak için uğraşmış.
Resmen bile isteye hamile kalmıs evli adamdanÇakşır suyu kullanıp hamile kalan var mı
Çakşır suyu kullanıp hamile kalan var mı ben 10 gündür kullanıyorum bilgi verir misiniz ?www.kadinlarkulubu.com
Siz korunuyor muydunuz?
Daha perşembe öğrenmişsiniz adam o zaman yeni gitti 21 nisanda 10 gündür kullandığınıza göre e bilerek isteyerek bir hamilelik bu
adam yeni gitti şak evli olduğunu öğrendiniz?
Cok sinir oldum yaa bide yorum bekliyorAdam karısından bosanip onunla evlensin diye bile isteye hamile kalmış. Hamile kalmak için uğraşmış.
Yok canım çok vicdanlı, yuva yikmak kesinlikle istemiyor. Şu an ağlıyor bir köşede yuvası yıkılmasın adamın diye.Resmen bile isteye hamile kalmıs evli adamdanyazık cok yazık baska adam kalmamis gibi bir yuvayi yıkıp yuva kurmayı düsünüyor
Ben de bilemedim. İnsanda azıcık zeka olsa bilir sonuçta yazdığı şeyler görünüyor burada, yalani ortaya çıkar. E siteye Üye olup konu açabiliyorsa azıcık da olsa zekası var demektir. Bu durumda bizi costurup yorumları okuyup eğlenmek için yapmış olma ihtimali yüksek.Konularını gördüm. Belkide buda uyduruyor bizi yiyordur can sıkıntısından doğrumu fake mi bilemedim
Ne karnındakinin nede o şahsiyetsiz herifin ailesinin vebaline girme imkanın varmış doğur ondanda uzak dur seviyorum demişsiniz bide hala nasıl sevebiliyorsunuzArkadaşlar yaptığım çok yanlış beni yargılayacaksınız asla elle tutulur bir yanı yok biliyorum fakat şuan sizden sadece yardım istiyorum .. tanıştık sevgili olduk ve en başta evli olduğunu bilmiyordum söylemedide kendisi şuan yurtdışında ailesi de. Çok seviyorum hamile olduğumu bilmiyor ikimizinde maddi imkanı yerinde .. hamile olduğumu nasıl söylemeliyim kabul etmezse ne yapmalıyım fakat şuan tek düşündüğüm nasıl söyleyeceğim ve yurt dışında olması engeli var asla aldırmak kürtaj olmak istemiyorum çünkü günahsız bir can Allah verdi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?