• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ama esime olan guvenim kırıldı

Işte bende çocuklu boşanmadan korkuyorum olursa

Bir ömür evli kalacağınızın garantisini kim verdi size? Daha yaşınız çok küçük, ortada böylesine ciddi bir sorun varken hamile kalmanız en büyük hata. Kürtajda yasal sınırı da geçmişsiniz mecbur doğuracaksınız. Düşürmek gibi saçmasapan fikirleri çıkartın aklınızdan.

Öyle birşey yok saçmalıyorsun dedi
öyle bir şey yok mu dedi!! ee bakmışsın, gördüm reel bişi bu nasıl yok falan deseydiniz ya.. ne bileyim. cem yılmazın bi skeci vardı o aklıma geldi. otelde basılınca, hangi don, hangi otel muhabbeti :halay: iyi bir savunma olmamış. üstüne gitseydiniz. konuyu kapatmasaydınız. bence artık kanıt toplamaya başlayın siz. kuzenin belki aklında yoktur ama adam bildiğin stalkluyor.

Bir ömür evli kalacağınızın garantisini kim verdi size? Daha yaşınız çok küçük, ortada böylesine ciddi bir sorun varken hamile kalmanız en büyük hata. Kürtajda yasal sınırı da geçmişsiniz mecbur doğuracaksınız. Düşürmek gibi saçmasapan fikirleri çıkartın aklınızdan.
Hamile kalacağımı bilmiyordum ki doktorlar bile sizin bebeginiz olmaz dedi

öyle bir şey yok mu dedi!! ee bakmışsın, gördüm reel bişi bu nasıl yok falan deseydiniz ya.. ne bileyim. cem yılmazın bi skeci vardı o aklıma geldi. otelde basılınca, hangi don, hangi otel muhabbeti :halay: iyi bir savunma olmamış. üstüne gitseydiniz. konuyu kapatmasaydınız. bence artık kanıt toplamaya başlayın siz. kuzenin belki aklında yoktur ama adam bildiğin stalkluyor.
Klasik erkek yalanı işte

Çocuğu düşürmek istiyorum demesine kimse takılmamış herkes gayet rahat biçimde kuzene odaklanmış çok ilginç... Koyunların zeytin gibi dışkıları oluyor ya böyle hareket halindeyken arkadan dökülüyor ve yollarına devam ediyorlar sende öyle mi düşürüceksin bebeği?

Erkek ismiyle kaydettiyse, gidip kuzeninizle yatmasına gerek yok yada ona aşık olduğunu ispatlamanıza gerek yok. O olay tek başına aldatmadır, kandırmadır, aptal yerine koyma dır.
Bundan sonrası boşanabiliyorsan boşan,. Bebeğini de büyüt kendin. Çünkü bende olsam o adama birdaha hiç bir konuda güvenemezdim asıl sorun da bu zaten.

Back
X