Doktor bizim çocuğumuz olmayacağını tüp bebekle bile olmaz dediler. Nasıl oldu anlamadım hamile kaldımBabası öledebilirdi. Tek başına büyütemeyeceğiniz çocuğu niye yapıyosunuz anlamıyorum.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor bizim çocuğumuz olmayacağını tüp bebekle bile olmaz dediler. Nasıl oldu anlamadım hamile kaldımBabası öledebilirdi. Tek başına büyütemeyeceğiniz çocuğu niye yapıyosunuz anlamıyorum.![]()
Öyle birşey yok saçmalıyorsun dedieşinle açıkça konuştun mu? açıklaması ne merak ettim
Sende yap biran önce tavsiye ederimSende de durumlar pek sağlıklı değil ama sen yaptın?
neden ??? o çocuk senin hayat yoldaşın olacak.kucağına bir al bak gör ondan daha değerli bir allah kulu olacak mı gözünde.Işte bende çocuklu boşanmadan korkuyorum olursa
Işte bende çocuklu boşanmadan korkuyorum olursa
Kuzenim başkasını seviyor.Kuzeninle konuştun mu? Kocan da gözü varsa veya görüşüyorlarsa al senin olsun de. Çocuk da senin parçan, sanki bi tek adamın çocuğunu taşıyormuşsun gibi düşünmeni yaşının küçüklüğüne veriyorum.
neden ??? o çocuk senin hayat yoldaşın olacak.kucağına bir al bak gör ondan daha değerli bir allah kulu olacak mı gözünde.
öyle bir şey yok mu dedi!! ee bakmışsın, gördüm reel bişi bu nasıl yok falan deseydiniz ya.. ne bileyim. cem yılmazın bi skeci vardı o aklıma geldi. otelde basılınca, hangi don, hangi otel muhabbetiÖyle birşey yok saçmalıyorsun dedi
Kocan da senle evli ona bakarsan.Kuzenim başkasını seviyor.
Hamile kalacağımı bilmiyordum ki doktorlar bile sizin bebeginiz olmaz dediBir ömür evli kalacağınızın garantisini kim verdi size? Daha yaşınız çok küçük, ortada böylesine ciddi bir sorun varken hamile kalmanız en büyük hata. Kürtajda yasal sınırı da geçmişsiniz mecbur doğuracaksınız. Düşürmek gibi saçmasapan fikirleri çıkartın aklınızdan.
Klasik erkek yalanı işteöyle bir şey yok mu dedi!! ee bakmışsın, gördüm reel bişi bu nasıl yok falan deseydiniz ya.. ne bileyim. cem yılmazın bi skeci vardı o aklıma geldi. otelde basılınca, hangi don, hangi otel muhabbetiiyi bir savunma olmamış. üstüne gitseydiniz. konuyu kapatmasaydınız. bence artık kanıt toplamaya başlayın siz. kuzenin belki aklında yoktur ama adam bildiğin stalkluyor.
Kocan da senle evli ona bakarsan.
Bilmiyorum konuşma görmedim sadece anlattıklarım konuşma olsa en büyük delil2 yıldan beri eşinizden şüphe ediyorsunuz hemde söz konusu kişi kuzeniniz. Bu halde evliliği devam ettirirken aklınız neredeydi?