• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ama esime olan guvenim kırıldı

Erkek ismiyle kaydettiyse, gidip kuzeninizle yatmasına gerek yok yada ona aşık olduğunu ispatlamanıza gerek yok. O olay tek başına aldatmadır, kandırmadır, aptal yerine koyma dır.
Bundan sonrası boşanabiliyorsan boşan,. Bebeğini de büyüt kendin. Çünkü bende olsam o adama birdaha hiç bir konuda güvenemezdim asıl sorun da bu zaten.
Çok doğru söylüyorsun 😢

:kızgın: nasıl bu noktaya geldim
Kendini kahretmeyi bırak çocuğunla mutlu ol. Mutlu olmak için kocana ihtiyacın yok. Seni istemiyor mu başkasına mı bakıyor buyursun gidebilir senden iyisini bulacaksa durmasın. Biraz kendine güven ya. Aldatıyorsa (gözle bile olsa) bu onun sorunlu olduğunu gösterir senin değil.

konuya bebeği karıştırmadan yorum yapacağım. net oalrak emin misin kızla ilgilendiğine? yani profile bakıyor dedin ama gördün mü gözünle, kayıtlı kaldı mı? acaba sen abartıyor olabilir misin? bilemedim kadınlık hisleri genelde haklı çıkar ama daha net kanıtlar lazım gibi de geldi.
edit: telefon numarası kısmını şimdi okudum.. o yüzden yorumumu güncelliyorum. takipte kalman lazım. eşin birşeyler karıştırmasa kızın numarasını niye saklasın. garip geldi
Evet doğru

Hamile kalacağımı bilmiyordum ki doktorlar bile sizin bebeginiz olmaz dedi
Tek yumurta ve tek sperm yeterli
Ortaokul 1 fen bilgisi dersinde bile anlatılıyor
Ayrıca tıpta imkansız diye bir şey yoktur
Vee düşürmeyi istediğiniz bebeğin tüm organları eli kolu bacağı oluştu o fikri çıkarın aklınızdan yazık günah kalbi atan minyatür bir bebek o şuan.

Yaşın çok küçük daha. Kürtaj zamanı geçmiş olabilir. Yani bir yandan yeni bir hayat kurarken çocukla zorlanırsın diğer taraftan o çocuk senin canın kıyılır mı sen karar ver. Eşine gelince kuzeninden hoşlanıyor gibi geldi bana. Karşı taraftan bir şey var mı ?

Çocuğu aldir diyip günaha girmek istemiyorum zaten kurtaj zamanı geçmiş de olabilir. Tek başınıza da bir şekilde çocuğu buyutebilirseniz buna imkanlarınız varsa eğer bu bahsettiğiniz şey çok iğrenç. Erkeklere daha doğrusu insanlara hic bir zaman tam anlamiyla güvenilmez guvenilmiyor malesef. Hayat sadık, karakterli insanlar için biraz zor bir yer. Bahsettiğiniz durum sizde travma yaratabilir. Eşinizden ayrılsanız da ayrılmasanız da kuzeninize karşı kin duymaya düşmanlık hissetmeye başlayabilirsiniz. Eşinizden ayrılıp bu iğrenç olaya son vermeniz hakkınızda oluşabilecek en olumlu şey olacaktır. Sizin için üzüldüm. Istisnalar çok çok az olsa da erkeklere guven olmuyor..

Belki abartıyor dersiniz biliyorum ama lütfen kırıcı olmadan yorum yapın ben 3 yıllık evliyim 22 yaşında yeni 3aylik hamile kaldım benim bir kuzenim var güzel bir kız eşim ilk evlediğimiz zamnlar 1 yıl onu hiç sevmedi ama sonra sevmeye başladı herşey ozaman oldu eşimin instegram aramalarında hep en başta profili olurdu hergun resim falan atsın anında bakıyor yanlarına gittiğimizde sürekli kızı süzüyor çok kavga ettim bunun için şimdi gittimiz ortamda olabildigince bakmamaya çalışıyor ama benden hiç kaçmıyor yine bakıyor sürekli onunla ilgili soru sormaya çalışıyor onlara gitmeye çalışıyor birşey anlatıyorum dinlemiyorken kuzenimin ismini söylediğim an konuyu direk dinliyor eşimin tlfnundan kuzenimin numarasını instegram fc herşeyi sildim takip etmiyor ama hala sürekli profiline girip bakıyor. Numarası yoktu ama iki ay önce erkek ismiyle numarasıni kaydetmiş tlf nuna bunu görünce bir grm güvenim varsa oda kalmadı eşime güvenmiyorum bunu yüzüne de söylüyorum. Daha fazlası var ama baya uzun oldu şimdi bende güvenmediğim adamdan hamileyim çocuğu düşürmek istiyorum ama bir yanım korkuyor bir yanım istemiyor bebeği....:KK43::kızgın::tokat:
abartmıyorsun gerçekten abartılacak bir durum. Eşin bildiğin kuzenine ilgi duyuyor aşık bile olabilir. Süzüp inceliyorsa kız da bunun farkındadır

Yaşın çok küçük daha. Kürtaj zamanı geçmiş olabilir. Yani bir yandan yeni bir hayat kurarken çocukla zorlanırsın diğer taraftan o çocuk senin canın kıyılır mı sen karar ver. Eşine gelince kuzeninden hoşlanıyor gibi geldi bana. Karşı taraftan bir şey var mı ?
Hayır o başkasını seviyor.

Back
X