Hamileyim ama galiba kendime itiraf edemediğim şeyler var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence bu bir tür kaygı bozukluğu. Endişe etmeyin.gecer..Hamile filan değilim ama okb si olan bir insan olarak naçizane düşüncem..

Benim de en buyuk korkum ya sevemezsemdi benim de planli degildi ve Allah affetsin 9 ay boyunca istemiyorum diye gezdim ne tekmesi ne hareketi fark etmedi bende hatta o koca karnimi gozrmezden gelmeyi bile tercih ediodum cunku ben hic cocuk ustemiodum ve hayata dair cok baska planlarim vardi simdi 8 aylik oldu ve tabiki cok seviyorum simdi ise ondan oncesi yokmus da ben anamin karnindan anne olaraka dogmusum gibi anayim ben ana diye geziom =)) korkma dogunca cok seveceksin tabiki zorluklari da var ama cok önemsemiosun

Bende sizin gibiyim bazen karnimda bi bebegin olduguna bile sasiriyorum gercekten hamile miyim diye. Cok farkli duygular yasiyorum gun icinde. Neden bilmiyorum gecenlerde esime sen beni artik sevmiyorsun dedim halbuki suphem yok ama degisigim iste kaygilarim mutlulugumun onune geciyor bazen ama insallah gececek ben onu simdiden cok sevdim saglikla dogsun bebislerimiz

Geçen gün eşimi aradım telefon bir çaldı iki çaldı açmicak sandım. Alo dedi ben ağlamaya başladım, açmicaksın sandım diyorum :)))
Öf inşallah bunaltmam adamı şimdiden iyice sulugöz oldum ya.

Bence mutluluğuna mutluluk kadar o

Duzeniniz tabii ki bozulacak.
Sakinligi seven insanlar olarak bebek aglamalari uykusuz geceler yorgun gunler duzeninizi tamamen degistirecek.

Hayatiniz bambaska bir hal alacak.

Ama inan ki evlat dunyanin en guzel seyi.

Benim kiler kocaman oldu.
Bebekken uykusuzluktan agladigimi bilirim.
Simdi diyorum ki ne guzelmis o gunler.
Ne cabuk buyuduler.

Sen de kucagina alinca dunyanin en mutlu insani olacaksin inan

Annem bana çok usluydun kendi kendine uyurdun oynardın der hep. Banane emeklerimin karşılığını istiyorum

O nesil geçeli çok oldu :)
Yeni nesil 2 yaş sendromu ile geliyor.
Benim oğullarım usludurlar şaka bir yana, ama o 2 kişiykenki huzur hayal tabi.
Hani onun yerini başka bir güzellik alacak diye düşünmek daha doğru geliyor bana. Sonuçta birinciden ağzımız yansa da ikinciyi doğurmamızın da bir sebebi var :)

İçimi rahatlattınız. Benim klasik motivasyonumdur kendim gibilerini görüp rahatlamak :)
Duanıza amin, teşekkürler.
Rica ederim.
Alışana kadar zorlayacaksınız emin olun. Bebeğinizi tanıdıkça ,ona alıştıkça neden huysuz olduğunu dahi şıp diye anlar hale geleceksiniz.
Uykusuz yada açken huysuz olduğunu bilip ,ona göre program yapar hale geleceksiniz.
Gerisi zaten çok kolay inanın.
Sadece biraz zaman lazım. Sonra su akıp yolunu buluyor.

benim etrafimda hic bebek yoktu bebekligine sahit oldugum son insan suan 22 yasinda ben saniyordumki bebege emzigi veriyorsun hop diye agzina aliyor cocugu olan insanlarin geceleri uyandigini bilmem bebek hastalaninca neler yapildigini bilmem bendeki oyle bir kaygisizlikti sonra bir dogdu benimki kolik 20.gun bir aglama bir kiyamet morararak katilarak ciglik cigliga annelik hakkinda gram fikri olmayan ben bile bas ettim zorlandim evet zorlaniyorum evet ama soyle bir kere bana bakmasi bir kere gulumsemesi meleklere gulumsedigini bildigin halde sanki sana gulumsemis gibi hayattaki butun dertlerin kaygilarin skintilarin toz olup ucuyor dusunme bukadar hersey zor ama cokda guzel olacak

Sevgi konusunda problem var mı peki. Yanş ne kadar yaramaz olsa da sevgisi bastırıyor di mi :) di mi :))
Sevgi konusunda yok tabiki ama ciddi sabır zorluyor benim oğlum. Ben benimki 14 aylık olana kadar karnında kelebekler uçuşan hiç bir derdi olmayan bir anneydim. Hiç birşeyi zor gelmezdi. Sonra yürümeye inatlaşmaya sokaklarda kendini yerlere atmaya yani kısaca 2 yaş dönemine başladık sendromların biri bitiyor yenisi başlıyor. Küçüklüğü ayrı güzel o kalbimde en sevdiğim zamanlardır ancak şimdi de beni anlayan benimle sohbet eden kendine has zevkleri tercihleri olan küçük bir birey var. Bunun tadı apayrı. Peri masalı gibi diyemeyeceğim. Yaşayıp görün Bazen sokakta insan içinde bizimki delirince babasıyla diyoruz çocuk yapmayın konulu kamu spotuyuz.

Hamilelik işin en güzel kısmı tadını çıkarın. Bir insanın yaşayabileceği en güzel şey hamilelik belki de o duygu bambaşka o merak heyecan. Bunun tadını çıkarın. Ben de kaygılandim tabi ki gamsız üşengeç uykucu bir insanım. Ama oluyor doğuyor büyüyor canından kıymetli oluyor. Düşünün o gaz çıkarıyor ben rahatlığını. Çıldırtıyor o cepte ama bir gelip sarılıyor ki sıpa sinir minir kalmıyor. İki yaşında benimki uyku düzenimiz yeni oturdu sayılır. Yeni yeni deliksiz sabaha kadar uyuyoruz. Bezini bağlaması açması güreş müsabakası gibi. Pasaklı elini rızasıyla nadiren yıkatır peşinden koştur dur. Etrafa yayılan oyuncaklar yetmiyor bir de mutfaktan soğan patates alır gelir içine kalem sokar. Zor eğlenceli sinir harbi ama neden bilmem güzel. Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.

ille anaç duygularla dolup taşmıyorsun diye endişe etme.
ben kucağıma alana kadar hiçbir duygu hissetmedim. hani öyle karnını sevip hanimiş benim bebeğim modum yoktu yani.
herkes bir değil kimisi daha hamile olduğunu öğrendiğinde sevmeye ve fedakarlığa hazır oluyor. kimide benim gibi anca kucağına aldığında ayıyor:)

Hahahha amin inşallah. Soğana kalem sokma fantazisine çok güldüm :)))

Valla ben bebek ağlaması izliyorum o kadar hoşuma gidiyor ki. Kendi yavrumu düşünüyorum. Çok özlemişim, bilmediği çekmediği bir şeyi özler mi insan? Ben özlemişim. Bir bebek ağlayınca sanki dünyam aydınlanıyor.
Benim de doğuma çok az kaldı inşallah sağlıkla kucağıma alırım da yavrumun o seslerini duyarım.
Bebek ne bileyim çok farklı ya. İçimde gidip geliyor öpmek koklamak istiyorum.
Siz de hareketlerini hissedince daha farklı hissedersiniz emin olun.
Allah bu duyguyu tatmak isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…