- 4 Aralık 2015
- 9.882
- 23.463
- 348
- Konu Sahibi BettyRuble
-
Esekten dusenin halini esekten dusen anlar. Insallah 5 yasinda durulur bizimki de bakalimyaaa col guldurdun beni gece gece Allahta sen8 hep guldursun benim kizim 5.5 yasinda col sukur yeni yeni duzelmeye başladı ama neler cektim vallahi insan icine cikamazdim simdide oglum 21 aylik inan evde kirilmadik sandalye kalmadi ben hayret ediyorum kiriyo etrafi asiri dagitiyor yetisemez oldum umarim zaman icinde durulurAllah yardimcimiz olsun
Merak etme geciyor hormlardan herhalde ben ilk oglumu hastanede hic bakmamişım bile hatirlamiyorum sonradan isındm ve iyiki diyorum allahm o bebegi verdgi gbi rıskınida sevgiyide sabrida veriyorKızlar selam.
5.5 haftalık hamileyim.
Klasik bir cümle olacak ama süpriz bir bebek oldu kendisi.
Yeni hamile olduğumdan mıdır nedir bilmiyorum ama içimde hep ya çok sevemezsem, ya dünyaya geldiğine pişman olursam diye minik minik sorular geçiyor.
Herkeste olur mu bilmiyorum, şükürsüzlük de etmek istemiyorum ama evliliğim 1 yılını doldurmamışken saçma belki ama sanki eşimle aram bozulcak diye korkuyorum.
Eşimle ben sakinliği sükuneti seven insanlarız, bebek devamlı ağlarsa negatif agresif insanlar olmaktan korkuyorum.
Sabahları uyanınca elimi karnıma götürüp günaydın bebeğim diyorum mutlulukla uyanıyorum ama gün içinde hep kaygılar kaygılar.
Ne zaman geçer meraklardayım.
anlarim hemde o kadar iyi anlarim ki halinden o kafayi duvara vurma istegi sinirden dişleri sikma kuytu kosede aglama hele ki gurbetteyse insan cok zor ama gercekten geciyor kizimla simdi konusuyorum anliyor ya beni benden daha mutlusu yokEsekten dusenin halini esekten dusen anlar. Insallah 5 yasinda durulur bizimki de bakalimsinirlenmemek icin derin nefes almaktan basim donuyor tansiyonum dusuyor bazen
Oglan 5 kiz 3. Bir de yas farki az cooook cektim cokanlarim hemde o kadar iyi anlarim ki halinden o kafayi duvara vurma istegi sinirden dişleri sikma kuytu kosede aglama hele ki gurbetteyse insan cok zor ama gercekten geciyor kizimla simdi konusuyorum anliyor ya beni benden daha mutlusu yokseninkiler kac yasinda
Kızlar selam.
5.5 haftalık hamileyim.
Yeni hamile olduğumdan mıdır nedir bilmiyorum ama içimde hep ya çok sevemezsem, ya dünyaya geldiğine pişman olursam diye minik minik sorular geçiyor.
Herkeste olur mu bilmiyorum, şükürsüzlük de etmek istemiyorum ama evliliğim 1 yılını doldurmamışken saçma belki ama sanki eşimle aram bozulcak diye korkuyorum.
Eşimle ben sakinliği sükuneti seven insanlarız, bebek devamlı ağlarsa negatif agresif insanlar olmaktan korkuyorum.
Sabahları uyanınca elimi karnıma götürüp günaydın bebeğim diyorum mutlulukla uyanıyorum ama gün içinde hep kaygılar kaygılar.
Sakın öyle düşünme o bir melek onun hayati onun o miss kokusu anneligin yeter ona cnm Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah ..sağlıkla gelsin inşallah onu düşünBenimde plansız bi gebelikti, hemde hiç ummadığım beklemediğim aslında maddi olarak çok zor bi dönemde geldi, eşim işsizdi, ben işsizdim. İlk günler nasıl ağladım tarif edemem, gözlerim kıpkırmızı geziyordum. Istemiyorum demiyordum da ben şimdi napıcam diyordum, zaten normalde de kendimi hazır hissetmiyordum, bakamam gibi geliyordu, bu dünyaya çocuk mu getirilir, devir kötü, ya mutsuz olursa, ya keşke doğmasaydım derse.. Her türlü şey vardı aklımda. Kime söylesem eleştirdi, kimse anlamadı. Günah öyle düşünme diyenler, ayıplayanlar..
Zaman geçti cinsiyetiydi hareketleriydi hazırlıklarıydı derken dört gözle doğmasını bekler oldum. Ama hala içimde benzer korkular, bu korkularda geçmiyecek sanırım. Anneliğin verdiği içgüdüler ve koruma isteği diye yorumluyorum artık :)
Sakın birdaha öyle deme çocuk bereketile gelir bunu unutma cnmSakın öyle düşünme o bir melek onun hayati onun o miss kokusu anneligin yeter ona cnm Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah ..sağlıkla gelsin inşallah onu düşün
Sakın öyle düşünme o bir melek onun hayati onun o miss kokusu anneligin yeter ona cnm Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah ..sağlıkla gelsin inşallah onu düşün
Sakın birdaha öyle düşünme çocuk bereketile gelir cnmBenimde plansız bi gebelikti, hemde hiç ummadığım beklemediğim aslında maddi olarak çok zor bi dönemde geldi, eşim işsizdi, ben işsizdim. İlk günler nasıl ağladım tarif edemem, gözlerim kıpkırmızı geziyordum. Istemiyorum demiyordum da ben şimdi napıcam diyordum, zaten normalde de kendimi hazır hissetmiyordum, bakamam gibi geliyordu, bu dünyaya çocuk mu getirilir, devir kötü, ya mutsuz olursa, ya keşke doğmasaydım derse.. Her türlü şey vardı aklımda. Kime söylesem eleştirdi, kimse anlamadı. Günah öyle düşünme diyenler, ayıplayanlar..
Zaman geçti cinsiyetiydi hareketleriydi hazırlıklarıydı derken dört gözle doğmasını bekler oldum. Ama hala içimde benzer korkular, bu korkularda geçmiyecek sanırım. Anneliğin verdiği içgüdüler ve koruma isteği diye yorumluyorum artık :)
Amin canım inşallah sağsalim doğsunda alayım kollarıma. Korkum aslında kötü insanlardan, kötü olaylardan onu koruyamamak. Onuda yaşaya yaşaya öğrenicez sanırım.Sakın öyle düşünme o bir melek onun hayati onun o miss kokusu anneligin yeter ona cnm Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah ..sağlıkla gelsin inşallah onu düşün
Aynen cnm aferin senin öyle düşünmen için ama unutma iyi olsun sağlıklı olsun o yeter şükür de herzamn şükür demeyi ağzından bırakma sadece şükür deAmin canım inşallah sağsalim doğsunda alayım kollarıma. Korkum aslında kötü insanlardan, kötü olaylardan onu koruyamamak. Onuda yaşaya yaşaya öğrenicez sanırım.
Canım benım bende 5.5 aylık hamileyim o kadsr guzel bişey ki herkese rabbim tattırsın. Şuan daha yeni ve ilk diye oyle hissetmem normal. Ama o içindeki melek sana tekme atmaya başlasın onu hissetmeye başladığın zaman dünyanın sadce ondan ibaret oldugunu anlayacan hatta henuz senın karnındayken omun sevgisi eşine olan sevgini bile bastıracak emin ol.Kızlar selam.
5.5 haftalık hamileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?