Hamileyim ama galiba kendime itiraf edemediğim şeyler var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hemen kostum geldim ilk hamileligimde cinsiyetini ogrenene kadar oldum bittim kiz olsun istiyordum asla erkek cocuk istemiyordum cunku nefretlik bir abi bozmasi var bende oni gordukce hic istemedim oglum olmasini hep diyordum erkek olursa ya sevemezsem neyseee kizim oldu aradan 3.5 sene gecri ve cidden surpriz bir bebegim daha geldi yine ayni korkular yasadim ve oglum olacağını ögrendigim gun cok agladim ya sevemezsem isinamazsam diye ama dogdu simdi 22 aylik oldu cok zorlu bir bebeklik gecirdi ciddi bir hastalik ama kollarini acip bana sarilip opunce iyiki de olmus be diyorum yani bu duygular olabiliyor insallah az da olsa faydam olur

Eski mesajlarınıza bakarken benim konuma yaptığınız yoruma rastladım.
Bu konuyu açtığımda yeni hamile idim düşük oldu.
Sonra 2019 ağustosta hamile kalıp 2020 mayısta bebeğimi kucağıma aldım.
Şimdi yavrum 40 günlük ve geçen gün eşimle büyük bi kavga ettik ağzıma geleni saydım hatta Allah canını alsın dedim.
Az evvel de “ağlayamıyorum” başlıklı konunuzu okuyunca çok kötü oldum eski mesajlarınıza bakayım derken bana yazdığınız yorumu fark ettim.
Çok duygulandım ya ağlayasım var

Hayatta herşey insanlar için kayıplarda bizim için elbet. Kavgalarda hayatın bir parçası ama işte yeterki dönülmez noktalara gelmemek lazim biraz sakin olabilmek çok önemli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…