teşekkürler sevgili meslektaşım.tek sıkıntımız şişko göbeğimiz olsun.başka sağlık problemlerimiz olmasın.hem bizim hem bebeğimizin inşallah
Arkadaşlar ben 5 haftalık hamileyim ama ne mide bulantısı ne ağrı nede başka bişey yok.sanki hamile değilmişim gibi.ama ben hissetmek isterdim.böyle hiç problemsiz geçiren oldumu.pazartesi doktora gidicem ama çok endişeliyim acaba bişeymi oldu karnımda bebeğe diye.:1no2:
Arkadaşlar ben 5 haftalık hamileyim ama ne mide bulantısı ne ağrı nede başka bişey yok.sanki hamile değilmişim gibi.ama ben hissetmek isterdim.böyle hiç problemsiz geçiren oldumu.pazartesi doktora gidicem ama çok endişeliyim acaba bişeymi oldu karnımda bebeğe diye.:1no2:
Amin.İlk hamileliğimdede bulantı ve kusmalar olmuştu ama çok şiddetli değildi.bazı hamişler serumluk duruma gelebiliyorlarmış evet.Şimdilik aşırı rahatsızlık vermiyor çok şükür.birde inanırmısınız bu hamileliğimde elmadan tiksindim.Ne yiyebiliyorum nede Meyve suyu olarak içemiyorum.Görünce bile bulantım var gibi hissediyorum.Saçma değilmi.inşallah bulantın olmaz.ben 3,5 ay neler çektim.4 kilo verdim serumla ayakta duruyordum.şimdi şükür rahatım.keyfini çıkar.allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
peki arkadaşlar kasık agrısı olması mutlaka şartmı esas hamilelik kalp atışlarını görüncemi hamilelik oluyormuş bilgi verirmisiniz
evet su.ilk hamileliğimde bende öyleydim.benim alt komşum dış gebelik yaşadığını ve ameliyat olduğunu anlattı dün.sanırım bende hamilelik psikolojisi ile hiç bir hamilelik belirtim yok.acaba bi aksilikmi var diye iki gündür kendi kendimi yedim.pazartesi içim rahatlayacak inşallah.gerçi arkadaşlar rahattılar biraz olsun.teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?