Hamileyim Ama Hiç Belirti Yok

ben 19. haftamdayım Allaha şükür ne mide bulantısı ne kusma nede bir kokudan yemekten tiksinme hiçbirşey yaşamadım..ne bulursam yiyorum..tek belirtim arda bir hareket etmesi afacanın..birde kıyafetlerim olmuyor :)) ne güzel işte..Allah herkese böyle hamilelik nasip etsin..korkmana gerek yok canım..her hamileliğinde sorun yaşayacaksın diye birşey yok..baştan nasıl giderse öyle devam eder derler..inşallah böyle sorunsuz geçer hamileliğin..

teşekkürler sevgili meslektaşım.tek sıkıntımız şişko göbeğimiz olsun.başka sağlık problemlerimiz olmasın.hem bizim hem bebeğimizin inşallah

teşekkürler sevgili meslektaşım.tek sıkıntımız şişko göbeğimiz olsun.başka sağlık problemlerimiz olmasın.hem bizim hem bebeğimizin inşallah

tuniş merhaba bende 4+6 hamİşim 5 sayıLıryerimseniben ßende de hiçbir belirti yok canım ilkinde de olmamıştı sadece sigaraya karşı aşırı tiksinti geLdi..
RAbbim isteyenLeri hamiş bizlere de sağLıkla bebişlerimizi elimize almayı nasip etsin.

Sevgili Baharcim Bende De Ilk Hamileliğimde Sigaradan Tiksinti Olmuştu.üstelikte Kendim 4 Sene Içen Bir Insandim.hamileyken Kokusuna Bile Dayanamiyordum.şimdi Hamile Olduğumu Bile Unutuyorum.biraz Kendini Belli Etse Diyorum.bende 5+3 Gunluk.tebrik Ederim Senide.

canım çok normal bende hiç bulantı olmadı ama sende olacaksada erken bulantı için 7-8.haftda başlar bulantılar normalde,canım dert etme bunları bak benimde ok şükür bi rahatsızlığım olmadı bebişimde iyi çok şükür

Arkadaşlar birkaç gündür kasıklarıma bıçak saplanır gibi ara ara sancılar girmeye başladı.yarın sabah doktordayım.İnşallah sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım.Evim 7 sene sonra mis gibi bebek kokusu dolar inşallah.:)

hiç endişelenme canım gayet normal hatta çok iyi daha ne istiyon bende de hamileyken hiç bi belirti yoktu ne bulantı ne kusma ne ağrı ,mide yanması hatta aşerme bile olmadı şimdi de iki aylık hamileyim gene bişey yok çok şükür umarımda olmaz :)) rahat ol sevgiler

korkma canım benımde hıc belırtı olmadı halada yok 13 haftalık sankı hamıle degılım kılo dısında bı beklırtı yok ne mıde bulantısı ne de asermeler

arkadaşlar bugün doktora giderken arabada bir midem bulandı anlatamam.bide dönüştede tansiyonum düştü.Vallahi işte şimdi hamile olduğumun farkına vardım.Yinede çok fazla rahatsız etmez inşallah beni.Zaten tansiyonu genelde düşük olan biriyim.Hemen düşüveririm yere allah korusun.

inşallah bulantın olmaz.ben 3,5 ay neler çektim.4 kilo verdim serumla ayakta duruyordum.şimdi şükür rahatım.keyfini çıkar.allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin

inşallah bulantın olmaz.ben 3,5 ay neler çektim.4 kilo verdim serumla ayakta duruyordum.şimdi şükür rahatım.keyfini çıkar.allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Amin.İlk hamileliğimdede bulantı ve kusmalar olmuştu ama çok şiddetli değildi.bazı hamişler serumluk duruma gelebiliyorlarmış evet.Şimdilik aşırı rahatsızlık vermiyor çok şükür.birde inanırmısınız bu hamileliğimde elmadan tiksindim.Ne yiyebiliyorum nede Meyve suyu olarak içemiyorum.Görünce bile bulantım var gibi hissediyorum.Saçma değilmi.

hamileymişim ama hamile olduğumu öğrenmeden yoğurttan tiksindim.niye olduğunuda anlamamıştım.ve hala yiyemiyorum yoğurdu.aslında yemem lazım ama olmuyor

merhaba arkadaşlar
bende 5 haftalık hamileyim belirtim yok ama sadece aşırı yorgunluk ve bel agrısı çe4kiyorum inşallah herşey normaldir...

Arkadaşlar belirtim yok diye diye en sonunda kendime nazarım değdi.2 gündür mide bulantılarım oluyor.Ve uyku o kadar tatlı geliyorki,okula giden kızımı kaldırıp hazırlayıp kahvaltısını yaptırırken bir gözüm kapalı dolaşıyorum:)Zor uyanıyorum.Aklıma yağlı bişeyler getiremiyorum hemen midem bulanıyor.Birde bugün tansiyonum düştü.Kendimi eve zor attım.

peki arkadaşlar kasık agrısı olması mutlaka şartmı esas hamilelik kalp atışlarını görüncemi hamilelik oluyormuş bilgi verirmisiniz

peki arkadaşlar kasık agrısı olması mutlaka şartmı esas hamilelik kalp atışlarını görüncemi hamilelik oluyormuş bilgi verirmisiniz

Canım tabiki herkezde aynı belirtiler yaşanacak diye birşey yok.Kanında ve idrarında hamilelik hormonu çıktığında hamilesin demektir.Bunun sana özel belirtileri olabilir.Kalp atışlarını duymak değilde kesenin rahimde olması,yani dış gebelik olmaması,bebeğin kesede görülmesi...İşte bundan sonra herşey yolundaysa kesin hamilesin demektir öyle değilmi?

Tunişcik merhaba bir bebişin daha varmış tabi sen daha iyi bilirsin ama Allah korusun eğer karnındakki bebeğe bişey olsaydı onu çoktan farkederdin yani o sana farkettirirdi. Her bünyede ya da her gebelikte değişebilirmiş. Canını sıkma ama en azından bunları eşine söyleme biraz da naz yap ama di mi canım

acemilik bu olsa gerek aranıza yeni katıldım ve biraz geriden geliyorum mehter takımı gibi. Ben hamile kalmadan önce bezelye yemeğini çok severdim ama şu anda hamile olmamama rağmen adını bile duyunca midem kalkıyor. Hamilelik döneminde fena halde soğudum o yemekten. Ama tam bir zeytin manyağı olmuştum geceleri rüyamda kendimi zeytinli poğaçaların arasında görüyordum :)

benim allah nasip ederse dogumum 2008 agustosta ya sizinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…