Hamileyim Ama Hiç Belirti Yok

Canım benimki Allah izin verirse 6 ağustos.Bakarsın aynı günde bebişlerimizi kucağımıza alırız.Günün kesinleşince bana haber ver olurmu?

arkadaşlar artık belirtisi yok diye üzülemiyorum çünkü bebegimin kalbi durmuş..yüregim yangın yeri allah kimseye yaşatmasın 2 gündür kendimde degilim

arkadaşlar 3.ayınıza girdiğiniz zaman belirti olur.yani 2 ayı bitirin hele biiii.ondan sonra sabah istifraları başlar.benim öle olmuştu.şimdi oğlum 14 aylık.

aaaa çok üzüldüm yaaa.eee neden,nolmuş.aldılar mı bebeğini.canıım yaaaa.

aldılar kürtaj oldum aama arkadaşım canım yanıyoo bu 2 defa artık ümitlerim tükeniyooo.saglıklı hamilelik olsun artık neden bebegimin kalbi duruyooo anlamıyorum

bu ikinci bebeğinmi?2.kez düşük mü yaptın.canım umutlarını tüketme.herşey güzel olacak.eğer 2.bebeğinse ve 2 side yaşamadıysa sende ummi sübyan var.yanii hocaya gidip ummi sübyan nuskası yaptırmalısın.bu gerçek saçma gelebilir ama çok doğru.çevremde çoook oldu böyle vakalr.nuska yaptırıyorsun bidaha allahın izniyle doğum yapıyosun......

GİZEM NERDEN BULAYIM HOCAYI ALLAH AŞKINA KEND,İMİ ÇOK YANLIZ HİSSEDİYORUM ..BEBEK DÜŞMÜYO KALBİ DURUYOOO

GİZEM NERDEN BULAYIM HOCAYI ALLAH AŞKINA KEND,İMİ ÇOK YANLIZ HİSSEDİYORUM ..BEBEK DÜŞMÜYO KALBİ DURUYOOO

EEE tamam canım yaşamıyor işteee.bi örnek vereyim.benim bi arkadaş 2 kez hamile kaldı 1 i 3 aylık 1 i 5 aylık kalbi durdu.her ikiside yaşamadı.bildiğimiz basit bi hocaya gitti.ummi sübyan nuskası yaptırdı.gene hamile kaldı.o nuska hep üstünde olacak.şimdi yeni doğum yapı.çokta sağlıklı.hayatım yokmu tanıdığın falan yaaa.sana yol göstersinler.

tatlım kocam böyle şeyleri saçma buluyotr inanmıyor.ama bir bilsen o kadar çok sıkıntım varki anlatamam arkadaşım gerçekten faydası olacaksa bulurum bi şekilde

kızlar hiç merak etmeyin benim de ilk hamileliğim.8.haftaya giricem ve belirtim yok bulantı,kusama...dr ma sordum daha ne istiyosun çok güzel.herkests aynı olmaz.diğer türlü çok kötü oluyomuşş....yani kormayınnnnn:)

CAnım faydasını bulacağın kesin.bende inanmam çok saçma da gelir bana ama.defalarca buna tanık oldum inandım.sen bilirsin gene tabiii.umarım herşey gönlünce olur.....

arkadaşlar artık belirtisi yok diye üzülemiyorum çünkü bebegimin kalbi durmuş..yüregim yangın yeri allah kimseye yaşatmasın 2 gündür kendimde degilim

canım, 2 kere aynı şeyi yaşadıysan genetik olma ihtimali yüksek.. bence doktora gidince sor ve muhakkak genetik testlerinizi yaptırın..birdahaki sefere inşallah sorun yaşamadan bebişini kucağına alırsın...:1rolleyes:

doktorr 3 olsaydı test yapardık dedi.şimdi dinleniyorum ama kafam çok yorgun

monalya uzuntune ortak oldum arkadasim sakin kendini cezalandirma hersey allahtan benim teyzemde de oldu iki kez oldu ayni syleri bizde sahit olduk teyzemin uzuntusune. biliyorum nedesek bos yasayna bilir ama umudunu kaybetme allah sabir versin sana. bak iki tanesini kaybetdi simdi iki kizi var oluyo yani hersey bizim icin.onemli olan allah sagliklik sihattli evlatlar nasip etsin canim benim allah ucuncusunukucagina almayi nasip etsin allaha emanet ol optum

canım arkadaşım saol moral verdigin için dünyanın sonu degil ya inşallah allah bizede saglıklı evlatlar gösterir herşeyde vardır bir hayır allah eşimi başımdan eksik etmesin anladım ki önce eşmiş o hastane odasında 1 dakika elimi bırakmadı.anladınki o olmazsa bebektre olmaz canım arkadaşım arada yazın ne olur siz anlatın sizlerin mutluluklarını okuyup mutlu olayım

Ay canım yaaa Allah sabır versin inş herşeyde bi hayır vardır üzülme dua et Allah nasip eder inş.G enetik falan olabilirmi yani ailede varmı.Dr sebebini söylemiyor mu?

İlk yazımı yukardaki yazıları okumadan yazdım canım kusura bakma.Ama Dr un dediği enteresan yani ne demek 3 olsa bence kendin başka bi yerde baktır sebibi öğrenince ne yapılması gerektiğini bilirsin en azından.Tekrar geçmiş olsun canım Allah sağlıklı sıhatli bebeğini kucağına almayı nasip eder inş.

canım teşekkür ederim inan moral arıyorum çevremde ama en ufak şeyler bile aglamama sebebp sevilmediğimi ve problemli oldugumu kafama taktım aglama hastalıgı başladı bazen de sinirden gülme kimseyi görmek istemiyorum amöa gerçekten kimse beni anlamıyooo.arkadaşım bile yok derdimi paylaşayım bunalımdayım 2 defa hayallerim suya düştüüüüü

monalyacim ben yurtdisindayim o nedenle bir turlu denk gelemiyorum soyledigin gibi allah saglik versin esine sana ve simdiden sonra dogacak cocuguna mutlu olmak herseyin kotusunden iyi bir seyler cikarmak zorundayiz.ve allah bizi seni herkesi beterinden saklasin canim benim ben herzaman dertlesmeye hazirim mayista insallah istanbula donecegiz ben de su anda bunun mutlulugunu yasiyorum umarim onumuzdeki aylarda birbirimize hamile haberimizi saglikli bir bicimde veririz arkadasim allah hakkimizda herseyin hayirlisini versin diyorum ve opuyorum kocaman seni allaha emanet ol hoscakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…