Hamileyim Ama Hiç Belirti Yok

Manolyacim çok Ama çok Geçmiş Olsun.inan çok üzüldüm.ama şunu Hiç Unutma Allahtan ümit Kesilmez.bundada Bazen şer Bildiğimiz şeylerde Hayir Vardir.belkide Bu Bebek Yaşasaydi Zeka özürlü Olacakti Ve Güzel Allahim Seni Bu Dertten Kurtardi.olamazmi.hiçbirşey Için Geç Değildir.birde Arkadaşim Yok Demişsin.hiçde Değil.burda Sana Yazan,sorununu Paylaşan Bizler Senin Görmediğin Dostlariniz.çünkü üzüntüne Ortak Olduk.geçmiş Olsun.

canım iyi dileklerin için saol.dedigin gibi herşeyde hayır vardır.ama 2 defa olunca moral bitiyor.ama biliyorum ki beterin beteri var.burada bir çok arkadaşım oldugunu iyi dilekleri görünce bir kez daha anladım ve yanlız olmadıgımın farkındayım allah hepinize saglık versin gözyaşı göstermesin aglayın ama mutluluktan.inşallah saglıklıksıyla bebegim olur ..olur dimi tuniş olur
dua et bana

Benimde pazar günü 12.haftam oluyor bende şükürler olsunki rahat bir hamilelik geçiriyorum.Her hangi bir belirti de yaşamadım sadece göğslerim çok sancılanıyor

allah hepinize uzun ömürlü saglıklı bebekler nasip etsin

manolyacığım öncelikle çok geçmiş olsun.moralini hiç bozma demekki zamanı değilmiş.ama inanıyorumki seninde hamiş olduğun haberlerini buradan alacağız.:teselli:

Canım benim neden olmasın.Bir engelmi var?Senin yaşadığın şeyler olağan şeyler.Bunlar çocuk sahibi olman için bir engel değil sadece geciktirici nedenler.Hem geç gelen,zor elde edilen şeyler daha kıymetli olur.Hamileliğininde,anneliğininde çok güzel ve el bebek gül bebek geçeceğine eminim.Geriye birtek haberini almamız kalıyor.İnşallah sağlıkla...

manolyacığım öncelikle çok geçmiş olsun.moralini hiç bozma demekki zamanı değilmiş.ama inanıyorumki seninde hamiş olduğun haberlerini buradan alacağız.:teselli:

merhaba arkadaşım güzel dileklerin için çok saol.allah hepimize saglıklı hayırlı evlatlar versin

canım inşallah o güzel haberi paylaşırız.sizlerin güzel yazılarıyla kendimi iyi hissediyorum.mesajlarınızı bekliyorum

selam kızlar...........
manolyacım öncelikle çok geçmiş olsun canım.moralini bozup kendine hiç sıkıntı verme.daha kötü olursun.allahtan ümit kesilmez.kendini üzme canım.allaha dua et......

iyi dileklerin için teşekkür ederim.allah herkese saglıklı bebekler nasip etsin uzun ömürler versin benim için dua edin olurmu

daha ne istiyorsunuz arkadaslar anlamiyorum hamile iseniz ne güzel tadini cikartin illkai belirtimi sart

cnm benim bulantılarım 6 haftanın bitiminde başladı ve şu an 16+4 haftalık gebeyim ve bulantılarım geçmedi herkeste bulantı olacak diye bişey yok ama bende 5.haftada dr arayıp hibi belirti yok demiştim endişelenmiştim
acele etem inşallah bulantısız sağlıklı bi hamilelik geçirirsin tebrikler....

cnm 11+4 16+4 olarak yanlış yazmışım....

ilk başlarda bendede bulantı olmamıştı bizde sorduk dr .bulantı her insanda olmaz demişti.ama daha sonra bulantılarım başladı ve 5 aya kadar sürdü.ama gerçekten insan hamile olduğunu hissetmekistiyor

canım suan bende aynı duyguları yasıyorum.bugun 5. hafta ama sanki hamile değilim tahliller yanlıs gibi geliyor.....hayırlısı insallah...bende bu hafta dr a gideceğim....tesekkürler paylastığın için a.s.

merhaba bız bu ay bebek dusunduk 14 aylık evlıyım ve esım kenndı korunuyodu hastalıgıma 2 gun var ama sag kasıgımda bı agırlık hıssedıyorum yanı orda bısı var gıbı ama bu psıkolık de olabılır uykum cok gelıor eskıden bole bısı olmuyordu bunu hasta olurum dıe de soluorum ama hamıle olmak ıstıorum bebegım olmasını cok ıstedım ınsallah olurum ya yanı persembe yada cuma hasta olmam lazım olmazsam hamıleyımdır ıns gecen hafta test aldım ama negatıftı ıns doru degıldır benı aydınlatın ne olur ya

5 hafta belirtiler için çok erken ... bulantılar 7.haftadan sonra başlar...şu anda sadece belki adet öncesi belirti gibi bazı belirtiler vardır...göğüslerde sancı şişlik gibi...birde benim ilk zamanlarda kasık ağrım çok olmuştu ama herkeste aynı belirtiler olmayabiliyor...

ZMRT adetine kac gun kala yaptin bu testi? daha erken oldugu icin sonuc yaniltici olabilir.

Kızlar 5+1 hamileyim ama ne goguslerimde agrı sızı sancı nede mide bulantım var sadece bazen kasıklarımda cok hafif sancılar oluyor. Daha once 2 dusuk yaptım cok korkuyorum. Hamile olupta benim gibi gogus agrısı sızısı mide bulantısı olmayan var mı?

bende de 6 haftada basladı belırtıler acayip midem bulanıyor hiç birşey yiyemiyorum meyveden baska kişiye göre değişiyor belirtiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…