• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ama istemiyorum

Cocuk dogurmaya, anne olmaya, ozetle her memeli gibi uremeye cesit cesit anlam yukleyip konu sahibinin vicdan azabi cekmesine sebep olmayin allah askina. Boyle bir evlilige, boyle adama cocuk mu yapilir
Evet ya.bir de o melek masumcacık, suçsuz günahsız falan diye iyice duygu sömürüsüne geçiyorlar ya.benim teyzem manyak bir adamdan 2 çocuk yaptı.güzel yetiştireceğim diye bir taraflarını yırttı.yırttı da ne oldu ikisi de vicdansız, üçkagıtçı, dolandırıcı, yalancı, kısaca baş belası herifler olup çıktı.eee babanın genler kötü çünkü.sanki bu kötü adamlar bir zamanların o çok masum melekleri mucizeleri değildi. Alın size melek, alın size mucize 😂😂. Sanki büyümeyecek bu bebekler hep melek falan kalacak.genetik diye bir olgu var.hem fiziğimizi, hem ruhumuzu etkileyen.etrafta kaç tane normal insan var ki zaten.bu iyimserlik de fazla.

Böyle bir adama çocuk doğurulmaz zaten kesinlikle desteklemiyorum Ama hersey Allahtan geliyor korunduğu halde hamile kalmış onu demek istedim yanı olmayacak şeyi oldurmuş Allah doğum kontrol hapı kullanırken %99koruma sağlıyor çünkü doğru kullanım olduğu müddetçe vicdan azabını iki türlüde çekebilir ayrıca biz bilemeyiz aldırıp çok pişman olan vat çünkü
işte %1 ihtimal var. sizin olmuyor diye kinleniyor olabilir misiniz acaba

işte %1 ihtimal var. sizin olmuyor diye kinleniyor olabilir misiniz acaba
Oo yüzde 1 ihtimal de hep bu sitedekilere mi denk geliyor yani ?. Bu kaçıncı konu.bilimin istatistiği eğer buysa demek ki bilimsel veriler yanlış.bu kadınlara mı inanalım, bilimsel verilere mi ? Sence hangisi daha güvenilir.tepki çekmemek için korunuyordum demek de çok zordu.ya da arada sırada hapı içip, korunuyordum demek.

Oo yüzde 1 ihtimal de hep bu sitedekilere mi denk geliyor yani ?. Bu kaçıncı konu.bilimin istatistiği eğer buysa demek ki bilimsel veriler yanlış.bu kadınlara mı inanalım, bilimsel verilere mi ? Sence hangisi daha güvenilir.tepki çekmemek için korunuyordum demek de çok zordu.ya da arada sırada hapı içip, korunuyordum demek.
gerçekten korunurken olanlar oluyor. zaten burası bdv normal burda yoğunluk olmaz. mutlu mesut insan niye gelip konu açsın ki
buradaki istatistiki verilerle gerçek hayatı kıyaslama bence

Evet ya.bir de o melek masumcacık, suçsuz günahsız falan diye iyice duygu sömürüsüne geçiyorlar ya.benim teyzem manyak bir adamdan 2 çocuk yaptı.güzel yetiştireceğim diye bir taraflarını yırttı.yırttı da ne oldu ikisi de vicdansız, üçkagıtçı, dolandırıcı, yalancı, kısaca baş belası herifler olup çıktı.eee babanın genler kötü çünkü.sanki bu kötü adamlar bir zamanların o çok masum melekleri mucizeleri değildi. Alın size melek, alın size mucize 😂😂. Sanki büyümeyecek bu bebekler hep melek falan kalacak.genetik diye bir olgu var.hem fiziğimizi, hem ruhumuzu etkileyen.etrafta kaç tane normal insan var ki zaten.bu iyimserlik de fazla.

Bu yorumu yapmasaydınız keşke; insanlar sizin genlerinize odaklanacak şimdi. Bazen genler iyi olsa da; sonuç farklı olabilir.Durduk yere insanların hakkına girmeyelim.

Ne var ki bunda ? Kaç dakikalık iş zaten.yataktan çıkmamak gerekmiyor yani? Arada yapılıyordur. Ben de bildiğiniz üzere çok mutsuz, kıskanç, stresli biriyim.yani s orunluyum.ama yatakta kaplan kesiliyorum.Bir de kocasıyla sorunluyken nasıl seviştin derler ama o da mantıksız değil.iki gencecik insanı küçücük eve kapatıyorsun.insan düşmanı olsa sevişir.benim öyle zihinsel olarak hiç sevmediğim bir sevgilim vardı, ama adamın teni çekiyordu işte.
Kısaca insan düşünen bir hayvandır diye boşuna demiyorlar.yeri geliyor kediden köpekten farkımız kalmıyor.kendimize gereksiz bir yüceltme yalıyoruz, belli ki sandığımız kadar mantıklı ve aklıselim canlılar değiliz.kastettiğim herşeyiyle midenizi bulandıran bir adam değil zaten.baştan ilişkiye başlayacak kadar hoşlandığın, sonradan düşman olduğun adamlar.elin bomboşsa olmaz tabi.
Düşmanı olsa mı sevişir😑 Herkes sevişmez bence ya

Düşmanı olsa mı sevişir😑 Herkes sevişmez bence ya
Hiçbir konuda herkes olmaz zaten de.insanoğlu çok komplike bir canlı.yeri geliyor hayvani hisler ve içgüdüler mantığın ve hislerin önüne geçiyor.insana çok kaliteli bir canlıymış muamelesi yapılıyor ama bence öyle değil.hani erkek tarafı bir bareket yapar da millet hemen artık görmek istememen lazım, nasıl soğumadın, benim midem almazdı falan diyor ya o işler hiç de öyle olmuyor.gayet de çatır çatır tutkuyla da sevişilebiliyor anlaşamadığın, seni aldatan adamla.o kadar çok parametre var ki bu seks isteğinde.beynin onay vermiyor ama vücudun çoktan almış yürümüş.hükmedemiyorsun ki. Bazen de şahane birisi karşına çıkıyor fizik, düşünceler falan 10 numara.adamın karşısında kupkuru kesiliyorsun.o işler basit işler değil.çocuk oyuncağı değil.2 kere 2. 4 değil.dünyanın en komplile olayı.bu insanları bu ilişkide tutan birşeyler var işte.belki de tensel uyum her şeye rağmen.hak verdiğim için demiyorum.

Merhaba arkadaşlar ben eşimle evleneli 6 ay oldu ve 6 aydır çok kavga ediyoruz bana psikolojik şiddet uyguluyor şüpheci sürekli şüpheleniyor hiçbirşeye izin vermiyor biryere gitmeme arkadaşlarımla vakit geçirmeme ve çalışmama ama kendiside götürmüyor sürekli iş iş evdeyken bile doğru dürüst ilgilenmiyor kavga ettiğimizde de sürekli hakaret küfürler arayıp annesine beni kötülemeler felan maddi durumumuz da çok iyi değil artık ondan soğudum ama o kendini kaf dağında görüyor zeka beyin ondaymış manken gibi çocukmuş felan herneyse ben ayrılmayı düşünüyordum açıkçası ama şimdi 1 aylık hamile olduğumu öğrendim ama aldırmak istiyorum kendisine hamile olduğumu söylemedim ailem aldırma düzelir diyorlar ama zannetmiyorum benimle ilgilenmeyen adam çocukla mı ilgilenecek hasta olsam bişeyim olsa doktora götürmeye üşenir hiç birşeyi umursamaz beni bebeğimi de Umursamayacak ben bu evde oturup anca kendi bakacağım ve maddi olarakta yetebileceğini zannetmiyorum yetemezse ne olacak hep benim ailem destek çıkıyor yine mi benim ailem bakıcaz madem ben niye evlendim bilmiyorum vicdanen rahat değilim ama o çocuğa güzel bir gelecek vereceğimi düşünmüyorum şimdi olmasa bile ilerde ayrılacağımızı düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız eşim duymadan halletmek istiyorum zaten öyle çok baba olmak için hevesi yok gebe kalmamı de istediğine dair bişey demedi bana hiç bu arada korunuyordum ama nasıl oldu bilmiyorum
Çocuk aldırmak mı, o bebeğin ne günahı suçu var be saçma sapan evliliğiniz yüzünden bir can almak öyle mi, katil olmak istiyorsan git aldır bir çocuğa bile bakamiyacksnz korunmAli dahi olsa ilişkiye girmiycktnz okdr huzursuz kavgalıysanz ne saçmalık eşimle kavga içinde olucam ama aynı zamanda da ilişki oluck bu nasıl bir evlilik acaba aldırmayın boşanin ve aslanlar gibi çocuğunuzu dogurun bir işe girin bakın..

Hayatım böyle çok sıradan.
Daha beter olayım bide çocuk derdi gelsin. Elim kolum bağlansın dersen aldırma.

Dogum kontrol hapi da, % 99 korumasi da tanrisal degil pozitif bilime dayali bir bulus. Bunu ve koruyuculugunu nasil ilahlastirdiniz pes diyorum

% 1 ihtimal her zaman var, yani her 100 kisiden 1 kisi bu sekilde hamile kaliyor. Dolayisiyla bu olayi gozumuzde pek de buyutmesek mi diyorum ben de
Ilahi dogum kontrol hapi jxjxhxh

Hiçbir konuda herkes olmaz zaten de.insanoğlu çok komplike bir canlı.yeri geliyor hayvani hisler ve içgüdüler mantığın ve hislerin önüne geçiyor.insana çok kaliteli bir canlıymış muamelesi yapılıyor ama bence öyle değil.hani erkek tarafı bir bareket yapar da millet hemen artık görmek istememen lazım, nasıl soğumadın, benim midem almazdı falan diyor ya o işler hiç de öyle olmuyor.gayet de çatır çatır tutkuyla da sevişilebiliyor anlaşamadığın, seni aldatan adamla.o kadar çok parametre var ki bu seks isteğinde.beynin onay vermiyor ama vücudun çoktan almış yürümüş.hükmedemiyorsun ki. Bazen de şahane birisi karşına çıkıyor fizik, düşünceler falan 10 numara.adamın karşısında kupkuru kesiliyorsun.o işler basit işler değil.çocuk oyuncağı değil.2 kere 2. 4 değil.dünyanın en komplile olayı.bu insanları bu ilişkide tutan birşeyler var işte.belki de tensel uyum her şeye rağmen.hak verdiğim için demiyorum.
Sen mi kupkuru kesiliyosun? Yok kiz valla inanmam jxjxjxh

Ne var ki bunda ? Kaç dakikalık iş zaten.yataktan çıkmamak gerekmiyor yani? Arada yapılıyordur. Ben de bildiğiniz üzere çok mutsuz, kıskanç, stresli biriyim.yani s orunluyum.ama yatakta kaplan kesiliyorum.Bir de kocasıyla sorunluyken nasıl seviştin derler ama o da mantıksız değil.iki gencecik insanı küçücük eve kapatıyorsun.insan düşmanı olsa sevişir.benim öyle zihinsel olarak hiç sevmediğim bir sevgilim vardı, ama adamın teni çekiyordu işte.
Kısaca insan düşünen bir hayvandır diye boşuna demiyorlar.yeri geliyor kediden köpekten farkımız kalmıyor.kendimize gereksiz bir yüceltme yalıyoruz, belli ki sandığımız kadar mantıklı ve aklıselim canlılar değiliz.kastettiğim herşeyiyle midenizi bulandıran bir adam değil zaten.baştan ilişkiye başlayacak kadar hoşlandığın, sonradan düşman olduğun adamlar.elin bomboşsa olmaz tabi.
Evlende gel ferhanscım. Evinde beraber yaşadığın,ortak yaşam için çaba sarfettiğin,donunu temizlediğin,yemek yaptığın,geleceğinizi düşündüğün,harcamalarını bile artık iki kere düşünerek yaptığın bir yuva kurduğunda sana koca diye yatağına aldığın adam insan gibi davranmıyorsa onu için almaz. Bu öyle sevgilimle tartıştım yanyana geldik alevlendik gibi bir durum değil süreklilik içeren bir anlaşma sorunu var ilk ay sevişti üçüncü ay sevişti düzelir sandı diyelim adam 6 aydır aynı hala sevişmeye devam edemezsin artık için almaz ki yani evliliğinde ilk dönemleri oluyor birde bunlar.

Herkes bana göre öyle bana göre böyle yazmış. Cana kıyma o bir mucize Allah verdi kıyma ona yazmış. Dün bir üye şunu yazdı: 1,5 ve 3 yaşında iki bebek makarna pilav ve çorbayla besleniyor. Bırak eti balığı tavuğu; sebzeyi bile 2-3 ayda bir yiyebiliyormuş çocuklar. Bu bebeklere günah değil mi? Yeter ki doğurulsun günaha girilmesin, boşver aç sefil kalsınlar, düzgün beslenip insan gibi şartlarda yaşamasalar da olur çünkü o kısmı bizi pek ilgilendirmiyor. "Ne biliyorsun belki doğduktan sonra şartları düzelecek belki maddi durumları iyileşecek" demek de yine başkasının almak zorunda olduğu risk hakkında atıp tutmak oluyor. Ya düzelmezse, biz mi gidip o çocuğa maddi manevi destek vereceğiz?
Bu 1,5 ve 3 yaşında çocukları biz niye gidip alıp beslemiyoruz, başında anası babası var, doğurmayı bilen bakmayı da bilsin diyoruz değil mi? Allah vermemiş işte rızık bu bebeklere.

Konu sahibinin kocası sevgisiz saygısız ve psikolojik şiddet uygulayan biri, ileride fiziksel şiddet de gelecektir çünkü aynı ortamda yaşamak zorundalar. Çocuğun iyi beslenemeyeceği, huzur sevgi saygı dolu bir evde büyümeyeceği de ortada. Korundum ama hamile kaldım değil de dikkatsiz davrandım hamile kaldım denmiyor nedense. Bu konuda istediğimizi söyleyebilir istediğimiz kadar saydırabiliriz. Bu durumda ben olsam spiral hap iğne mevcut her yöntemi kullanırdım. Hatta hiç bir yöntemi kullanmazdım çünkü bu adamla beraber olmazdım ayrılırdım.
E yani baba köye gidip aylak aylak gezip çalışmazsa, anne evde rujunu sürüp evde hayal kurup çalışmazsa Allah nasıl rızık versin gökten yağdıracak hali yok.

Cevap vermiş calci 2. Sayfada falan yazmış mahkemede bana kadınlık yapmıyor diye sunabilirmiş adam ondanmış🤣

İnandırıcı olsun diye hamile mi kalmış
bir de dfmjddfgkjfik

Boşanacağı adamın koynuna girmek için çok iyi bahane

Merhaba arkadaşlar ben eşimle evleneli 6 ay oldu ve 6 aydır çok kavga ediyoruz bana psikolojik şiddet uyguluyor şüpheci sürekli şüpheleniyor hiçbirşeye izin vermiyor biryere gitmeme arkadaşlarımla vakit geçirmeme ve çalışmama ama kendiside götürmüyor sürekli iş iş evdeyken bile doğru dürüst ilgilenmiyor kavga ettiğimizde de sürekli hakaret küfürler arayıp annesine beni kötülemeler felan maddi durumumuz da çok iyi değil artık ondan soğudum ama o kendini kaf dağında görüyor zeka beyin ondaymış manken gibi çocukmuş felan herneyse ben ayrılmayı düşünüyordum açıkçası ama şimdi 1 aylık hamile olduğumu öğrendim ama aldırmak istiyorum kendisine hamile olduğumu söylemedim ailem aldırma düzelir diyorlar ama zannetmiyorum benimle ilgilenmeyen adam çocukla mı ilgilenecek hasta olsam bişeyim olsa doktora götürmeye üşenir hiç birşeyi umursamaz beni bebeğimi de Umursamayacak ben bu evde oturup anca kendi bakacağım ve maddi olarakta yetebileceğini zannetmiyorum yetemezse ne olacak hep benim ailem destek çıkıyor yine mi benim ailem bakıcaz madem ben niye evlendim bilmiyorum vicdanen rahat değilim ama o çocuğa güzel bir gelecek vereceğimi düşünmüyorum şimdi olmasa bile ilerde ayrılacağımızı düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız eşim duymadan halletmek istiyorum zaten öyle çok baba olmak için hevesi yok gebe kalmamı de istediğine dair bişey demedi bana hiç bu arada korunuyordum ama nasıl oldu bilmiyorum
bebek rizkiyla dogar yazik kiymayin cana

Back
X