• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ama istemiyorum

Şahsen yasaya karşı gelen hiçbir doktora güvenmem can bu…

Siz güvenmeyebilirsiniz siz tercih etmezsiniz.
Ama yasaların kadını koruyamadığı durumlarda şart.
Tıp eğitimi almış kadın doğum uzmanlığını tamamlamış doktor muayenehanesi merdivenaltı olmuyor.
Ebe komşunuz evinde kürtaj yapıyorsa o merdivenaltı oluyor.

Eşinizden gizli aldiramazsiniz eşinizin onay vermesi gerek.
Ben olsam aldirirdim. Boyle bir adam baba falan yapilmaz, sirf size inadindan aldirma bile der bu. Hem sizi de iyice eve kitlemis olurum diye dusunur. Ben konusmadan aldirirdim direkt
Eve zaten sırf evde bana uğraş olsun diye yine aldırmamı istemez bende hak ettiğini düşünmüyorum bu çocuğu çünkü bütün sorumluluk bana kalacak ve hayatımı zindan edecek teşekkürler yorumunuz için

Merhaba arkadaşlar ben eşimle evleneli 6 ay oldu ve 6 aydır çok kavga ediyoruz bana psikolojik şiddet uyguluyor şüpheci sürekli şüpheleniyor hiçbirşeye izin vermiyor biryere gitmeme arkadaşlarımla vakit geçirmeme ve çalışmama ama kendiside götürmüyor sürekli iş iş evdeyken bile doğru dürüst ilgilenmiyor kavga ettiğimizde de sürekli hakaret küfürler arayıp annesine beni kötülemeler felan maddi durumumuz da çok iyi değil artık ondan soğudum ama o kendini kaf dağında görüyor zeka beyin ondaymış manken gibi çocukmuş felan herneyse ben ayrılmayı düşünüyordum açıkçası ama şimdi 1 aylık hamile olduğumu öğrendim ama aldırmak istiyorum kendisine hamile olduğumu söylemedim ailem aldırma düzelir diyorlar ama zannetmiyorum benimle ilgilenmeyen adam çocukla mı ilgilenecek hasta olsam bişeyim olsa doktora götürmeye üşenir hiç birşeyi umursamaz beni bebeğimi de Umursamayacak ben bu evde oturup anca kendi bakacağım ve maddi olarakta yetebileceğini zannetmiyorum yetemezse ne olacak hep benim ailem destek çıkıyor yine mi benim ailem bakıcaz madem ben niye evlendim bilmiyorum vicdanen rahat değilim ama o çocuğa güzel bir gelecek vereceğimi düşünmüyorum şimdi olmasa bile ilerde ayrılacağımızı düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız eşim duymadan halletmek istiyorum zaten öyle çok baba olmak için hevesi yok gebe kalmamı de istediğine dair bişey demedi bana hiç bu arada korunuyordum ama nasıl oldu bilmiyorum
Böyle birine çocuk dogurmazdim

Bence cocugu aldiracaksaniz o adamdan muhakkak ayrilin. Cocugu aldirip bu evlilige devam ederseniz bosuna aldirmis olursunuz. Vicdanen yükü sadece size kalir.
Sahsen sanirim aldirmazdim ama evliligi sürdürmezdim (egitim durumumdan dolayi ve birikimim oldugu icin bunu söylemek kolay tabi, herkesin durumu ayni degil)

Korunmadan önce böyle bir adamla nasıl sevişebiliyorsunuz o bile hayret verici. 🤦🏻‍♀️

Siz güvenmeyebilirsiniz siz tercih etmezsiniz.
Ama yasaların kadını koruyamadığı durumlarda şart.
Tıp eğitimi almış kadın doğum uzmanlığını tamamlamış doktor muayenehanesi merdivenaltı olmuyor.
Ebe komşunuz evinde kürtaj yapıyorsa o merdivenaltı oluyor.
Tabikide kocaman kliniği var sadece giriş çıkış yapmak istemeyen hastalara yardımcı oluyorlar ve zaten imza atıyorsun sorumluluğu kabul ettiğine dair merdiven altı yerler 10 haftadan sonra alan yerlerdir benim gittiğim yer kadın doğum uzmanı

Korunmadan önce böyle bir adamla nasıl sevişebiliyorsunuz o bile hayret verici. 🤦🏻‍♀️
Korunuyorum ama oldu işte ve sevişmek istediğim için değil dava açsam şunu bile der bana karılık yapmıyordu istemediğim zamanlarda oldu ama mecbur kaldım yapmazsam üstüme geliyordu aldatıyorsun beni diye

6 ayda nasıl bu noktaya geldiniz anlamadım. Düğün günü mü tanıştınız eşinizle? Hayır bunca lafı saydığınız adamla düzenli sevişiyor olmanız daha garip. Doğurup doğurmamak sizin tercihiniz buna bir şey diyemem. Eşinizden gizli böyle bir işe kalkışırsanız öğrenirse başınız yanar. Onun da baba olmak isteyeceğini düşünmüyorum açıkçası. Alın karşınıza konuşun aldırmak niyetindeyseniz. Sonrasında da bu evliliği bitirmeyi düşünün bence

Maddi manevi sorunlu bir ilişki ve evliliğin daha ilk ayları böyle,üstüne çocuk istemiyorsunuz. Aldırırdım yerinizde olsam.
2 çocuklu biri olarak eğer hazır değilseniz çok zorlu olacağını düşünüyorum sizin için hele ki sallantılı bir ilişki de.
Gebeliği sonlandırabilirsiniz devlet hastanesi hariç özel hastane veya klinikte.Fakat evli olduğunuz için eşin imzası gerekli kürtaj için.
Ve yasal süreniz 10 hafta kararınızı kendiniz verip bunu mecburen eşinizle paylaşmak zorundasınız.
teşekkürler ama 10 hafta olmadan aldıracağım en kısa zamanda daha fazla büyütmesini istemiyorım

Tabikide kocaman kliniği var sadece giriş çıkış yapmak istemeyen hastalara yardımcı oluyorlar ve zaten imza atıyorsun sorumluluğu kabul ettiğine dair merdiven altı yerler 10 haftadan sonra alan yerlerdir benim gittiğim yer kadın doğum uzmanı
Bazı evlilikler de çocuk kesinlikle olmamalı. Sorunlu ailede doğan çocuklar mahvoluyor psikolojik olarak,günün sonunda aile ise senin için evli kaldık diye duygu sömürüsü yüklüyor bir de.
Siz bence karar vermişsiniz aldırmaya,bu kararı uygulayın o zaman,eşinizi evliliğinizi en iyi siz bilirsiniz.
Ama kürtaj olunca hala evli olmaya devam edeceksiniz çok büyük bir zıtlık oluşuyor.

Sen diye ömür boyu cezasını çekeceksin aldıracağın için diyor ya aldırmaya giderken araba çarpsa ya masada kan kaybından ölsen diyor psikolojimi bozuyor işte
Hicbir sey olmuyor rahat olun. Anneniz de kendi cekmedigi sikintilar icin bi zahmet ahkam kesmesin

Böyle bir evlilikte bu anne babayla çocuk perişan olur
Kişiliği problemli birey Yetiştirmiş olursunuz
SIkıntılı bir birey şu aldırmayın diyen birinin başına da bela olabilir
Şuan cenindir birey değil

Back
X