Hamileyim ama Kimseye Söylemek İstemiyorum

Söylemeyin. Sizden degerli mi? Canınız ne zaman isterse o zaman söylersiniz. Neden düşünüp duruyorsunuz. Haklısınız ama hormonlar biraz da eskileri hatırlatıp boş yere takılmaniza yol açmış. Dusunmeyin eskileri bu kadar. Ama bir konuda eksik davranmissiniz Hamza güzel bir isim ama olmasa bile dalga gecmelerine izin vermeyin. Gerekirse hoşlanmıyorum deyip kestirin atın. Çocuğun yanında da yapmasınlar. Onlar keyfi yere sizin canınızı sıkacağına siz onları kırın gerekirse. Yapıcı olmayı hak etmiyorlar bu konuda. Takmayın ve içinize atmayın.

şimdi yapmıyorlar sanki onlar değilmiş gibi iki ismini birden söylüyorlar , şimdi yapsalar kesinlikle susmam oğlum etkilensin istemem ,o zaman yaptılar sonra alıştı zaten herkes isme,ama ben istedim koydum niye bu saygısızlığı yapıyorlar bana diye çok takmıştım ,en sonunda kaynatama demiştim fazla abartıyorsunuz artık dalga geçilecek bir isim mi bu demiştim sonra kesti zaten ama çok gevşekler çook ...

Neden duysunlar istemiyorsun ki? Duysalar da umutlarında olacakmış gibi durmuyor.

İsmi ne?

Ben 3 düşük yaptım 2 sini biliyor kp. "Hep müjde diyorsunuz sonra fos çıkıyor " dedi benim ikinci gebeliğim kürtajla sonlandıktan sonra 3. Yü söylemedim zaten yine kimyasaldı. Şimdi de çok şükür test pozitif çıktı ama kalp atışını görmeden daha kendim kendime hamile diyemediğimden kimsenin haberi yok. Benim aileme kalp atışından sonra söylemeyi eşiminkilere bir iki ay daha sonra söylemeyi planlıyorum(inşallah)

Ben küsmedim kp bana fos çıktı dediğinde onlar da küsmezler herhalde geç söyledim diye

Sen De gerilip bu kadar strese sokma bebeğini. Eşin de ne güzel yanında , hiç düşünme yaşadığın kötü şeyleri.

densizler söyledikleri lafın nereye gittiğini düşünmüyorlar kalp kırar mıyım üzülür mü ...
bizimde 2 hafta sonra kalp atışını duyarız dedi bakalım hakkımızda hayırlısı ,inşallah sende yavruna kavuşursun sağlıkla

Hayırlı olsun canım.Sağlıkla kucağına al inşallah.Çocuğa söylediğiniz için artık o kaçırır ağzından.Sizde kıvırsanız bile şüphelenirler heralde.Ama yinede senin tercihin tabi,anlasalar bile söylemezsin.Birkaç ay sonra söylersin.En azından tepkini anlarlar.Isim konusunda kp.hakkaten çok ayıp etmiş.Muhtemelen kendi ismi konsun istemiş.Ondan öyle yapmıştır.Anladığım kadarıyla eşin seviyor seni ve anlayışlı.Ailesi yüzünden kocanla aranı bozma hiç.Ama ailesine gereken yerde tepkini ver.

Aslında bende söylememenizden yanayım. Gerçekten çok sıkıntılı bu durumlar. Gelecekte ileride neler olacağını, neler yaşanılacağını hiçbir insanoğlu bilemez. O yüzden herşey yerli yerine oturduğunda herşey kesinleştiğinde görürlerde duyarlarda.

Çünkü benim kız arkadaşım 2 düşük yaptı sürekli kaynana çenesine maruz kaldı "bir evlat veremedin gitti düşük düşük pf" dedi kıza. O yüzden söylememenizi anlayışla karşılıyorum.
Stres yapıp sürekli eskileri açmayın hamilelikte stresli olmamaya özen gösterin.

Keşke oğlunuza bu kadar erken söylemeseydiniz gebeliğiniz daha çok yeni bir sıkıntı olduğunda açıklaması çok zor. Bir yakınımın başına geldi oradan biliyorum.

Ayrıca ailelere bende hemen söylenmesi taraftarı değilim biz iki aileye de söylediğimizde ( annem dahil) 11 haftalık hamileydim

Eskiler için yapacak birşey olsa ama yok.
Şöyle düşünün geçmişte sizi onlar üzdü ama şimdi kendinizi üzen sizsiniz.

Mesafeli olun yeterli

Kin duymussunuz eski olaylardan dolayı.ama bu kin size zarar veriyor çok kafaya takiyorsunuz onları.boşverin sizin için bu kadar değerli olmasınlar.bilseler bilmeseler cok ta tiiiinnnn

Valla (öğrenseler ne olur ogrenmeseler ne olur) diyenlere söylüyorum,arkadaşlar çok sey olur. Neden derseniz ben gebeligimi öğrendiğimde havalara uctum o bebeği çok istiyordum. Neyse esim annemlere söyleyelim diyordu hep iyi söyleyin dedim annesine söylediler,sevgili kaynanam tebrik etmek bir yana bir hayırlı olsun bile demedi. Konusunu bile açmadı duymamazlıktan geldi. O kadar içi kötü insan varki,herkesi kendi anneniz gibi gormeyin. Çünki sonu kötü oluyor. Sonuca geleyim kaynanam öğreneli bir hafta olmadan düşük yaptım. Bebeğimi kaybettim. Psikolojin bozuk,ne alakası var diyenler olacaktır. Emin olun sizin de böyle kaynananiz olsa aynı düşünürsünüz. Düştükten sonrada birşey olmaz oğluma birşey olmasın canı sagolsun çocuk yine olur deyip durdu..

Bizde eşimin ailesine söylemedik
Sevdiğimiz arkadaşlara, bikaç yakın komşu ve ailem dışında bilen yok
Dilim ne zaman varırsa o zaman söylerim olur biter
şimdiki aklım oğlumda olsaydı çok sonra söylerdim ondan daha çok ismini söylemezdim ama minik bir ispiyoncumuz var evde

Teşekkür ederim
Allah öyle bir şey yaşatmaz inşallah

tam açıklamayı siz yaptınız ,evet şimdi de ben kendimi ve eşimi üzüyorum ,hem de kimler için ,bazen diyorum amaan Allahlarından bulsunlar ama işte ....
Kin duymussunuz eski olaylardan dolayı.ama bu kin size zarar veriyor çok kafaya takiyorsunuz onları.boşverin sizin için bu kadar değerli olmasınlar.bilseler bilmeseler cok ta tiiiinnnn

en iyisi böyle yapmak ,ama huy işte , bazen hiç sallamıyorum gibi geliyor iten içe takıyorum demekki sonucu hep patlama

teşekkür ederim ,inşalah .. evet söylese bile ,yok öyle bir şey yanında konuşuldu taktı o zamandan beri söylüyor diycem ,
bunların haricinde eşimi çok üzdüler onun tek dayanağı benim bende bazen fazlaya gidince üzülüyor e sonra da benim kafama dank edince ben de pişman oluyorum ,gerçekten çoğu tartışmamız onlar için ,değer mi

canım benim çok geçmiş olsun ,tez zamanda sağlıkla yavruna kavuşursun inşallah ...

Milleti çok onemsiyorsunuz. Bilseler ne olur,bilmeseler ne olur? Yalan söyleyip, bencillik yapıyorlarsa Allah hesabını sorar size ne? Bossveeeeerr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…