teşekkürler ,mesafeliyim zaten ama eskiler aklıma geliyor,gerçekten gereksiz takıntı oluştu.Gereksiz takıntı haline getirmişsiniz.
Önce biraz rahatlayın.
Öğrenseler ne olur öğrenmeseler ne olur?
Ayrıca saha önceki hamileliğinizde almışsınız ağzınızın payını, şimdi daha tedbirli olun. Gelmesinler, görmesinler ne olacak? Mesafenizi koyun.
hep beraber gittik hastaneye abiyim artık ben diye kendi kendine havaya girdi bilebenimde 1 aylık civarı şuan bende eşime söylemek istemiyordum ama dün beni mecbur bıraktı söyledim şuan da bir o bir ben biliyorum oğlumada söylemek isterdim ama erken daha.çocuğu eşiniz ve siz yaptınız onlar değil söyleyip söylemek sizin tercihiniz boşverin
annecim şimdilik kimsye birşey demeyeli tamam mı söyleme sakın diyorumHenüz 1 aylık hamilesiniz. Biraz beklemek gibi bir düşünceniz varsa keşke hemen söylemeseydiniz kardeşi olacağını.Çocuk yani en nihayetinde bugün demez yarın yine söyler :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Hamileliğinizi söylemek için protokole gerek yok sanırım
Eşiniz haklı gereksiz ayrıntılarla kendinizi üzüyorsunuz
Eşinizin ailesi ile olan geçmişinizi unutmanızı mesafeli olmanızı tavsiye ederim
eyvah öylemi yapıyorlar gerçekten ,bizimki abiyim ben artık diye geziyor ,kız istiyorum bir tane erkek var ya o da benim diyorkeşke oğlunuza söylemeseydiniz, eşinizin dediği doğru, çocuk nasıl saklı tutacak. hem de ayrıca 9 ay burnunuzdan getirecek, ne zaman doğacak ne zaman doğacak, kendimden biliyorum, biz biraz geç söylememize rağmen sabredemedi.
geçmişte yaşananları geçmişte bırakmakta ben de zorlanıyorum, o konuda hiç önerim yok
yazdım işte ,
eyvah öylemi yapıyorlar gerçekten ,bizimki abiyim ben artık diye geziyor ,kız istiyorum bir tane erkek var ya o da benim diyor, enteresan enteresan isimler buluyor ,bir şey yediğinde küçücük koparıyor bu da kardeşime diyor ,şimdilik eğlenceli ama ileride ne yapar bilmiyorum
çok teşekkürler ,kendime de çok kızıyorum , ilk oğlum olduğunda ismini sordular biz de iyi niyetimizle söyledik ,Hamza istiyordum eskiden beri iki isim koyduk ,yok Hamzoaa diye gülmeler kaynatamda ,yakın akrabası haydar mıydı hahhaaooo diye cıvımaları ,kaynanamın bir de ekstra dalgalarını bana anlatması off iğrendim hepsinden ...haklısınız aslında zamanında yaptığım yanlışları tekrarlıyorum böyle yaparak.Ben anlamadım canım. Kime ne senin çocuğundan ? Neden saklıyorsun ki ? Ben olsam madem sorunlar var herkese bilhassa duyururum. Siz kafa utulemeye devam edin biz öyle mutluyuz ki 2.yavrumuz geliyor gıbı davranırım. Takintilarndan kurtul.kulaklarını kapat. Kocan arkanda.
psikolojimi koruma altına almak içinresmi nikahlı evlisiniz
bir kadınsınız
doğal olarak hamilesiniz
saklama kısmını anlamadım ben hiç.
tamam illa duyurulacak diye bir şey yok ama saklamak garip geldi.
çok teşekkürler ,kendime de çok kızıyorum , ilk oğlum olduğunda ismini sordular biz de iyi niyetimizle söyledik ,Hamza istiyordum eskiden beri iki isim koyduk ,yok Hamzoaa diye gülmeler kaynatamda ,yakın akrabası haydar mıydı hahhaaooo diye cıvımaları ,kaynanamın bir de ekstra dalgalarını bana anlatması off iğrendim hepsinden ...haklısınız aslında zamanında yaptığım yanlışları tekrarlıyorum böyle yaparak.
Hiç söz hakkı bırakma. Evet baba aynen hamzoooaaa de gül geç. Kudursun. İnan ki kızdığını anladıklarında üstüne üstüne geliyorlar.çok teşekkürler ,kendime de çok kızıyorum , ilk oğlum olduğunda ismini sordular biz de iyi niyetimizle söyledik ,Hamza istiyordum eskiden beri iki isim koyduk ,yok Hamzoaa diye gülmeler kaynatamda ,yakın akrabası haydar mıydı hahhaaooo diye cıvımaları ,kaynanamın bir de ekstra dalgalarını bana anlatması off iğrendim hepsinden ...haklısınız aslında zamanında yaptığım yanlışları tekrarlıyorum böyle yaparak.
evet sanırım kaynatamın adını koyalım istediler ,artık 10 tane oğlum olsa birinin adını koymamsizi caydırmaya çalışmışlar, umursamayıp bildiğinizi yapmaya devam edin.
hiç bir şey demedim sustum o yüzden hazmedemiyorum kenedime kızıyorum onlardan daha çok ,Hiç söz hakkı bırakma. Evet baba aynen hamzoooaaa de gül geç. Kudursun. İnan ki kızdığını anladıklarında üstüne üstüne geliyorlar.
Kiz olursa bihter,oglqn olursa behlul koyacam deevet sanırım kaynatamın adını koyalım istediler ,artık 10 tane oğlum olsa birinin adını koymam
hiç bir şey demedim sustum o yüzden hazmedemiyorum kenedime kızıyorum onlardan daha çok ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?