Hamileyim ama Kimseye Söylemek İstemiyorum

Milleti çok onemsiyorsunuz. Bilseler ne olur,bilmeseler ne olur? Yalan söyleyip, bencillik yapıyorlarsa Allah hesabını sorar size ne? Bossveeeeerr.
size ne !!! Bana yaptılar o yalanları bencillikleri ucu bana dokunmuş olmasa gerçekten banane zaten , ben de üst komşuyu takmıyorum kafama ,

gecmisi takma. omuzlarinda yuk... gereksiz yere. annemden bikiyorum. 30 yili biriktirdi icinde ve suanda kapkaranlik bir kuyunun icine hepimizi cekti. kpederi oldu gitti kvalidesi bitkiden farksiz oturuyir oyle gorumceleri zaten hatalarini anladilar onunde el pence divanlar ama o haa yok bana boyke dediler yok soyle dediler... zamaninda soyle yaptilar boyle yaptilar. ben biktim tukendim o da tukendi farkinda degil... yapma bosver evlatlarina odaklan... onlar da kendi camurlarinda debelensinler...

çok sağol ,evet herkes ettiğini buluyor er ya da geç ...
inşallah yapıcam bunu benim artılarım çok ,çünkü ben onlara hiç kötü gitmedim ,Allah biliyor herkesi ,çok teşekkürler

size ne !!! Bana yaptılar o yalanları bencillikleri ucu bana dokunmuş olmasa gerçekten banane zaten , ben de üst komşuyu takmıyorum kafama ,

Hepimiz türlü türlü haksızlıklara uğradık. Bunları sürekli kafanda çevirip durman sana bir sey kazandırmaz. Hayatı kacirirsin, depresiflesip sevdiklerini uzersin. Sana haksızlık yapanlara ise hiç bir şey olmaz.

gerçekten onlara bir şey olmuyor onu anladım ,buraya konu açmak iyi oluyor yüzüne soğuk su çarpıyorlar sanki,, kendine geliyorsun

Onlar sòylemeden siz soyleyin geçen sefer zübük istediniz bu sefer zübuk koyacaz deyip gevrek gevrek Türk filmlerindeki kötü kadin kahkahası atın derim ben .İntikam soğuk yenen bir yemektir .kaynana adının yanına .....zübük deyip söylersiniz

Ugrasma salla maden suyu iç

Burada bir üye düşük yapınca kvsi arayıp oğlum çok üzgün onu teselli et yanında ağlama demişti.
Bir tek oğullarına birşey olmasın zaten geri kalanını boşver.
Eşimin annesi ben doğumdan sonra orta çapta bir kriz geçirdiğimde sadece oğlum sen üzülme demişti.
Benimki de sizden olsa gerek

Gecmiste kalan seyleri takinti yspip uzuldugunuze degmez.
Hamileligi de er ya da gec ogrenecekler saklamanin anlami oldugunu dusunmuyorum.

Kalp atışı ne zaman duyuluyor hangi değerde ?

Ugrasma salla maden suyu iç

oğlumda çok mağden suyu içtim tansiyon yaptı ,tabi ben onu doğurduktan sonra öğrendim
Nedense eşlerimizin aileleri çok görgüsüz oluyor. Ya rabbim bu tesadüf mu ??! :/@

benimkinin varsa yoksa kızı ,oğlunu da düşünmez
oğullarınız demişsiniz Allah mı söyletti acaba
Gecmiste kalan seyleri takinti yspip uzuldugunuze degmez.
Hamileligi de er ya da gec ogrenecekler saklamanin anlami oldugunu dusunmuyorum.

bayramlar geçsin ,uzaktayız çok muhattap olmam böylelikle diye düşündüm
Kalp atışı ne zaman duyuluyor hangi değerde ?

bana 35 günlük civarı dedi ,6.5 mm ,testleri yaptırdık ama direk drla görüstük ,sormakta aklıma gelmedi beta yı ,2 hafta sonra kalp atışını duyarız büyük ihtimal dedi

onu yaptım isim konusu açıldı ,yine fikrini sundu her zamanki gibi ,sen merak etme anne zübük koyarız olur biter dedim ,alışık olmadıkları için hep kendileri yaptığı için laf sokma makinası sanki hepsi karşıdaki yapınca tavşan gibi kalıyorlar

Malesef bu türden cokkk var kv

Bunlar kafaya takilacak konular degil, sakin olun..
Saglikla bi kucaginiza alin, hamileliginiz sakin gecsin, cok gerginsiniz..
Isim dalgasi yapmislar filan, he diyin gecin ya..
Soyleyin hem nolcak, illa ki karniniz belli olacak, ikinci hamilelikler daha cabuk belli oluyor

ya şu bebek isimleriyle dalga geçenleri hiç anlamıyorum. onlara ne ? anası babası beğenmiş koymuş , onlara mı batmış... hiiçç kafana takma konu sahibi. boşver, gebeliğini de illa saklıycam diye uğraşma, biri sorarsa söyle evet hamileyim de .. insanlar istediğini konuşur, ama hayat bizim hayatımız. kimse için eşinle aranı bozmaya , tartışmaya değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…