Hayırlı olsun herşey yoluna girer merak etmeyin
herşeyin tadını doya doya çıkarmak varken erken olmuş
düğün telaşı bebek kararı almak bunlardan bahsediyorum ben herşeyimi gönlüme göre yaptığımı sandığım halde bazen keşkelerim oluyor umarım sizde olmaz
ilkönce hayırlı olsun...hamile olmak bir varlık dünyaya getirmek dünyanın engüzel mucizesi...bence sewinmeye devam et amalar nasıl olsa sen istesende istemesende seni takip edicek onun için istediğinide belli etmişsin bence yazın gelmesini bekleme kapalı birmekanda düğününüzü yapın içinizdede kalmasın sonrada bebişinin doğmasını bekle:) eğer sağlığın el verirse çalış derim benim hamileliğim ilk 6 ayda çok zor geçmişti.serumla ayaka durup çalışıordum .Allahtan bilgisayar başıydı işim.yürütebildiğin kadar yürütürsün sonra 7.ayda en erken izne çıkabiliyorsun ozmn evde oturup bebişini beklersin tabi işyerindekilerin seni idareside önemli benim öle olmadı doğum iznim bitti yerime başkasını alıp beni şutladılar....ama iyi oldu şimdi oğluşumu 2 yaşına kadar büyütücem öbür türlü cesaret edip istifaedemezdim...ayyy nekadar şey yazdım sanki benim topiğim oldu kusurabakma:)))
Arkadaslar yaklasık yarım saat once test yaptım ..pozitif..cok yenı henuz reglıme 10 gun var nasıl cıktı onu da bılmıyorum ama emın olmak ıcın bır kaç tane bırden yaptım hepsi pozitif..
İlk tepkim deli gibi sevinmek oldu ama....
Biz daha nişanlıyız...
Gerci ailelerimiz birlikte yasadığımızı biliyorlar bu sonuc onları sasırtmaz.İlişkimizin boyutunun farkındalar evli muamelesi görüyoruz zaten.Şimdi hemen evlenin diyecekler biliyorum da...
Biz düğün istiyorduk..Hersey usulunce olsun ıstıyorduk.Bu yaz için plan yapmıstık!
Bu yüzden biraz üzüntü duyuyorum tabiii ister istemez apar topar bir nikah olacak.
Bir de haftada 3 gün canlı yayınımız var(biz televizyoncuyuz)diğer günler kosusturmayla geciyor nasıl ayak uydururum bılmıyorum(zaten benı test yapmaya ıten de bu yorgunluk hıssıydı)
Bir yandan deli gibi istyorum heyecanlıyım ama bir yanımda erken diyor....
Ablamı aradım az önce eşi yurt dsında 2 yıl boyunca 3 ayda bır gelecek ..
Bana yardımcı olur musun dedım doğumdan sonra tabii diyor..
Acaba işe hamileyken de devam edebilir miyim (bu kadar aktif olamasam da yürütebilirim)ve de doğumdan sonra toparlanıp hemen işe dönebilir miyim?
Kafam çok karısık tabi ki bebeğimi dünyaya getireceğim ama nasıl bir yol izlemeliyim?
(bu arada bipolarım ve soylemesı cok zor ama sızofrenı baslangıcı teshısım var fakat bir sekılde kabullendım ve rahatsızlıklarım hayatımı olumsuz etkılemıyor)
Arkadaslar yaklasık yarım saat once test yaptım ..pozitif..cok yenı henuz reglıme 10 gun var nasıl cıktı onu da bılmıyorum ama emın olmak ıcın bır kaç tane bırden yaptım hepsi pozitif..
İlk tepkim deli gibi sevinmek oldu ama....
Biz daha nişanlıyız...
Gerci ailelerimiz birlikte yasadığımızı biliyorlar bu sonuc onları sasırtmaz.İlişkimizin boyutunun farkındalar evli muamelesi görüyoruz zaten.Şimdi hemen evlenin diyecekler biliyorum da...
Biz düğün istiyorduk..Hersey usulunce olsun ıstıyorduk.Bu yaz için plan yapmıstık!
Bu yüzden biraz üzüntü duyuyorum tabiii ister istemez apar topar bir nikah olacak.
Bir de haftada 3 gün canlı yayınımız var(biz televizyoncuyuz)diğer günler kosusturmayla geciyor nasıl ayak uydururum bılmıyorum(zaten benı test yapmaya ıten de bu yorgunluk hıssıydı)
Bir yandan deli gibi istyorum heyecanlıyım ama bir yanımda erken diyor....
Ablamı aradım az önce eşi yurt dsında 2 yıl boyunca 3 ayda bır gelecek ..
Bana yardımcı olur musun dedım doğumdan sonra tabii diyor..
Acaba işe hamileyken de devam edebilir miyim (bu kadar aktif olamasam da yürütebilirim)ve de doğumdan sonra toparlanıp hemen işe dönebilir miyim?
Kafam çok karısık tabi ki bebeğimi dünyaya getireceğim ama nasıl bir yol izlemeliyim?
(bu arada bipolarım ve soylemesı cok zor ama sızofrenı baslangıcı teshısım var fakat bir sekılde kabullendım ve rahatsızlıklarım hayatımı olumsuz etkılemıyor)
aKonu İlgili Başlığa Taşınmıştır..
Bu Başlıkta Konunuz İle Daha Fazla Üyenin İlgileneceği Kanısındayım..
Konunuza Gelince...
Paşalar Gibi Doğurur, Paşalar Gibi 6 Ay Doğum İzninde Evde Bebeğine Bakarsın..
Paşalar Gibi de Çalışırsın Hiç Korkma..
Medya Sektörünün Dinamiğini İyi Bilirim..
Hamileliğine Engel Değil Bu Hareketlilik..
Oncelikle ustesinden gelirsiniz diye dusunuyorum.belki alelacele bir nikahla evleneceksiniz ama olsun bebis icin deger.saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.
ama size bir sorum var nitekim sormazsam icimi kemiricek.bir onceki konunuzda nisanlinizin eve getirdgi ve bi turlu gonderemedigi adamin varligi/yoklugu konusunda supheye dustum.ozur dilerim.ama merak ettim kusura bakmayin.lutfen yanlis algilamayin beni.
Gerçekti...
Henüz o kadar ileri derecede hasta değilim.Olmayacağım da!
Konum tamamen gercekti.anlıs anlamadım böyle düşünmeniz çok normal özüre gerek yok ki..
Y
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?