Hamileyim Ama ?

Öncelikle hayırlı olsun inş
Düğünü ayarlayın şimdi veya ilerde yapın bence, içinde ukte kalmasın
Rahatsızlığına gelince öncelikle çok geçmiş olsun. Genetik konusuna gelince benim teyzem de şizofrendi ki ileri seviyedeydi. Ancak diğer aile bireylerinde bi'şey yok. Sen şimdiden iyileşmiş bile sayılırsın çünkü kabullenmişsin. Benim teyzem hiç kabullenmedi ve ilaçları resmen zorla yutturuyolardı. Daha sonra tedavisini gördü ve genç kızlığından beri hayali olan bebeğini bile doğurdu hatta bebeğiyle daha da iyileşti. Şuan rahatsızlıktan geriye tek aşırı patavatsız hali kaldı çok şükür.

Bence ilaçlarını doktor kontrolünde bırak. Başlangıç seviyesindeyse, sen bunun bilincindeysen ve ilaçlarını düzenli kullanıyorsan hiç büyütme gözünde

Çok cesaretlendirdiniz beni hepinize sonsuz tesekkürler.
E peki söyleyeyim mi şimdi nişanlıma hamile olduğumu?

tabıkıde soylemelısınız nısanlınıza hamılelıgınızı bu arada hayırlı olsun ... kafama takıldı bıpolar ve şızofren nası bı hastalık yokmu tedavısı ınss ıyı olursunuz ve bbebegınızı sag salım kucagınıza alırsınızz

Bipolar anlık duygu durumu değişikliğine yol açan bir hastalık.2 dönemden olusuyor manik dönem ve depresif dönem.Depresif dönemde hayattan fazla zevk almıyorsun özgüvenin olmuyor yasamak istemiyorsun yemek yemek konusmak dısarı cıkmak..sürahiden su alıp içmek bile ağır geliyor normal insanların belki bir birim sinirlendiği şeye sen 3 5 birim fazla tepki gösteriyorsun.Klasik depresyon belirtileri..Yerde ölmüş bir kedi görsen bunalıma girip intiharı düşünebilirsin o derece basit sebeplerden dolayı depresyona girebiliyorsun kafanda kurup kurup inanıp olumsuzluklar olusturup kendini depresyona itebiliyorsun..
diğeri ise manik dönem bu dönemde herseyın tam tersı olduğu zamanlar...normal insanlardan cok cok daha abartılı sevinmeler gereksiz yere kendine aşırı özgüven tüm dünyayı ben yıkıp tekrar bastan kurabılırım havası..bu dönemde istediğimiz bir çok seyi basarmak ıcın kafada bıtırmek yeterli oluyor..Gereksiz para harcama isteği yan etkisi..
yaa eğer özel olmazsada bizide bilgilendirirmisin? bu anlar çok özeldir ama paylaşması güzeldir:)))

Tabi ki..

Çok cesaretlendirdiniz beni hepinize sonsuz tesekkürler.
E peki söyleyeyim mi şimdi nişanlıma hamile olduğumu?

söyle söyle mutlak
düğün dernek iş koşturma bunların hiç biri bebeğinizden önemli değil bence
bi doğsun da kucağınıza alın gerekirse biraz büyüyünce düğün yaparsınız
hamile bir gelin de olabilirsiniz bence şirin bile olur

Cansın meraba
Hakkında hayırlısı be güzelim
Noldu senin o mesele
Umarım gitmiştir adam evinizden

Söylediniz mi eşinize?
Bence düğünü yazında yapabilirsiniz, eğer içinizde kalacaksa tabi.
Ailelerde biliyorsa sorun yok zaten.

Cansın meraba
Hakkında hayırlısı be güzelim
Noldu senin o mesele
Umarım gitmiştir adam evinizden
Hahaha :)
Adımla hitap edince tanısıyor muyuz dedim birden:)
Gitti gitti.O gün çıkıp gidecektim evden iyi ki de gitmemişim bak hamileymişim:)Zavallı yavrumla otel köşelerinde:)))

Söylediniz mi eşinize?
Bence düğünü yazında yapabilirsiniz, eğer içinizde kalacaksa tabi.
Ailelerde biliyorsa sorun yok zaten.

Yok daha söyleyemedim kaç defa dilimin ucuna geldi.Pasta da almış adam hissetmiş gibi..Kullanayım bu durumu kutlama havasında olsun dedim ama beceremedim.
Heycanlanıyorum:)Susup kalıyorum.

demişsiniz ya pozitif test sonucum hamileyim.....
inanki ben o testte pozitifi görmek için dünyayı verirdim....hayat ne kadar tersine bazen deme biz bir bebek için yıllardır çırpınıyoruz kimiside HAMİLE ama etrafına nasıl anlatıcam diye düşünür durur....

biliyomusun ağlamaktan , niye biz demekten uyku girmedi gözüme
öyle çook istiyorum ki bir bebeğim olsun ama olmuyo işte çarşıdan alınacak bişey olsa gider alırsın kaç kez tüp bebek denedik ama o da derman olmadı derdimize yani para nında çare olmadığı durumlarda var....
demek istediğim canım o bebeğin kıymetini bil....
aldırmam diyosun ama olurda şeytana uyarda aldırmaya kalkarsan etrafında ki minicik bir bebeğe sahip olabilmek için herşeyden vazgeçen insanları düşün ve öyle karar ver.........

Merhaba, öncelikle bebek için tebrik ederim. Yazınızda şizofreni ve bipolar bozukluk teşhisi aldığınızı yazmışsınız. Bildiğim kadarıyla ikisi aynı anda çok görülmüyor. Gene de emin olmak için araştırdım bunun nadiren karşılaşılan bir durum olduğu yazıyor. Yazdıklarınızı ( verdiğiniz linke de baktım) okudum, yaşadıklarınız şizoaffektif bozukluk ile de örtüşüyor. Bence tekrar bir doktorla görüşmeniz iyi olabilir. Hamilelik döneminde ilaç kullanımını bilmiyorum, ama doktorunuzla konuşup tedavinizi aksatmamanızı öneririm. Gerek hamilelik döneminde gerekse de doğum sonrasında zorlanabilirsiniz. Tekrar tebrik ederim.

o yanınızda çalışan size musallat olan adam gidince bakın ne güzel haberler almışsın :)
Hayırlı olsun bebeciğin . Allah'ım olmayanlara da versin

Bunu kesinlikle dikkate alacağım.

söyleyebildinmi nişanlına???? bebişinin babasına :)

Dün gece sabaha kadar yatamadım.
İlk evliliğinden bir oğlu(muz) var zaten ,ister mi istemez mi bilemedim.Sabah günü birlik Ankara'ya gidecekti bende laptop çantasına attım testi:)))))Aklıma baska birsey gelmedi.
Öğlene doğru bir mesaj geldi telefonuma HEMEN BU HAFTA NİKAH İÇİN BAŞVURALIM NE DERSİN?
Ailelere ne diyeceğiz diye cevap yazdım hemen. YAPTIK BİR ÇILGINLIK deriz dedi.
Aksam geldiğinde mutlu gördüm onu,tablet istiyordum ne zamandır onu da almıs:)dünyanın en güzel annesine diyerek verdi hediyemi:))))Abartma artık,dedim ama hoşuma da gitti hani Beni öptükten sonra kıskanma kıskanma diyerek bebişe de bir öpücük kondurdu..Ne bileyim ya cok farklı bir hismiş ama kanım cekıldı gıbı ...Haa birde durup durup gülüyordu kendi kendine yemek yerken ne oldu dedım yasasınn dedi artık motor süremeyeceksin!.. (motor dediği de scooter)ama korkma metrobüste hep yer verecekler
Ayrıntılı konustuk.(İlk evliliğimde gelinlik giymemiştim
isteme kına nişan vs hiç olmamıstı bu yüzden herseyımız tam olsun ıstıyordu aptalca belkı ama gelınlıklere yarım metre açık ağızla bakınca....)
Sonuc olarak subat ayı içerisinde evlenmeye karar verdık.Aileleri durumdan haberdar edeceğiz.
Düğün olmayacak bende abartısız bir gelin olacağım nikahtan sonra yakın arkadaslar ve ailelerle yemekli müzikli bir mekana gideceğiz.
Burası home ofis cocuk ıcın uygun değil.Bir kaç ay sonra yeni eve tasınıp düzenli bir aile yasantısna gececeğiz.
İnşallah yolunda gider hersey!

Herşeyin hayırlısı olsun canım.Sağlık sorunlarınıda kısa zamanda atlatman dileklerimle.Bebeğini aldırmayı sakın düşünme olurmu.O harika ve mucize bir varlık.
Bu arada özel ise cevap vermeyebilirsin.Canlı yayını bildik bir kanalda falan mı yapıyorsun acaba.Yoksa yerel falanmı.Belki bizlerde izliyoruzdur bellimi olur

İkiside değil:)
özelden mesaj atayım sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…