Dün gece sabaha kadar yatamadım.
İlk evliliğinden bir oğlu(muz) var zaten ,ister mi istemez mi bilemedim.Sabah günü birlik Ankara'ya gidecekti bende laptop çantasına attım testi:)))))Aklıma baska birsey gelmedi.
Öğlene doğru bir mesaj geldi telefonuma HEMEN BU HAFTA NİKAH İÇİN BAŞVURALIM NE DERSİN?
Ailelere ne diyeceğiz diye cevap yazdım hemen. YAPTIK BİR ÇILGINLIK deriz dedi.
Aksam geldiğinde mutlu gördüm onu,tablet istiyordum ne zamandır onu da almıs:)dünyanın en güzel annesine diyerek verdi hediyemi:))))Abartma artık,dedim ama hoşuma da gitti haniBeni öptükten sonra kıskanma kıskanma diyerek bebişe de bir öpücük kondurdu..Ne bileyim ya cok farklı bir hismiş ama kanım cekıldı gıbı ...Haa birde durup durup gülüyordu kendi kendine yemek yerken ne oldu dedım yasasınn dedi artık motor süremeyeceksin!.. (motor dediği de scooter)ama korkma metrobüste hep yer verecekler
Ayrıntılı konustuk.(İlk evliliğimde gelinlik giymemiştim
isteme kına nişan vs hiç olmamıstı bu yüzden herseyımız tam olsun ıstıyordu aptalca belkı ama gelınlıklere yarım metre açık ağızla bakınca....)
Sonuc olarak subat ayı içerisinde evlenmeye karar verdık.Aileleri durumdan haberdar edeceğiz.
Düğün olmayacak bende abartısız bir gelin olacağım nikahtan sonra yakın arkadaslar ve ailelerle yemekli müzikli bir mekana gideceğiz.
Burası home ofis cocuk ıcın uygun değil.Bir kaç ay sonra yeni eve tasınıp düzenli bir aile yasantısna gececeğiz.
İnşallah yolunda gider hersey!
Veee mutlu son :)) Ben bayılırım mutlu sonlara :) Alkışlar gelin ve damada... Bebeğinizi hayırlısıyla alın kucağınıza inşallah ve çok mutlu olun
Senin adına çok sevindim, inşallah bundan sonrası da böyle yolunda güzel bir şekilde ilerler de hayırlısıyla alırsın miniğini kucağına
Dün gece sabaha kadar yatamadım.
İlk evliliğinden bir oğlu(muz) var zaten ,ister mi istemez mi bilemedim.Sabah günü birlik Ankara'ya gidecekti bende laptop çantasına attım testi:)))))Aklıma baska birsey gelmedi.
Öğlene doğru bir mesaj geldi telefonuma HEMEN BU HAFTA NİKAH İÇİN BAŞVURALIM NE DERSİN?
Ailelere ne diyeceğiz diye cevap yazdım hemen. YAPTIK BİR ÇILGINLIK deriz dedi.
Aksam geldiğinde mutlu gördüm onu,tablet istiyordum ne zamandır onu da almıs:)dünyanın en güzel annesine diyerek verdi hediyemi:))))Abartma artık,dedim ama hoşuma da gitti haniBeni öptükten sonra kıskanma kıskanma diyerek bebişe de bir öpücük kondurdu..Ne bileyim ya cok farklı bir hismiş ama kanım cekıldı gıbı ...Haa birde durup durup gülüyordu kendi kendine yemek yerken ne oldu dedım yasasınn dedi artık motor süremeyeceksin!.. (motor dediği de scooter)ama korkma metrobüste hep yer verecekler
Ayrıntılı konustuk.(İlk evliliğimde gelinlik giymemiştim
isteme kına nişan vs hiç olmamıstı bu yüzden herseyımız tam olsun ıstıyordu aptalca belkı ama gelınlıklere yarım metre açık ağızla bakınca....)
Sonuc olarak subat ayı içerisinde evlenmeye karar verdık.Aileleri durumdan haberdar edeceğiz.
Düğün olmayacak bende abartısız bir gelin olacağım nikahtan sonra yakın arkadaslar ve ailelerle yemekli müzikli bir mekana gideceğiz.
Burası home ofis cocuk ıcın uygun değil.Bir kaç ay sonra yeni eve tasınıp düzenli bir aile yasantısna gececeğiz.
İnşallah yolunda gider hersey!
demişsiniz ya pozitif test sonucum hamileyim.....
inanki ben o testte pozitifigörmek için dünyayı verirdim....hayat ne kadar tersine bazen deme biz bir bebek için yıllardır çırpınıyoruz kimiside HAMİLE ama etrafına nasıl anlatıcam diye düşünür durur....
biliyomusun ağlamaktan ,niye biz demekten uyku girmedi gözüme
öyle çook istiyorum ki bir bebeğim olsun ama olmuyo işte çarşıdan alınacak bişey olsa gider alırsın kaç kez tüp bebek denedik ama o da derman olmadı derdimize yani para nında çare olmadığı durumlarda var....
demek istediğim canım o bebeğinkıymetini bil....
aldırmam diyosun ama olurda şeytanauyarda aldırmaya kalkarsan etrafında ki minicik bir bebeğe sahip olabilmek için herşeyden vazgeçen insanları düşün ve öyle karar ver.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?