Hamileyim Ama ?

Veee mutlu son :)) Ben bayılırım mutlu sonlara :) Alkışlar gelin ve damada... Bebeğinizi hayırlısıyla alın kucağınıza inşallah ve çok mutlu olun

Senin adına çok sevindim, inşallah bundan sonrası da böyle yolunda güzel bir şekilde ilerler de hayırlısıyla alırsın miniğini kucağına

Canımcım hoca ezanı okudu artık yatayım oğlum sabahın köründe hortlar uykumu alamayınca cocuğa kzıyorum.Yarın görüşürüz dermişim.
Hoş bizim için görüşmeler hep öyle oluyor

Veee mutlu son :)) Ben bayılırım mutlu sonlara :) Alkışlar gelin ve damada... Bebeğinizi hayırlısıyla alın kucağınıza inşallah ve çok mutlu olun

Senin adına çok sevindim, inşallah bundan sonrası da böyle yolunda güzel bir şekilde ilerler de hayırlısıyla alırsın miniğini kucağına

Çok tesekkur ederım guzel dıleklerınız ıcın.

işte budur ya :)) çok sewindim senin adına film gibi olmuş ... içime doğdu nedense bebişin kız olcak diye :) güle güle büyüt bebişini inş mutlu huzurlu bir yuvanız olur bir ömür!! herzmn burdayım taze anne olarak yardımcı olmaya çalışırım:) buarada doktora biran önce git bence kadın doğum doktorunu deneyimli birine danışarak git derim benim doktorum bizim 3 soyun doktoru mesela çok memnun kalmıştım başka doktor aramadım bile :)) hele sen onu bir gör daha birşeye benzemiyor ama ekranda onun varlığını gözle görmek bile ayrı bir his ...Allah ın bizlere verdiği bir mucize :)

sevgili jansine öncelikle tebrik ederim. ben henüz bipolar olduğunu yeni öğrenmiş biri olarak bu hastalığı taşıyan insanların anne oldukları haberini aldıkça yok olmuş olan umudumun canlandığını hissediyorum.. senin cesaretin hayranlık verici, bende sadece lithuril kullanıyorum. ama hastalığım daha yeni olduğu için geleceğimi nasıl etkileyecek diye kaygılanıyorum. örneğin erkek arkadaşıma hastalığımı nasıl söyleyeceğimi ve ne tepki alacağımı bilmiyorum. sen belki bu konuda bana tavsiyede bulunabilirsin.
bu arada hamile kaldığında lithurile devam ediyorduysan eğer bunu mutlaka dr una söyle. bebeğe zarar vermesin allah korusun. ve inşallah içmeyi bırakmışsındır çünkü bildiğim kadarıyla gebelikte D grubu bir ilaç

ne kadar safmışım meğer konuyu ve konu sahibini gerçek sanıp laf anlatmaya çalışmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…