Hamileyim ama..

Erkek arkadaşın bebeği istemese bile babalık davası açabilirsin, bakmak zorunda. Bilgin olsun, olur da doğurursan nüfusuna almak zorunda olmasa da babası olduğu mahkeme yolu ile tesbit edilebilir.

En temizi dürüst olmak, ailen zaten evlendirmek isteyecek yalana gerek yok. Ha yok benim ailem gelmez böyle şeylere dersen. Hop yıldırım nikahı kıy evlendim diye çık karşılarına. 1 ay sonra da hamileyim dersin. Bebeği doğurmak istiyorsun hiç uzatma arayı.

Ben başka bir şeyden bahsetmeye çalıştım ama yeterliolmadı demek ki neyse bir postada biz felsefe yapmayalım

ihtimaller her zaman var süper evliliğin vardır hamile kalırsın işler tersine dönebilir, o zaman hoşumuza gitmeyen her durumda hadi aldıralım diyelim, maddi manevi yetersizlik toplum şu bu çocukyapılmadan önce düşünülecek şeyler, ben konu sahibinin adam akıllı korunduğuna inanmıyorum,öyle olsa çocuk olsa adı ne olur nasıl olur diye konuşulmaz 5 aylık ilişkide,ha kimine göre konuşulabilir,yapılabilir edilebilir,benim mantığıma yatmıyo

aldırmayacaksın
evlenıp erken dogurdum demeyeceksın
ne yapacaksınız merak ettim, evlatlık mı vereceksınız yoksa?

konu sahibi,sevdim ,seviştim diyor..korunurken de hamile kaldım..bu çocuğun da sorumluluğunu almaya razıyım diyor...ailemle görüşlerimiz farklı,onlar muhafazakar ,ben değilim diyor.
neden herkes bir kürtaj polemiğine girmiş,ailen böyleyse sevişme denmiş anlamadım..
bu kadın,yaptığı herşeyin sorumluluğunu alıyor zaten,pişman da değil bence..ve yol göstermek gerekli..
bence burdaki en önemli faktör ,baba adayının tepkisi..ona göre değerlendirilmeli..konu sahibi gelip yazarsa ne konuştuklarını daha net yorum yaparız.

mesajda bahsettiğiniz ülkemiz değildi ama hamile olan kız bizim ülkemizde. yani farklı kültürdeki farklı hayat şartlarındaki kişileri örnek verdiğinizde insanın kafasında değişik yollarda fikir oluşmasına neden olabilirsiniz. tabiki her insanın yaşamaya hakkı vardır. burası ayrı bir konu. ama @Sephoraa ya katılıyorum. şu an 5 haftalık bir bebek. kızın maddi durumu belli değil. okuyor. oğlan çalışmıyor. ben şu an evliyim ve 21 yaşındayım bende çok isterim hamile kalmayı ama ufacık bir şüphe olsun telaşlanırım ya yapamazsam diye. eşimin işi olduğu ve maddi durum iyi olduğu halde yani. konu sahibinin şu anki durumda en başta kendini düşünmesi gerekiyor. anne olmak doğurmakla bitmiyor. hak ettiği bir hayatı verebilecekse yavrucağa kendine bu konuda güvenebiliyorsa gerisi boş

Konu sahibi nerelerde?
İnşallah erkek arkadaşım çocuğu istemiyor ne yapacağım ben şimdi, doğurmak istiyorum diye yazmaz...

Bence siz heyecan aramışsınız. Sevgiliyken "isteme, nişan, düğün" konusundan önce "Bebek aşşağı bebek yukarı şu ismi verelim odasını şöyle döşeyelim" diye bahsedip durduysanız "ailelerimiz evlenmeden önce hamile kaldığımı öğrenirse ne tepki verir yada onlara bu durumu nasıl açıklarız" kısmını da düşünmüş olmalısınız. Yani bize boşuna soruyorsunuz

konu sahibi aklıma kötü şeyler geliyor erkek ark konuştun sanki olumsuz oldu herşey gibi...

evlenin bir nikaha bakar.... beyimiz çocuk yapmayı bilmiş madem işte bulucak mecbur.... markete girsin kasiyerlik yapsın.. manava girsin limon satsın... zorlanırsınız ama el ele verince yürür bu gemi.... toz pembe olmaz tabi aileler bir isyan çıkarır ama zamanla siz tatlı tatlı gönüllerini alırsınız ölümlü dünya.....

Kiz,"formatauygunmu" nickli agzini buzen uye,sen misin kiz yoksa???

Sosyal deneye tabi tuttum sizi mi diyeceksin acaba sonunda? Yaziklar olsun,boyle bir olay basina gelmis bir insani intihara suruklediniz mi diyeceksin kiz yoksa?

Bacim bosa deney yapma... Burasi niivyoork,nivcörsiy,paris,londra falan degil... İmerikada da yasamiyoruz. Burada bu gibi sosyal deneylerin patlar bacim. Bizim verecegimiz cevaplar bellidir... Birkac cevap disinda.

Ha olay gercekse de yine tekrarliyorum. Erkek arkadasina derhal anlat. Ortak karar alin. Ama erkek arkadasin yan cizerse mecbur kurtaj olmak zorundasin.

ya şu sosyal deney konusunu biriniz söyleyebilir mi çatlıcam valla

ya şu sosyal deney konusunu biriniz söyleyebilir mi çatlıcam valla

Tamam anlatayim hemen. Bir uye buna benzer bir konu acti neredeyse ayni.

Sonra birsuru yorum yapildi tabi sayfalarca...

Kiz en son cikip dedi ki, ben psikoloji ogrencisiyim. Sizi sosyal deneye tabi tuttum. Yaziklar olsun bu durumu yasayan genc bir kadini intihara surukleyecek derecede yorumlar yaptiniz. Kadin kadina destek olmali ama siz kostek oldunuz falan filan. Sonra suresiz uzaklastirma ve ceza aldi gitti. Bu sirada sacma sapan fotolar yukledi,degisik birsuru yorumlar yapti falan.

sen de okuyorsun erkek arkadaşında evlenseniz bile erkek arkadaşının işi yok ve belki de senin eğitiminde yarım kalacak senin yerinde olsam ben düşünmeden aldırırdım

bak bak biri yazdı sonunda lily86

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…