hakkında hayırlısı canım..geçmiş olsunMaalesef kotu haberi aldim. Bos gebelikmis. Embriyo olusmamis. Büyük ihtimalle kurtajla alınacakmis.
canım o olan adet mi acaba emin misin belki hala atıyor vücut parçaları kesinlikle bir doktora git derim ihmal etme her şeyden önce sağlık biliyorsun . çok geçmiş olsuniyi gunler.Biz eşimle Kasım 14 de ilişkiye girdik benim 5 aralıkta adet olmam gerekiyordu ama olmadım şüphelendim idrar testi yaptım pozitif çıktı ama 15 aralıkta şiddetli kasık agrisiyla tuvalete gittim kan ve parçalar geldi düşük yaptığımı anladım 10 gün sonra 2 Tane idrar testi yaptım negatif çıktı ama çok uykusuzluk çekiyorum sürekli uyuyorum yorgunluk var emin olamadım 5 ocakta kan testi yaptırdım oda negatif çıktı sanki göbeğimde büyüyor hamilemiyim acaba cevap verirseniz çok sevinirim ayrıca adet de oldum ocağın 3 ünde
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de iki ay önce kürtaj oldum ama doktorumdan çok memnundum.9hafta bekledi yanlış karar almayalım diye.önceboş gebelik teşhisi konulmuştu kürtaj olmya gittiğimde kalp atışları başlamış alamayız bu şekilde dedi ama üç gün attı bebeğimin kalbi sonra aldı hemen kürtja. Ve şimdi tekrar hamileyim çok şükür.yarın gidicm aynı doktoruma inşallah tekrar olumsuzluk yaşamadan sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım bebeğimi. Herkes için bu duam... Demem o ki sakın moralini bozma arkadaşım kısa sürede tekrar gebelik olma ihtimali yüksek. Rabbim sağlık versin...Maalesef kotu haberi aldim. Bos gebelikmis. Embriyo olusmamis. Büyük ihtimalle kurtajla alınacakmis.
kürtajdan sonra ne kadar beklediniz ikinci bebeği yapmak için ve kürtaj sonu ne zaman adet oldunuz ben de kürtaj oldum ama 2 aydır adet görmüyorum kontrol altında tutuyor doktorum haftaya gidicem yineCanım öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de iki ay önce kürtaj oldum ama doktorumdan çok memnundum.9hafta bekledi yanlış karar almayalım diye.önceboş gebelik teşhisi konulmuştu kürtaj olmya gittiğimde kalp atışları başlamış alamayız bu şekilde dedi ama üç gün attı bebeğimin kalbi sonra aldı hemen kürtja. Ve şimdi tekrar hamileyim çok şükür.yarın gidicm aynı doktoruma inşallah tekrar olumsuzluk yaşamadan sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım bebeğimi. Herkes için bu duam... Demem o ki sakın moralini bozma arkadaşım kısa sürede tekrar gebelik olma ihtimali yüksek. Rabbim sağlık versin...
31gün sonra adet oldum canım. Doktorum 3ay bekle dedi ama ilk adet sonrası korunmadık ve sürpriz oldu bizim için.kürtajdan sonra ne kadar beklediniz ikinci bebeği yapmak için ve kürtaj sonu ne zaman adet oldunuz ben de kürtaj oldum ama 2 aydır adet görmüyorum kontrol altında tutuyor doktorum haftaya gidicem yine
inşallah canım..seymaorkide tsk ederim bilgilendirdiğin için . çok sevindim adına inşallah sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına .
Merhaba pelteHerkese selam. Cuma günü hamile olduğumu öğrendim. Cumartesi günü doktora gittik. Ultrasonda bebeğin kesesini gördük. Doktor her şey yolunda ama bazen kese oluşur içinde bebek oluşmaz dedi. Dış gebelik değilmiş. Bu ne demek oluyor bileniniz varsa yardımcı olabilir mi???
Inanilir gibi degil. Bos gebelik degilmis. Icinde bebegi gorduk ve kalp atislarini duyduk. Cok mutluyum. Benim degerlerime periyodik bakilmadi. Kesenin şeklinden böyle bir yorum yapmisti. En basta ben kan tahlili yaptirdim. Onda da beta hcg 2940.61 cikti. Umarim seninki de benimki gibi devam eder.Merhaba pelte
Bana da doktor dış gebelik olabilir demişti değerlerim yavaş yükseldiği için.Ama kese rahimde gözüktü.Dış gebelik ihtimali gitti.Boş gebelik mi var acaba diye şimdi bekliyorum haftaya perşembe randevum var.senin değer artışların nasıldı (beta-hcg)
Pelte selamInanilir gibi degil. Bos gebelik degilmis. Icinde bebegi gorduk ve kalp atislarini duyduk. Cok mutluyum. Benim degerlerime periyodik bakilmadi. Kesenin şeklinden böyle bir yorum yapmisti. En basta ben kan tahlili yaptirdim. Onda da beta hcg 2940.61 cikti. Umarim seninki de benimki gibi devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?