- 18 Aralık 2014
- 582
- 379
- 53
- 41
hadi hayırlısı gözün aydın.Inanilir gibi degil. Bos gebelik degilmis. Icinde bebegi gorduk ve kalp atislarini duyduk. Cok mutluyum. Benim degerlerime periyodik bakilmadi. Kesenin şeklinden böyle bir yorum yapmisti. En basta ben kan tahlili yaptirdim. Onda da beta hcg 2940.61 cikti. Umarim seninki de benimki gibi devam eder.
Çok sevindim.İnşallah perşembe günü ben de güzel haberler alırım.Mucize belki ama Rabbime sığındım bekliyorum....[/QUOTE][QUO post: 39030855, member: 336332"]Inanilir gibi degil. Bos gebelik degilmis. Icinde bebegi gorduk ve kalp atislarini duyduk. Cok mutluyum. Benim degerlerime periyodik bakilmadi. Kesenin şeklinden böyle bir yorum yapmisti. En basta ben kan tahlili yaptirdim. Onda da beta hcg 2940.61 cikti. Umarim seninki de benimki gibi devam eder.
Bu doktorlara ne diyeyim sevincimizi boluyolar olumlu konuşmak yerine nasil insanbunlar senide tebrik ederim canimHerkese selam. Cuma günü hamile olduğumu öğrendim. Cumartesi günü doktora gittik. Ultrasonda bebeğin kesesini gördük. Doktor her şey yolunda ama bazen kese oluşur içinde bebek oluşmaz dedi. Dış gebelik değilmiş. Bu ne demek oluyor bileniniz varsa yardımcı olabilir mi???
Bende Bebeğimi hörmeyi bekliyorum salı günü kontrole gidicem. Bana boş gebelik teşhisi konuldu özele gittim tekrar baktılar ve kesenin çok küçük olduğunu öğrendik kese diye karın boşluğumu çekmişler. kesem yaklaşık 2 hafta kadar geriydi dr. 10 gün sonra gel gelişirse ilaç vericem gelişmezse düşük yaptırıcaz dedi. Boş gebelik teşhisi konulduğunda bekleyin hemen kürtaj olmayın beklemenin bi zararı yokmuş zaten sağlıksız bi gebelikse ya düşer yada karnında ölürmüş. Bekliyorum inşallah güzel haberler alırız.
Benim beta hcg değerim
14 ocak 140,1
16 ocak 616
21 ocak 5070
28 ocak 19086
28 ocakta bebeğim 6 haftalık değerlere sahipmiş Dr. gideceğim hafta 8. haftam oluyo bebeğin boyutuna göre geç döllenme var sanırım.
Bu değerlerde bebekte anormallik var dediler değerlerim anormal yükselmiş 2 ye katlamamış geriden gelmiş.
Bilgisi olan banada yardımcı olabilir mi ?
yok canım kullanmıyorum dr. vermedi folik asit kullanıyorm sadece. inşallah canım yaşıyacak günü varsa yaşar nasip bakalım umutla bekliyorumSize de geçmiş olsun.28 Ocakta ki değerleriniz hariç gayet iyiymiş bence ki 28 ocaktakide fena değil illa iki kat artacak diye bir şey yok.En az %66 artması lazım diye okudum heryerde.Progestan kullanıyor musun ?İnşallah görürsün bebeğini bizim de böyle demek ki
Selam arkadaşlar bana da yardımcı olun benim adetime 4 5 gün var ama ıkı gun once cok az kan gelmiş ilk defa böyle bseyle karsılastm daha önce hiç ololmadı adet oldum sandm degilmiş bu yerleşme kanı olur mu dün test yaptım acayip silik cıktı ikinci cizgi dikkatli bakınca gözüküyor bu sizce nedir
Benim de 28 ocakta 6 haftalık yazıyor ultrason fotoğrafında.5 şubattakinde 6+5 yazıyo.bakalım nolcak.Hayırlısı.haftalarımız aynı.haberleşelim sonuçlarımızı.yok kullanmıyorum dr. vermedi folik asit kullanıyorm sadece. inşallah canım yaşıyacak günü varsa yaşar nasip bakalım umutla bekliyorum
Benim de 28 ocakta 6 haftalık yazıyor ultrason fotoğrafında.5 şubattakinde 6+5 yazıyo.bakalım nolcak.Hayırlısı.haftalarımız aynı.haberleşelim sonuçlarımızı.
10 Şubat salı gidicem.11 Şubat'ta da başka doktora gidicem.
Evet çok duydum o doktoru ikinci gideceğimi emin olayım dedim.[/QUOTE][QUOTE="svqi, post: 39293864,]Bende aynı gün gidiyorum dr.a başka dr.a emin olmak için mi gidiceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?