Uyku tutmadi beni de.normal canim meraklanma.cok asiri agri ve kanma olmadigi surece sorun yok.Karnında şişlik hissi olupta sonra o şişliğin inmesi normal mi? Sürekli idrarın varmış gibi hissediyorum Alttan batma Hissi var bazende kasıklarım da oluyo bunlar normal mi? Birde hergün başka bişeyden tiksinti geliyo yiyemiyorum
Uyku tutmadi beni de.normal canim meraklanma.cok asiri agri ve kanma olmadigi surece sorun yok.
Uyku tutmadi beni de.normal canim meraklanma.cok asiri agri ve kanma olmadigi surece sorun yok.
bende aynı şekilde 30 eylülde kürtaj oldum 30 kasımda hamileydimm..31gün sonra adet oldum canım. Doktorum 3ay bekle dedi ama ilk adet sonrası korunmadık ve sürpriz oldu bizim için.
canım sakın ha nasıl kıyarsın ya başka bi doktora git.şimdi geldim dr.dan bebeğin gelişimi yine geri çok az gelişmiş sağlıksız gelişmez düşmesi lazım dedi hatta bu zamana kadar yine nasıl düşmez diye şaşırdı. 10 gün verdi ağır kaldır yukarılara asıl zıpla ne yap et düşür dedi yoksa kürtaj olmak zorundasın dedibütün hayallerim umutlarım yıkıldı
kürtaj olmalı mıyım?bende aynı şekilde 30 eylülde kürtaj oldum 30 kasımda hamileydimm..
canım sakın ha nasıl kıyarsın ya başka bi doktora git.
canim bak demistim sana. Merak ettim suan ne durumdasin aksi bisey yoktur insaAllahInanilir gibi degil. Bos gebelik degilmis. Icinde bebegi gorduk ve kalp atislarini duyduk. Cok mutluyum. Benim degerlerime periyodik bakilmadi. Kesenin şeklinden böyle bir yorum yapmisti. En basta ben kan tahlili yaptirdim. Onda da beta hcg 2940.61 cikti. Umarim seninki de benimki gibi devam eder.
bencede başka doktora git... bak gelişme geriliğine en çok kanda pıhtılaşma sebep oluyor... belkide kanında pıhtılaşma vardır... coraspin al kullan... her sabah aynı saatte iç... bende her sabah içiyorum... bebeğe zararı yok... sadece kanı sulandırıyor... içmekle bişey kaybetmezsin... hatta doktorun clexan iğnede verebilirdi... şimdi düşüğü olanlara veriyorlar tedbir amaçlı ama doktordan doktorada fark var... bence aldırma... bak MEVVLAM yavrunu sana bağışlayacakgittim diğerleri direk kürtaj diyo ben kürtaj olmak istemiyorum oldum ve onun psikolojisi 1 seneden fazla sürdü toparlanamıyorum
bencede başka doktora git... bak gelişme geriliğine en çok kanda pıhtılaşma sebep oluyor... belkide kanında pıhtılaşma vardır... coraspin al kullan... her sabah aynı saatte iç... bende her sabah içiyorum... bebeğe zararı yok... sadece kanı sulandırıyor... içmekle bişey kaybetmezsin... hatta doktorun clexan iğnede verebilirdi... şimdi düşüğü olanlara veriyorlar tedbir amaçlı ama doktordan doktorada fark var... bence aldırma... bak MEVVLAM yavrunu sana bağışlayacak
canım doktorlar her gün ilişki önermiyolar sperm kalitesi açısından adet bittikten sonraki 10 gün gün aşırı ilişki öneriyolar hamilelik içinMrb arkadaslar ben birbucuk yillik evliyim.vajinusmus yasadim ve yeneli iki ay oldu.hamile kalmak istiyorum.esimle hemen hemen her gun deniyoruz.gecen ay adeti gecikti daha once hic gecikmezdi.cok sevinmistim ama maalesef hamile degilim.siz de daha once boyle seyler yasadiniz mi yoksa hemen mi hamile kaldiniz.hergun iliski oneriyor musunuz.
Tesekkur ederim cvp icin.canım doktorlar her gün ilişki önermiyolar sperm kalitesi açısından adet bittikten sonraki 10 gün gün aşırı ilişki öneriyolar hamilelik için
Kalp atışı yok diil mi canım ? yani sadece kese değildi senin.Ayrıca doktor nasıl böyle der anlamadım.düşük zor olmayacak mı ? Bir de sebebini bilmiyorsun doktor demeden de aspirin kullanma belki de öyle bir sorunun yok.Dikkat etmek lazım.ben de bugün doktora gittim ama yine boştu.ilk gittiğim doktordu onunda kafası karıştıçok aradasın dedi.pazartesiye kadar duralım dedi adet tarihini baz almayacak.35-40 günde bir oluyorum diye.yarın başka doktora gideceğim.öyle işteeeeşimdi geldim dr.dan bebeğin gelişimi yine geri çok az gelişmiş sağlıksız gelişmez düşmesi lazım dedi hatta bu zamana kadar yine nasıl düşmez diye şaşırdı. 10 gün verdi ağır kaldır yukarılara asıl zıpla ne yap et düşüri yoksa kürtaj olmak zorundasın dedibütün hayallerim umutlarım yıkıldı
Düşse şimdiye kadar düşerdi ya tekrar baktım da eski konulara.geç döllenme falan olamaz mıKalpkonulara. diil mi canım ? yani sadece kese değildi senin.Ayrıca doktor nasıl böyle der anlamadım.düşük zor olmayacak mı ? Bir de sebebini bilmiyorsun doktor demeden de aspirin kullanma belki de öyle bir sorunun yok.Dikkat etmek lazım.ben de bugün doktora gittim ama yine boştu.ilk gittiğim doktordu onunda kafası karıştıçok aradasın dedi.pazartesiye kadar duralım dedi adet tarihini baz almayacak.35-40 günde bir oluyorum diye.yarın başka doktora gideceğim.öyle işteeee
canım seni anlıyorum ama kürtaj en azından kontrollü yapılan bişey doktor kontrolünde senin bundan sonraki evlatların için kendin için rahmine en az zararı vermelisin bence iyi bir doktora git kararını verkürtaj olmalı mıyım?
bende coraspirin içiyorum nerde oturuyorsun benim doktopruma bir görünsene bebeğin kalp atışı var mı en önemlisi o canımkan sulandırıcı mı içmem lazım alayım o zaman asprin olmaz mı onu alsam
Kalp atışı yok diil mi canım ? yani sadece kese değildi senin.Ayrıca doktor nasıl böyle der anlamadım.düşük zor olmayacak mı ? Bir de sebebini bilmiyorsun doktor demeden de aspirin kullanma belki de öyle bir sorunun yok.Dikkat etmek lazım.ben de bugün doktora gittim ama yine boştu.ilk gittiğim doktordu onunda kafası karıştıçok aradasın dedi.pazartesiye kadar duralım dedi adet tarihini baz almayacak.35-40 günde bir oluyorum diye.yarın başka doktora gideceğim.öyle işteeee
Düşse şimdiye kadar düşerdi ya tekrar baktım da eski konulara.geç döllenme falan olamaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?