Ya art niyetiniz yok biliyorum ama, bu yorumda ki bi şey beni rahatsız ediyor mesela. Hani insan bi sebepten dolayı üzgünken ve bundan ötürü dert yanarken, o kişiye, anlattığı konu ile alakalı, sizde herşeyin yolunda ve olması gerektiği gibi olduğunu söylemek, ne bileyim, biraz düşüncesizce geliyor bana. Örneğin, çocuğunun hastalığından dert yanan bi anneye, masallah benim ki çok sağlıklı demek gibi. Çok gereksiz..canim uzme kendini sen ara belki birseyden dolayi aramiyorlardir sıkma canini ben annemle yakin oturuyorum 1 gun gitmesem 2.gunu ariyolar oyuzden sebepleri vardir senn ailenn
yanlis anlamissa ozur dilerim ben bunun icin arkadastan bebegi oldugunda hersey duzele bilir baska sebep vardir aramamasindan oyuzden aramamistr derim kendisni kirdysam kusura bakmasn kotu nyetle yazmadm yazmamdaYa art niyetiniz yok biliyorum ama, bu yorumda ki bi şey beni rahatsız ediyor mesela. Hani insan bi sebepten dolayı üzgünken ve bundan ötürü dert yanarken, o kişiye, anlattığı konu ile alakalı, sizde herşeyin yolunda ve olması gerektiği gibi olduğunu söylemek, ne bileyim, biraz düşüncesizce geliyor bana. Örneğin, çocuğunun hastalığından dert yanan bi anneye, masallah benim ki çok sağlıklı demek gibi. Çok gereksiz..
Hayir anneme bisey oldugu yok gayet iyi haberini aliyorum gezip tozuyor hayati iyi yani. Yani beni arayamayacak bi durumu yok. Yeni uye oldum bu siteye artk bakarim insallah forumlara su derdimi atabilsem biannenizi arayın ,ona sorun bakalım bişi mi olmuş ?
neden sizi yalnız bırakıyor ,neden arayıp ,ilgilenmiyormuş ?
kendi kendinizi boşuna üzmeyin ,sonuçta hamilelik hastalık değil ,buraya yazabildiğiniz gibi hamileleik bölümüne yazıp tecrübe edinebilirsiniz ,
kendinizi bir an evvel toparlayın ,bebek olunca bu duygular sizi esir alırsa daha çok zorlanırsınız ,
bir silkelenin ,kendinizi toplayın
Dert sen hamileyken annenin gezmesi mi,sorunun varsa ara kadını,yardım iste,Hayir anneme bisey oldugu yok gayet iyi haberini aliyorum gezip tozuyor hayati iyi yani. Yani beni arayamayacak bi durumu yok. Yeni uye oldum bu siteye artk bakarim insallah forumlara su derdimi atabilsem bi
Cıdden rahatsız bı tipsın sen !!!! bız hamıleyız dunya durucak var mı ıtırazınDert sen hamileyken annenin gezmesi mi,sorunun varsa ara kadını,yardım iste,
Sen hamilesin diye dünya mı dursun,ne olsun ,herkes pervane mi olsun,nefes mi almasınlar,bu kadar mi sevmedin hamileliği
Aynen bacım.Ya art niyetiniz yok biliyorum ama, bu yorumda ki bi şey beni rahatsız ediyor mesela. Hani insan bi sebepten dolayı üzgünken ve bundan ötürü dert yanarken, o kişiye, anlattığı konu ile alakalı, sizde herşeyin yolunda ve olması gerektiği gibi olduğunu söylemek, ne bileyim, biraz düşüncesizce geliyor bana. Örneğin, çocuğunun hastalığından dert yanan bi anneye, masallah benim ki çok sağlıklı demek gibi. Çok gereksiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?