Hamileyim annem arayip sormuyor yalnizim yardimci olun nolur

Nasil uzulmezsin gorunce yedi kat yabanci soruyor annen orali degl ve benim esas simdi ihtiyacim var. İnanilmaz zoruma gidiyor beni sen anlarsin ki bizim küslük bi durumumuz da olmadi baskalarinda goruyosun arkadaslarinda yalniz bile birakmiyolar sen bi alo ya muhtacsin ne garip..

Ah be cnm annemle aram çok iyidir, anma velakin gel gör hamileliğimde hiç gelmemiştir bi işte çanta hazırlamaya geldi bide doğumdan sonra 2 gün o kadar yani son zamanımı bile evde tek başına geçirdim çok taktım zamanında ama kendimi üzdüm o yüzden kabullen bu durumu gebeliğin tadını çıkar...

Neden boyle oldunuz temelde bi sorun vardır illa
Kimi sevgisini gösteremez annenizde belki oyle
Üzmeyin kendiznizi bebek etkilenmesin
Yalnizim ve arayip soran annem yok ve hayatta ustelik. O yetmezmis gibi ben kimsenin cocuguna bakamam dedi daha dogmadan 6 ay once. Sanki ustune atacakmisim gibi. Ödu koptu kimseymisim gibi dogacak olan da el gibi. Oysa oyle bi beklentim olmadi bile..

Ya canım benim .. Allah eşine sana sağlık versin kimseye muhtaç etmesin
üzülmekte haklısın .. ama torun evlattan değerlidir. Doğunca gör bak nasıl seviyor torununu :)
Bu lafları bi anlık sinirle söylemiştir

Sen ara sor adım at evlat olarak elinden geleni yap yine de uc gunluk dunya
Üzme kendini çocuğa da yansıyor .. hayırlı doğumlar .

Valla onu benim annem de diyor, daha evli değilken bile diyordu :) artık belli bir yaşın üstündeler ve kafaları kaldıramıyor olabilir, öyle bir beklenti içine girebileceğinizi düşünmüş olabilir. Bir arkadaşın dediği gibi köprü yıkmaktansa kurmaya bakın. Benim ablam da hamile ve öyle çok aman aman bir ilgi gösterilmiyor yani normal hayatına devam ediyor. Esas ilgi bekleyeceğiniz kişi eşiniz olmalı bence, onun çocuğu çünkü.

18 aylik ve 2 aylik iki bebegim var. Rabbim bagislasin. Annem birkere olsun masilsin diye aramadi aksine ben aramadim diye kiyamet kopardi. erkek kardesim kiz kardesim bana dusman.
evime gelmiyorlar. 40 banyosu icin 3 kez aradim gelmedi. simdi tatilde benim haberim yok saniyor. babamdan bana haber vermemesini istemis. daha tuvalete gidemedim. 2 aylikbolan biraz huysuz bugun. gun icinde 5 dk yok. Allah korusun hastalansam birakacak kimsem yok. esim biyere kadar.
aklima geldikce burnumun diregi sizliyor derler ya aynen oyle. takmiyorum diyorum. ben de onun yaptiginin aynisini yapiyorum ama icime sinmiyor.
ne diyeyim ki... artik yikilmaz duvarkar var aramizda annemle...
kelin ilaci olsa kendine surer. Allah yardimcimiz olsun...

seni çok iyi anlıyorum. ama bu duruma ne kadar çabuk alışırsan o kadar iyi olur düşünmemeye çalış ben yapamıyorum o ayrı . benim moralimi de hep annesi nin çok süper olduğunu gördüğüm ve duyduğum durumlar bozardı . daha bir kahrederdim kendimi . şimdi hep dua ederim Allahım annem gibi olmayayım diye. çocuklarımın bir 40derece diğeri 39.7 derece ateşle kıvranıyorlar evde yalnızım bana 10dk mesafede arkadaşında kalıyor asla unutmayacağım. daha bugün babaannesi bebeğim kucağında iken sigara içiyor diye anneme dert yanıyorum . dalga geçercesine sigara içmeyen bakıcı bul diyor bu mu yani bu mudur duymam gereken . ne kadar salağım ki yine seni aradım dedim kapattım .

Sorununuza burada çözüm bulamazsınız. Herkesin aile yapısı ve karakteri birbirinden farklıdır. Bazı aileler fazla samimidir bazıları fazla mesafeli. Yetişkin insanlar dertlerini konusabilmelidir bence. Annenizi arayıp sana ihtiyacım var, beni neden aramıyordun diye sorsaydınız şimdiye sorununuzun nedenini anlaşırmış. Ve tabi Bu arada siz hamilesiniz hasta değilsiniz. O yüzden ekstra bir ilgi beklentisi bana garip geliyor. Bu doğal bir süreç sonuçta

Ben bazı yorumlara katılmıyorum.Evet hastalık değil anormal bir şey değil,ama normal zamanda da annesi uzun süre aramasa üzülebilir.Hamilelikte hormonlar da coşuyor.Gelsin şu işi yapsın bu yardımı etsin demiyor.arasın beni sevdiğini hissettirsin,bana güven versin,kendimi yalnız hissetmiyeyim diyor.
Bazıları çocuk büyütmeyi bedensel ihtiyaçlarını halletmekten ibaret sanıyor ya hani,duygusal olarak beslemiyor çocuğunu.Bu da onun büyümüş versiyonu heralde

Allah yari
Allah yardimcin olsun anlattiklarin cok zor, annelik ogrenilmiyor malesef..

Nasil iyi anlamissin demek istediklerimi nasil, ben zaten gelsin isimi yapsin aman ben de naz yapiyim demiyorum ki zaten kaldi ki her seyimi kendim yapabilecek durumdayim sukur zor bi durumla karsi karsiya degilim. Hamileligim suan zorlamiyor Allahtan yetiyorum kendime ama bedensel olarak. Manevi olaraksa destek bi nasilsin bekliyor insan.. Ki dedigin gibi normalde bile annen olan birinin aramasi sormasi insani rahatlatiyo arkamda biri var diye. Hele suan nasil zor geliyor.
Bir de ortada kavga olmadan kirginlik vs bisey olmadan ben kimsenin cocuguna bakamam diye onceden hatirlatmalarda bulunmasi ayri bi olay. Ben baktirmaya dunyaya mi getiriyorum sanki. Cok dolmusum..

Bir kere de fikirlerinizi konu sahibine iletin,alıntı yapıp, hamileyken durmamış dünyanızın nefretini farklı düşünen birine değil.
Ayrıca; durUcak nedir? Ben Türkçe'de kayıtlı öyle bir kelime olmadığından eminim,hangi dildense açıklamasını yapın lütfen.
Eğer ki dünya duracak demek istemişseniz,bakın durmamış.
Konu sahibini annesi aramıştır belki (inşallah) ,dünya durmamış,durmuyor,durmayacak.
Kimsenin çoğalması ,yaşanılan hormonal değişimler bakın kimsenin umurunda değil.İtiraz benden yana yok ama yaradanın var o kesin. Zira konu burada hormonlar falan da değil ,karakter meselesi,hiç kimseyi yanında istememiş hamileler de var,konu sahibi gibi ihtiyacı olmuş ama dile getirememişler de,
Ama verdiğiniz cevaba göre yazdıklarımı anlamanızı tabi ki beklemiyorum,
Sizin değişimlerinizde umursanmamış ve durmamış dünyanızda mutluluklar dileyeceğim de,zor gibi görünüyor buradan bakınca.
Dionee B Biz3kisiyiz teşekkür ediyorum size de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…