Nasil uzulmezsin gorunce yedi kat yabanci soruyor annen orali degl ve benim esas simdi ihtiyacim var. İnanilmaz zoruma gidiyor beni sen anlarsin ki bizim küslük bi durumumuz da olmadi baskalarinda goruyosun arkadaslarinda yalniz bile birakmiyolar sen bi alo ya muhtacsin ne garip..Var ya noktası virgülüne kadar benim hamilelikte yaşadığım olay.
Ben hamile kaldım annem aramadı sormadı.
Soğuk biride değildir.
Çok çok üzüldüm.
Cok agladım. Aylarca kusma ile uğraştım.
Biz aradık açmadı.
Sebebi yok.
Taaki cocuk doğdu. Eşim gitti evden alıp hastaneye getirdi oyle barıştı.
Çok ayıp olacak ama cocuğu üçüncü kişiden yaomişim gibi davrandı
Yalnizim ve arayip soran annem yok ve hayatta ustelik. O yetmezmis gibi ben kimsenin cocuguna bakamam dedi daha dogmadan 6 ay once. Sanki ustune atacakmisim gibi. Ödu koptu kimseymisim gibi dogacak olan da el gibi. Oysa oyle bi beklentim olmadi bile..Neden boyle oldunuz temelde bi sorun vardır illa
Kimi sevgisini gösteremez annenizde belki oyle
Üzmeyin kendiznizi bebek etkilenmesin
Ya canım benim .. Allah eşine sana sağlık versin kimseye muhtaç etmesinYalnizim ve arayip soran annem yok ve hayatta ustelik. O yetmezmis gibi ben kimsenin cocuguna bakamam dedi daha dogmadan 6 ay once. Sanki ustune atacakmisim gibi. Ödu koptu kimseymisim gibi dogacak olan da el gibi. Oysa oyle bi beklentim olmadi bile..
Valla onu benim annem de diyor, daha evli değilken bile diyordu :) artık belli bir yaşın üstündeler ve kafaları kaldıramıyor olabilir, öyle bir beklenti içine girebileceğinizi düşünmüş olabilir. Bir arkadaşın dediği gibi köprü yıkmaktansa kurmaya bakın. Benim ablam da hamile ve öyle çok aman aman bir ilgi gösterilmiyor yani normal hayatına devam ediyor. Esas ilgi bekleyeceğiniz kişi eşiniz olmalı bence, onun çocuğu çünkü.Yalnizim ve arayip soran annem yok ve hayatta ustelik. O yetmezmis gibi ben kimsenin cocuguna bakamam dedi daha dogmadan 6 ay once. Sanki ustune atacakmisim gibi. Ödu koptu kimseymisim gibi dogacak olan da el gibi. Oysa oyle bi beklentim olmadi bile..
Allah yardimcin olsun anlattiklarin cok zor, annelik ogrenilmiyor malesef..18 aylik ve 2 aylik iki bebegim var. Rabbim bagislasin. Annem birkere olsun masilsin diye aramadi aksine ben aramadim diye kiyamet kopardi. erkek kardesim kiz kardesim bana dusman.
evime gelmiyorlar. 40 banyosu icin 3 kez aradim gelmedi. simdi tatilde benim haberim yok saniyor. babamdan bana haber vermemesini istemis. daha tuvalete gidemedim. 2 aylikbolan biraz huysuz bugun. gun icinde 5 dk yok. Allah korusun hastalansam birakacak kimsem yok. esim biyere kadar.
aklima geldikce burnumun diregi sizliyor derler ya aynen oyle. takmiyorum diyorum. ben de onun yaptiginin aynisini yapiyorum ama icime sinmiyor.
ne diyeyim ki... artik yikilmaz duvarkar var aramizda annemle...
kelin ilaci olsa kendine surer. Allah yardimcimiz olsun...
Nasil iyi anlamissin demek istediklerimi nasil, ben zaten gelsin isimi yapsin aman ben de naz yapiyim demiyorum ki zaten kaldi ki her seyimi kendim yapabilecek durumdayim sukur zor bi durumla karsi karsiya degilim. Hamileligim suan zorlamiyor Allahtan yetiyorum kendime ama bedensel olarak. Manevi olaraksa destek bi nasilsin bekliyor insan.. Ki dedigin gibi normalde bile annen olan birinin aramasi sormasi insani rahatlatiyo arkamda biri var diye. Hele suan nasil zor geliyor.Ben bazı yorumlara katılmıyorum.Evet hastalık değil anormal bir şey değil,ama normal zamanda da annesi uzun süre aramasa üzülebilir.Hamilelikte hormonlar da coşuyor.Gelsin şu işi yapsın bu yardımı etsin demiyor.arasın beni sevdiğini hissettirsin,bana güven versin,kendimi yalnız hissetmiyeyim diyor.
Bazıları çocuk büyütmeyi bedensel ihtiyaçlarını halletmekten ibaret sanıyor ya hani,duygusal olarak beslemiyor çocuğunu.Bu da onun büyümüş versiyonu heralde
Bir kere de fikirlerinizi konu sahibine iletin,alıntı yapıp, hamileyken durmamış dünyanızın nefretini farklı düşünen birine değil.Cıdden rahatsız bı tipsın sen !!!! bız hamıleyız dunya durucak var mı ıtırazın
Kız suan hamıle evet hasta degıl ama hormonlar duygusal olarak cok etkılıyor sanırım cocugun yok sende hamıle kal bak bakalım dunya mı duruyo ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?