Cıdden rahatsız bı tipsın sen !!!! bız hamıleyız dunya durucak var mı ıtırazın
Kız suan hamıle evet hasta degıl ama hormonlar duygusal olarak cok etkılıyor sanırım cocugun yok sende hamıle kal bak bakalım dunya mı duruyo ...
Cocuguna kocana saril kimseden bisey bekleme.iki cocuk dogurdum kimseden bisey gormedimNasil imrendim bir gun gitmesem ariyolar diyosun.. 15 20 gun aramamanin ne bahanesi olabilir ki..
Abartmışsınız su agresif çıkışınız abartılı sacma .. iyi günler ..Cıdden rahatsız bı tipsın sen !!!! bız hamıleyız dunya durucak var mı ıtırazın
Kız suan hamıle evet hasta degıl ama hormonlar duygusal olarak cok etkılıyor sanırım cocugun yok sende hamıle kal bak bakalım dunya mı duruyo ...
Ya insanların görüşleri sizlere tersse bunu daha güzel bir dille ifade edebilirsiniz sanırımCıdden rahatsız bı tipsın sen !!!! bız hamıleyız dunya durucak var mı ıtırazın
Neden boyle oldunuz temelde bi sorun vardır illaCok bunaldim cok 5 aylik hamileyim annem bi kere olsun nasilsin neye ihtiyacin var demedi ve benim suan ona cok ihtiyacim var. Nasilsin demesine bile muhtacim.
Telfla bile arayip sormuyor cok zoruma gidiyor cok. Agliyorum hep elimde olmadan sonra bebegimi uzdugum icin vicdan azabi cekiyorum ama yine ayni seyleri hissedp aglama krizine giriyorum. Kimsesiz gibi hissediyorum kendimi cok yalniz..
Esim saolsun cok ilgili ama bi annenin yerini kimse tutmuyor. Esim moralimi duzeltmeye calisiyor kafa dagitayim diye biseyler yapiyor ama annem babam ailem yok yanimda. Ayip bisey mi yaptim sanki ustelik ogrendiklernde cok da sevinmislerdi. Bunaldim aglamaktan yoruldum artik ne olur yardimci olun fikir verin...
Annemle bir problemimiz olmadi. Sorun yok ortada. Ama soguk bi yapisi var. Fakat hamile kalinca hic boyle yapacagi aklimin ucundan gecmemisti cunku bebegi de istiyordu ve benim ilk hamileligim tecrubem de yok ne yapilir nasil yapilir bilgim sifir en cok da daha 1 sene olmadi evleneli evden cikali ozlemim cok..
Aynen ben de hem size hemHamileyim dünya durmadı :) üstelik 2.
Demekki bende iş yokmuş :)
Ben yazan arkadaşa hak verdim, derdi olan söyleşin konuşsun, anlatsın çözsün kocaman insanlarız.
Annesi aramıyorsa konu sahibi arasın sorsun:
Hamilelik ağır geçiren biri olarak söylüyorum, bu çocuğa bakabilme aşamasına antrenman bana sorarsanız. Anneyi güçlendiren.
Çünkü hayat sonra hiçbir zaman kolay olmuyor.
Hep daha zor.
Hep anneye sarmak olmaz.
Hep annemiz yanımızda olmaz.
Alışacak, kendine yetmeyi, öğrenmeyi öğrenecek ki iyi bir anne olsun...
+10000Hamile olmak bir rahatsızlık değil. Bu yüzden hamile kalınca ekstra ilgi beklenmesini anlayamıyorum. Eşlerin ilgilenmesi gerek, o çocuk onun çünkü. Çok acil bişey olur, aramazlar, o zamn haklısın. Ama bulantı , kusma, halsizlik çoğu hamilede var, bunu bilerek hamile kalıyoruz zaten.
Eşin ilgisiz olsa Evet haklısın, ama şu durumda aşırı hassasiyet gösteriyorsun.
Aynısını yazmaya gelmiştim katılıyorumYa art niyetiniz yok biliyorum ama, bu yorumda ki bi şey beni rahatsız ediyor mesela. Hani insan bi sebepten dolayı üzgünken ve bundan ötürü dert yanarken, o kişiye, anlattığı konu ile alakalı, sizde herşeyin yolunda ve olması gerektiği gibi olduğunu söylemek, ne bileyim, biraz düşüncesizce geliyor bana. Örneğin, çocuğunun hastalığından dert yanan bi anneye, masallah benim ki çok sağlıklı demek gibi. Çok gereksiz..
Dert sen hamileyken annenin gezmesi mi,sorunun varsa ara kadını,yardım iste,
Sen hamilesin diye dünya mı dursun,ne olsun ,herkes pervane mi olsun,nefes mi almasınlar,bu kadar mi sevmedin hamileliği
Hasta degilim dunya dursun demiyorum ama ben daha da duygusalim hamileligin geregi ve elbette annem o benim aramasini beklerim bi nasilsina nasil ihtiyacin olurmus bu zamanda anladim. Hamileligi sevip sevmemeye nasil bagladin anlamis degilimDert sen hamileyken annenin gezmesi mi,sorunun varsa ara kadını,yardım iste,
Sen hamilesin diye dünya mı dursun,ne olsun ,herkes pervane mi olsun,nefes mi almasınlar,bu kadar mi sevmedin hamileliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?