hamileyim arkadaslar sakın pes etmeyin

akandag

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2007
16
0
86
46
Ankara
ilk asılamamdı ama cok umutsuzdum ama oldu arkadaslar.allah kucagıma saglıklı almayıda gösterir insallah.Benim için dua eden arkadaslar hepinize tesekkür ederim.Umudunuzu kaybetmeyin allah yardımcınız olsun.SİZLER İÇİN DUA EDİCEM.:sm_cool:

canım çok sevindim kutlarım
ben de ilk aşılamamı olucam tutar inşallah

dileirm gebeliğins aglıklı bir dogumla sonuçlanır amin bu habe rçok güzel rabbim herkesin istediğine versin inşaallah aminnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn .

darısı hepimizin başına. inşallah sağlıklı hayırlı bi evlet sahibi olursun

bende ilk tüp bebek denememi yaptım 3 ünde belli olucak lütfen dua edin

böyle ilk aşılamada tutan gebelikleri duyunca bizler içinde moral oluyo valla.tebrik ederim.Allah kucağına almayıda nasip etsin.....

çok sevindim...Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...bişi sorcam? neden umutsuzdun? yani belirli bir olamama sebebi var mıydı?

canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına sende bize dua et

Herkese Tesekkürederim Arkadaslar.insallah Hayirlisi Olur.dualarim Sizlerle.gülalecim Ben Polikistik Over Hastasiyim Hiç Adet Görmüyordum Anca Ilaclarla Olabiliyorum.yani Gebe Kalma Sansim Cok Azdi. Allahim Isteyince Oldu
Işte Canim.darisi Tüm Anne Olmak Isteyenlere.

Ya Inşallah Tüm Isteyenlere De Nasip Olur Böğle Bi Mutluluk Inş.ilk Aşilamada Benimde Tutar Bende Rahim Filmi çektiricem çok Korkuyorum

[QUOTE=akandag;1310394]Herkese Tesekkürederim Arkadaslar.insallah Hayirlisi Olur.dualarim Sizlerle.gülalecim Ben Polikistik Over Hastasiyim Hiç Adet Görmüyordum Anca Ilaclarla Olabiliyorum.yani Gebe Kalma Sansim Cok Azdi. Allahim Isteyince Oldu
Işte Canim.darisi Tüm Anne Olmak Isteyenlere.[/QUOTE]
merhaba canım bende pkos hastasım aşılama yaptırdım herhandi bir belirti varmıydı belirtiler nelerdi yazarzsan çok sevinirimAllah analı babalı buyutsunyerimseniben

merhaba canım bende pkos hastasım aşılama yaptırdım herhandi bir belirti varmıydı belirtiler nelerdi yazarzsan çok sevinirimAllah analı babalı buyutsunyerimseniben
[/QUOTE]

cevap yazarsan sevinirim

arkadasım cok sevındım adına bızede nasıp eder allah umarım allah tamamına erdırsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…