Hafsaacim Tam Olarak Bir Belirtisi Oldugunu Söyleyemem Ama Kasiklarimda Hafif Sizilar Oluyordu Bilmiyorum Artik Ondanmi Canim Cok Asiri Derecede Duygusaldim.allah Yardimcin Olsun.kac Gün Oldu Yaptirali Acaba
Tesekkürederim Arkadaslar Asilama Cok Korkulacak Bir Işlem Deilmiş Haklisin Korkmakta Bende Cok Korkuyordum Ama Inan Korkucak Birsey Yok Için Rahat Olsun Canim.hayirli Haberlerini Bekliyorum.herkesin Insallah
ilk asılamamdı ama cok umutsuzdum ama oldu arkadaslar.allah kucagıma saglıklı almayıda gösterir insallah.Benim için dua eden arkadaslar hepinize tesekkür ederim.Umudunuzu kaybetmeyin allah yardımcınız olsun.SİZLER İÇİN DUA EDİCEM.:sm_cool:
Herkese Tesekkürederim Arkadaslar.insallah Hayirlisi Olur.dualarim Sizlerle.gülalecim Ben Polikistik Over Hastasiyim Hiç Adet Görmüyordum Anca Ilaclarla Olabiliyorum.yani Gebe Kalma Sansim Cok Azdi. Allahim Isteyince Oldu
Işte Canim.darisi Tüm Anne Olmak Isteyenlere.
canım ya bendede aynı sorunlar var bende aşılama yaptırdım ama hiç bir belirti yoksendekı belırtileri yazarsan sevınırım 28 adet alacama ama inşallah olamam hamıleyımdır Allah tamamına erdırsın