hamileyim arkadaslar sakın pes etmeyin

çok sevindim.bende ilk aşılamamı yaptırıcam ama umutsuzum ve korkuyorum kararsızım.ağrılı bir işlemmi?ya tutmazsa.çok şanslı olduğunu bil.:1hug:

Hafsaacim Tam Olarak Bir Belirtisi Oldugunu Söyleyemem Ama Kasiklarimda Hafif Sizilar Oluyordu Bilmiyorum Artik Ondanmi Canim Cok Asiri Derecede Duygusaldim.allah Yardimcin Olsun.kac Gün Oldu Yaptirali Acaba

Arkadaslar Tekrar Tesekkürederim Beni Bu Mutlu Günümde Yalniz Birakmayan Arkadaslara.allah Yardimcimiz Olsun.

Tesekkürederim Arkadaslar Asilama Cok Korkulacak Bir Işlem Deilmiş Haklisin Korkmakta Bende Cok Korkuyordum Ama Inan Korkucak Birsey Yok Için Rahat Olsun Canim.hayirli Haberlerini Bekliyorum.herkesin Insallah

canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah rahat bir hamilelik geçirirsin

tebrikler canım...allah tamamına erdirsin inşallah ...bize de dua et olur mu

canım ya bendede aynı sorunlar var bende aşılama yaptırdım ama hiç bir belirti yoksendekı belırtileri yazarsan sevınırım 28 adet alacama ama inşallah olamam hamıleyımdır Allah tamamına erdırsın

bayramın 1 günü yaptırdım bende hafif var kan tahlılını korkudan yaptıramadım adetimi bekliyorum canım dua edın lütfen 28 adet tarıhı

canım tebrikler rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.bizim içinde dua et.canım allaha emanet ol.

ne guzel canım sen kurtuldun bu dertten allah bızıde kurtarır en yakın zamanda ınsallah darısı basımıza tebrıkler lendıne ıyı bak

tebrikler canım allah kucağına almak nasip etsin inşallah

yok
adet omadım bugun olmam gerekıyo
testte yapmadım
bır belırtıde yok zaten
kafayı yıyecegım
bılıyorum tutmadı

hayırlı olsun canım sağsalim Allah kucağınada almayıda nasip etsin darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…