hamileyim arkadaslar sakın pes etmeyin

Hepiniz için dua ediyorum arkadaslar.hafsaacım bende sabırsızlıkla bekliyorum ii haberlerini.miniksincap tesekkürederim iiyim biraz agrılarım oluyor tabii.düşük tehlikesi oldugu için dikkatli davranmaya calışıyorum.daha alışabildigimi söyleyemem.

hala adet olmadım bugun ıdrar testı yaptırdım negetıf çıktı neden olmadım acaba goguslerım hala şiş çok kotuyum kızlar anlatamam sıze Allah kımseye yaşatmasın bole duyguyu..
eger adet olmazsam kan testi yaptıracagım...
herhalde ıdrardada çıkardı az olmadı ya.....
psikolojım alt ust oldu...
dokunsan aglayacagım valla...
ama kısmet degılmış.....
neden nıye dıye yargılamak olmuyo işte ...
hayırlısı bole diyosun....

Acaba Sorun Neydi Bende Ilk Asilamami Olacagim Gerginim Birde Hangi Ilaclari Kullandin Yazabilirmisin.

gukumsercim ben polikistik overdim.ilk olarak klomen kullandım fakat yumurtalıklarım cevep vermedi.asılamaya karar verildi.gonal f diye yumurta uyarıcı bir iğne kullandım.korkulacak bir uygulama deil.canın hiç acımıyor.sakın korkma hayırlı haberlerini alıraz insallah canım

Canım allah saglıklı hayırlı uzun omurlu evlat versın ınsallah bende ılk asılamam bu cuma bellı olacak umarım tutmustur se kacıncı gun baktırsın.

merhaba kızlar,
hamile kalanlara bişey soracağım benim adetim 1 gün geçti memelerim adet gününde ve öncesi 1-2 günde çok şişti ve acıyordu. ama şimdi iniyor biraz ...adetim gelcek gibi ağrım falan yok !! biraz karnım şiş. 1-2 gün içinde gelecek diye çok korkuyorum. sorum şu: hamile kalıp adet günü memeleri şiş olanlar ne zaman memeleriniz normale dönü yada dönmedi öle mi kaldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…