Ailesi ile ilgili ne gibi sorunlar yaşiyorsunuz?İsine gelmeyen dedigi ailesinin yarattigi bostan sorunlar bence bu bahaneydi
1 yıllık evlilikte neden bu sorunlara rağmen hamilesin.
(korunuyorduk demezsin inşallah herkes korunurken hamile kk de)
Sevdigim icin istedim 7 yillik gecmisim var ama sevgiliyken aile icinde olmadigindan boyle olmuo yani istekli kaldimm hamile evet beni dun gonderdi gece nette gezms bugunde arkadaslari icin bnmle konusmadi ailesi iftiralar atiiodu kotuluodu yemin ederin bnm scum yok misal bigun gelsinler ben evde olmayayim diolar biz geldik yok die bosa yada annesine saygim var ama itaat istio dio hep biz gelcez ne desem yapacan pervane olacaksin cokta dayak yedim hamileyken ama esime sorsaniZ suclu sensin cunku bosanma davasi acan sen olursun dio pislik iste ailem bosa desede atmam seni diyen insan annesi icin bana yol verdiki ben bise demememe ragmen desem yine iyi annesi dio bosan sana kiz cok
bence boyun eğeceyini düşündüğünden sana blöf yapıyo..hamilesin ya sanki ona mecbursun gibi..terbiyesilik..bence hiç arama o gelsin..asla arama..çokk atar yoksa bu adam seni..Sevdigim icin istedim 7 yillik gecmisim var ama sevgiliyken aile icinde olmadigindan boyle olmuo yani istekli kaldimm hamile evet beni dun gonderdi gece nette gezms bugunde arkadaslari icin bnmle konusmadi ailesi iftiralar atiiodu kotuluodu yemin ederin bnm scum yok misal bigun gelsinler ben evde olmayayim diolar biz geldik yok die bosa yada annesine saygim var ama itaat istio dio hep biz gelcez ne desem yapacan pervane olacaksin cokta dayak yedim hamileyken ama esime sorsaniZ suclu sensin cunku bosanma davasi acan sen olursun dio pislik iste ailem bosa desede atmam seni diyen insan annesi icin bana yol verdiki ben bise demememe ragmen desem yine iyi annesi dio bosan sana kiz cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?