- 15 Eylül 2022
- 1.788
- 865
- 53
- Konu Sahibi Anaymbenana
-
Neredeyse 4. aya kadar bende mahvoldum artık ağrıdan kafam kalkmıyordu. Parol geçirmedi bende de. Kantaron yağı sürdüm alnıma ve şakaklarıma masaj yaptım her seferinde de öyle iyi geldi.Gündüzden beri baş ağrısı çekiyorum başta bu kadar şiddetli değildi ama şuan kafamı duvara vurasim geliyornasıl geçer bu ağrı yardım edin nolurrr parol içtim ama fayda etmedi
Migren malesef bende de var ama şükür ki migren ataklari değil bunlar o daha feci oluyor sonu hastanede bitiyorSade kahve için bir bardak başınızı sarın. Bende migren var mahvetti beni de özellikle hamilelikte
Dün suyu biraz az içtiğimi fark ettimBol bol su iç arkadaşım. Vücudun susuz kalmıs olabilir. Yatağına uzan gözlerini kapatıp Sakinleştirici müzikler dinle inan bana faydasını görüceksin
Parol maalesef benim için cerez gibi...normalde çok ağır ağrı kesiciler kullanırdimParol içebilirsiniz.
Buz kalıbını bir beze sarıp alniniza, ensenize falan tutun. Soguk iyi gelir
Yok bakmadımTansiyonu baktınız mı belki yüksekti
Nane yağını denemedim de nioli yağını denedimBen de özellikle 16. Haftada aşırı baş ağrısı çektim. Parolden başka hap vermedikleri için onu kullandım ama dua etsem daha hızlı sonuç verirdinane yağı sürün ve gözlerinizi kapatıp uzanın inanın iyi geliyor.
Parol maalesef benim için cerez gibi...normalde çok ağır ağrı kesiciler kullanırdimgaliba o yüzden parol etki etmiyor teşekkür ederim
4 ay boyunca baş ağrısı çekmek miNeredeyse 4. aya kadar bende mahvoldum artık ağrıdan kafam kalkmıyordu. Parol geçirmedi bende de. Kantaron yağı sürdüm alnıma ve şakaklarıma masaj yaptım her seferinde de öyle iyi geldi.
Çok teşekkür ederim buz kalıbını mutlaka deneyeceğimSizi uzmek istemem ama hamileyken parol icmek yerine dua etsem daha etkili olur diye düşünüyodumen cok faydayı buz kalibinda buldum umarim sizede faydali olur
Yok hayır hamileliğimi de 1 hafta önce öğrendim henüz doktora da gitmedimMagnezyum kullanıyor musunuz?
Gebelikte ağrılar ve kasılmalar için çok önemli
Baş ağrısına minoset daha iyi geliyordu bende hamilelikte
Tansiyonunuzu olctunuz nu?Gündüzden beri baş ağrısı çekiyorum başta bu kadar şiddetli değildi ama şuan kafamı duvara vurasim geliyornasıl geçer bu ağrı yardım edin nolurrr parol içtim ama fayda etmedi
Yok ölçmedimTansiyonunuzu olctunuz nu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?