Hamileyim bazı korkularım var

Bazı sorunlardan dolayı hastanede 3 gün kalmam gerekti. Zor bir sezaryen sürecim oldu. Doğumda bebeğimi kaybetme riskim vardı. Pandemiydi. Hastaneye kimle girmezsen onunla kalıyordun. Eşimle yalnız kaldık. Lohusalığım en keyifli günleri o 3 gündü. Annem eve gelip senin sütün yok kız mama verelim buna diyene kadar her şey mükemmeldi. Tadını çıkar

Ya bana yardim etmek icin hastanede hem annem, hem esim kaldi, esim yanimda uyudu, annem yan odada, sezeryanliydim, gecenin körü kalkip bebegimi alip emzirdim, altini degistirdim, hemsire sabah 3 4 gibi geldi aldi bizi, bebegin ilk banyousunu yaptirmaya gittik, bu arada annem de esim de bi guzel horul horul uyumaya devam ettiler, yani varliklari yokluklari pek farketmedi. Alt acmayi, emzirmeyi hastanese ki bebek hemşiresinden ogrendim. Herşeyi beceriyosun, ben sadece uzun süre tek basima yikamaya korktum. Onun disinda otomatige bagliyosun zaten.

Allah hayırlı bir doğum, sağlıklı bir evlat versin inşallah. Ben de hamileyim .İlk doğumum olacak. Benim de korkularım vardı. Hala da var biraz. Ama saglikli olsun da bebek, gerisi hallolur inşallah diyorum . Eşya, kıyafet ve bakıyorum zaman zaman . Aman allahim her şey çok pahalı diyorum . Sonra amannn yeter ki saglikli olsun, sepete bile koyar uyutur insan ne var ki diyorum . Lütfen kendinizi germeyin şimdiden. Dediğiniz gibi biraz egitirseniz kendinizi, göçen duygunuz da artar. O zaman bambaşka degerlendirebilirsiniz durumunuzu. Hem belki çok rahat bir doğum olacak . Gereksiz kalabalık olacağına, başbasa olmayı tercih ederim ben. Şimdiden büyük konuşmuş olmayayım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…