- 21 Şubat 2023
- 205
- 90
- 28
- 28
- Konu Sahibi tommyandgrace
-
Bebekle ilgilenirim yanına getiririm altının değişeceği zaman dedi yorumunuza alınmadım düşüncenize saygı duyuyorumSadece midesi hassas diye ameliyatlı kadının iki büklüm değiştirmeye çalışması çok üzücü. Yani ben hayal edince kıyamadım. Benimde mide rahatsızlığım var ama bu durumda bir kadın görsem, ben değiştirirdim. Eee ben el insanı olarak böyle diyorsam, eş nasıl diyemiyor ?
Onun midesi hassas ise , kadının da ameliyatı var yani.
Ben çok iyimser görmüyorum bilemiyorum.
İşte bizde buna benzer şeyler konuştuk o hariç her konuda yardımcı olurum bebeği yanına getiririm altını değiştireceğin zaman falan dediAlt değiştirme konusunda eşinizi zorlamayın biz mesela şimdiden konuştuk iş bölümünü eşim de istemiyor bez değiştirmeyi o görevi bana verme de ne dersen yaparım diyoralınmadım şahsen ev işi, yemek işi ve bebeği oynatma işini ona verdim kendim de bebek bakımı işini aldım. Daha doğmadı beebğimiz ama benim için uygun bu paylaşım.
Teşekkürler paylasımınız için sezeryan mı olmuştunuz?Ben varım canım . Hayatımda ilk defa kendi bebeğimi kucağıma aldım diyebilirim . Üstelik bebis erken doğunca tek başıma doğum yaptım . İlk 2 gün eşim ve ben yalnızdık . Çok üzüldüm , çok korktum bir şey olacak diye ama Allah o masumları koruyor . Sonra annem ve babam geldi yanımıza ama annem kanser tedavisi gördüğü için sadece manevi olarak yanımda olabildi . İlk 20 gün çocuğumu kucağıma alirken elim ayağım titriyordu ama sonra zamanla korkularım azaldı . Zaten 40 ı çıktıktan sonra sende alışıyorsun sanki hep anne olmuşsun gibi hissetmeye başlıyorsun kendini .
şaşırmadımDemediniz ama onun gibi bişey oldu
Bakın kendiniz dediniz anne ile baba bir değil onun için babanın bu lafına şaşırdınız ki
Peki ne yapılmalı bu durumda ? Babaya hormon mu enjekte edelim ? Yani bu durumu değiştirmek için ne yapabiliriz. Anne kendi çabası ile ‘anne ‘ olsun ama babaya hormonlar yüklensin ?ben bosansin mi demisim ?
anne ile baba aynı değil anneye direkt hormonlar yükleniyor
Baba Kendi çabası ile 'baba' oluyor.
Yaa evet burada neler okuyoruz bir yandan daha iyi ben kendime bilgi konusunda güveniyorum kendimi geliştiririm en iyi şekilde önümde uzun bi süreç var tek korkum fiziksel olarak kısıtlı kalmakHiç canınızı sıkmayın,birazını okuyarak izleyerek öğrenirsiniz çoğunu deneyimleyerek:) O ne yapman gerektiği içgüdüsü geliyor insana.
Birde şöyle düşün belki kalacak bir yakının olabilirdi ama yardım ettiğini sanarken seni psikolojik çökerten, lohusa sendromuna sokan, eşinle aranı bozan birşeylede karşılaşabilirdin. Burda ne konular okuyoruz kadın yada erkek tarafı farketmez. Bilerek yada bilmeyerek gümbür gümbür kadının kafasını bozalım diye geliyorlar. Sütün az,sütün fazla, bebek öyle tutulmaz,şekerli su verelim, hatta memenin başı büyük yada küçük diye bile konu okuduk burda. Panik olma ve annelik iç güdüne güven gerisi gelecek...
Evet sezeryan oldum . Anlatıldığı gibi korkunç değil korkma . Ameliyatın 3. Günü yemek yapmaya başlamıştım.Teşekkürler paylasımınız için sezeryan mı olmuştunuz?
ya yorum yazmak için yazmayın Allah aşkına yaPeki ne yapılmalı bu durumda ? Babaya hormon mu enjekte edelim ? Yani bu durumu değiştirmek için ne yapabiliriz. Anne kendi çabası ile ‘anne ‘ olsun ama babaya hormonlar yüklensin ?
Nasıl bir çözümünüz olur bu duruma
Konfor düşkünü gerçekten değil dediğim gibi çöp koksa hatta yanında sümkürsem bile bi içi kalkıyor adamın hep böyleydi yapısışaşırmadım
adamın konfor düşkünü olduğunu düşündüm.
çocuk ile konfor bir arada gitmez.
Cok sevindim umarım bende bu sekilde atlatırım süreciEvet sezeryan oldum . Anlatıldığı gibi korkunç değil korkma . Ameliyatın 3. Günü yemek yapmaya başlamıştım.
Yok tek basına bile yürüyemiyor oturamıyor desteksiz kv bebeği tutamaz bile :). Bakalım belki bir yardımcı bulurum 1 hafta kalabilecekBebegin altina bakilmasi gerektirecek kadar zorluk ilk 2 gun var. 3. gun siz almaya baslarsiniz beziniBenim esimin de midesi bulanir, hala da bulanir. Ama benim yapamadigim durumda yapar kendisi. Erkekler bebekten sonra cok degisiyor. Bebegi gorene kadar anlamiyorlar bebek sevgisini.
Ilk 2 gun esiniz idare ederse 3. gunden sonra da beraber bakarsiniz. Kayinvalideniz 70 yasinda olsa bile size cok faydasi olur eger bir sorunu yoksa. Hareket etmese bile, kafaniza takilan birsey olunca sorarsiniz, tecrubeli sonucta.
Simdiden bunlari dusunup kendinize stres yapmayin bence.
Ne alakası var. Benim çevremde sorumluluk sahibi olmayan erkek yok mu dedim ? Merak ettim. Yorum yapmışsınız bende soru sordum. Niye yorum yazmak için yorum yazayım ki ?ya yorum yazmak için yazmayın Allah aşkına ya
sizin cevrenizde sorumluluk sahibi erkek olmamış ise ben bir şey yapamam
benim çevremde var.
Bebekle ilgilenirim yanına getiririm altının değişeceği zaman dedi yorumunuza alınmadım düşüncenize saygı duyuyorum
Adam konfor düşkünü değilmiş ki koku hassasiyeti varmış..şaşırmadım
adamın konfor düşkünü olduğunu düşündüm.
çocuk ile konfor bir arada gitmez.
Bence biz kadınlar konfor düşkünü olmalıyız hatta her şeye hassasiyetimiz de olmalı.Adam konfor düşkünü değilmiş ki koku hassasiyeti varmış..
Benim eşimin yok ama benim var meeela bazı şeylerde o yardım eder bana bebek konusunda..
Şimdi ben de konforcuyum
Katılıyorum ama dozunda tabi:)Bence biz kadınlar konfor düşkünü olmalıyız hatta her şeye hassasiyetimiz de olmalı.
Kadına yakışıyor naiflik…
Herkesin doz alımı farklı…Katılıyorum ama dozunda tabi:)
Sen bekarlara bakmaSağolun esim çok iyi bir insandır bu lafına bende üzüldüm. Yapısı hep böyleydi çöp biraz koksun öksürmeye öğürmeye başlar yolda iğrenç bişey görsün aynı şekilde midesi çok hassas o yüzden alıskınım bu laflarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?