- 1 Ocak 2017
- 542
- 527
- 33
kasiklarim agriyo deyin iliskiden sonra biraz oflayin falan cekinicektir bence ayni durumu yasamistim çünkü ise yaramistiValla keske benim koca da biraz korksa çekinse ama nerdeeeee :/ adam hergun hazir bekliyor hic düsünmüyor.. Ustelik doktor da esimin yaninda bebek gayet saglikli birliktelige devam edebilirsiniz dedi direkt olarak.. adam bi duydu bu cümleyi simdi durdurabilene aşkolsun.. ne yaosam da biraz ara verse keske
Ben erkek olsam hamile esimle birlikte olamazdim sanirim. İceride bir can var cunku. Doktorlar be derse desin bana dogru gelmiyor. Hamile bir kadinin cinsel iliskiden cok sarilip sarmalanmaya, fiziksel yakinliga ve manevi sicakliga simartilmaya ihtiyaci oldugunu dusunuyorum. Bunlar yoksa evet esiniz hatali ve konusmalisiniz
kasiklarim agriyo deyin iliskiden sonra biraz oflayin falan cekinicektir bence ayni durumu yasamistim çünkü ise yaramisti
Sen artık onun bebeğini taşıyorsun hem bebeğe bişey olmasından korkuyor hem de artık şefkat duygusu daha fazla sana karşı. Çoğu insan yaşıyor bu durumuarkadaslar bır bucuk yıllık evliyiz ve ıkı aylık hamıleyım. Esımle hamilelikten önce sık birlikteliğimiz olurdu. Hamile kaldıkdan sonra daha aza indi. Yani şu sıralar neredeyse aklına gelmicek kadar az birliktelik yaşıyoruz. Eşim neden değişti artık beni istemiyor mu diye düşünüyorum ve eşime bunu sorup sormama arasında kaldım rahatsız oluyorum birlikte olmak için hiçbirşey yapmıyor anlayamıyorum onu. dokdor kontrollerinde bebeğin normal sağlıklı oldugunu ıyı oldugunu öğrendık ve sonrasında birlikte olduk. Şuan neden uzaklaştı anlyamadım. Sizce konuşmalımıyım ?
Oncelik cinsellik olmamali ama. Bir kadin olarak begenildiginizi ve istendiginizi cinsellikle mi olcuyorsunuz? Ben kendi fikrimi yazdim, sarilip uyumak, el ele tutusup dolasmak bana kendimi daha degerli hissettiriyor. Hamileligimi de boyle gecirdim, bir zararini gormedim cunku o yuzden de boyle dusunuyor olabilirim.Kadın neye ihtiyacım var diyorsa ona ihtiyacı vardır. Cinsel yakınlık ihtiyacı hissediyorsa bir erkek olarak "yok senin sarılmaya sarmalanmaya şımartılmaya ihtiyacın var" mı diyecektiniz? Belki hala beğenildiğini ve istendiğini bilmeye ihtiyacı var?
sağlık engeli ve düşük tehlikesi olmadığı sürece doğuma kadar cinsel ilişki öneriliyor.
Aslında tam tersi, çoğu hamile kadının hamileyken libidosu artıyor, hatta Doğuma yakın zamanlarda cinsel ilişkiye girmek normal doğumu kolaylaştırıyormuşBen erkek olsam hamile esimle birlikte olamazdim sanirim. İceride bir can var cunku. Doktorlar be derse desin bana dogru gelmiyor. Hamile bir kadinin cinsel iliskiden cok sarilip sarmalanmaya, fiziksel yakinliga ve manevi sicakliga simartilmaya ihtiyaci oldugunu dusunuyorum. Bunlar yoksa evet esiniz hatali ve konusmalisiniz
Dogrudur ama psikolojik olarak cogu insan benim gibi dusunuyor. Doktorlar da oneriyor evet ama bana uygun degil. Erkek de olsam karimla sevisirim koklasirim ancak cinsel birliktelik yasamam zor olurdu sanirimAslında tam tersi, çoğu hamile kadının hamileyken libidosu artıyor, hatta Doğuma yakın zamanlarda cinsel ilişkiye girmek normal doğumu kolaylaştırıyormuş
katılıyorum size,okuyunca bir tek bana mı garip geldi bu cevap diye düşünmüştüm. Bende hamileyim ama eşimden vazgecemiyorum ,beni daha mutlu huzurlu hissettiriyor.Onun beni bu halimle de beğenmesi beni hamileliğe daha çabuk alıştırdı.Kadın neye ihtiyacım var diyorsa ona ihtiyacı vardır. Cinsel yakınlık ihtiyacı hissediyorsa bir erkek olarak "yok senin sarılmaya sarmalanmaya şımartılmaya ihtiyacın var" mı diyecektiniz? Belki hala beğenildiğini ve istendiğini bilmeye ihtiyacı var?
sağlık engeli ve düşük tehlikesi olmadığı sürece doğuma kadar cinsel ilişki öneriliyor.
ben kızım. Dogunca rahatladim yanima ne zaman yanaşsa kızım uyaniyo ohh kurtuldum diyorumAh demez miyim hic neler dedim kasiklarim agriyor midem kotu vs vs ki benim inanilmaz basagrim var hic gecmiyor ve beni cok etkiliyor ama adamin umrunda degil doktora sorariz diyor ve soruyor da kasik agrisi nedendir birliktelikten mi vs diye doktor yok gazdandir birliktelik etkilemez diyor. Ikisinin de kafasini birbirine tokuşturcam sinir oluyorum valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?