Hamileyim......Bebeim brakma beni, tutun Anneciine

merhaba kızlar ,ben salı günü çekildim rahim filmini ama inanın hiç bu kadar acı çekmemiştim.birde üstüne boğaz enfeksiyonu geçirdim sormayın halimi...sizlerden bu gece bol dua bekliyorm......hepinizi öptümmm...hayırlı kandiller canlarım benimmm.....

ahsen ecem Allah yardımcın olur inş hayırlı sonuçlar alırsın inş seninde hamiş haberini alır mutlu oluruz canım sen kaç yıllık evlisin bi sorun olmazsa söylersen.. merak işte...geçmiş kandiliniz mübarek olsun kızlar dün giremedim o yüzden bugüne nasipmiş...ayrıca kontoröle gittim bebegim şükürler olsun iyi 3 buçuk ay oldu maşallah vede çok hareketli by

iyi dileklerin için çok teşekkürler canım ..ben ekimde 2 senemi doldurdum evliliğimde..evlendiğimizden beri de bebekistiyoruz....inşallah rabbim tüm isteynleri ve beni de bebek sahibi eder...canım inşallah bebeğine sağ salim kavuşursun...dualarımızda birbirimizi unutmayalım olurmu benim size çok ihtiyacım var çüünkü....

Selam Kizlar, gecmis kandiliniz mubarek olsun.. Ahsenecem gecmis olsun allah acil sifa versin. Bende emre bebis ile ugrasiyorum ev isi ve bebek derken burayi unutuyorum haliyle..
Nisacim masallah cinsiyetini ogrenince bize de haber et 4 aylikken belli oluyor. sizin isteginiz ne yond cinsiyet acisindan. Allahim saglikli ve hayirli evlat versin insallah.. Emre bebek 4 aylik oldu kerata her gecen gun dahada buyyor ve yeni seyler ogreniyor Bizden size sevgilerrrr saglicakla kalinnn

kızlar cinsiyetine büyük ihtimal erkek dedi doktor ama daha erken diye düşünüyorum belli olmaz gibi... mart ın 20. bidaha kontrol var ozaman yeniden bakcaz ozaman ne deyecek bakalım hayırlı saglıklı gelsinde dünyaya benim içni farketmez ama eşim erkek istiyo gibi oda farletmez diyo ama severken oglum diye seviyo...emre büyüyo maşallah bende o günleri görürüm inş ahsenecem arkadaşımada nasip etsin inş canım evliligin yeniymiş ben 1 buçuk sene korunmadıgım halde olmadı sonra birden düşük yaptım olur canım sen rahat olamya çalış canım seni çok iyi anlıyomaynı şeyleri yaşıdım ancak kafamdan silince oluyo bebek fihrini tatile çık aklından bebek düşünceni atmaya çalış zor biliyom ama denemeye çalış tedavimi görürken bile öyle oldu rahat oldugum anda oldu ben 6 yılım bitecek bak herşeyin hayırlısı öpüyom sizi allah yardımcın olsun by

bende dediğin gibi kafamdan atmaya çalışşıyorum canım inşallah başarıyorumdur.antibiyotik alerjimden ötürü çapaya gönderdi doktor bir haftadır istanbuldayız ama bi randevu dahi alamadık hayırlısı bakalım....güzel günler benim ve benim gibi isteyenler için de yaklaşıyordur inşallah....Rabbim bebişlerinizi size bağışlasın inşallah......dualarda buluşalım....

merhaba arkadaşlar bugun henuz regl bıttıkten 10 gun sonra ben adet kanamam halen devam edıyor dıye gıttım ve beta hcg testınde 49 cıktı hamılelık ve düşük tehdidi dedi dr bi ialç verdi şimdi benım durumum tam olarak ne anlayan var mı?

sislicamm hamilesin ama düşük olabilir yat iş tutma bol su iç benim ilk düşügümde adet oluyom sandım ama hamilemişim bikaç gün sonra tekrar gebelik testi ister doktorun eger betahcg düşmediyse iyi hamilelik devam ediyo demek eger deger düştüyse düşük olmuş demek allah yardımcın olsun canım canını sıkma herşeyin hayırlısı

çok teşekkür ederim nisa... yarın bır daha test yaptıracam ınsallah değerim yükselmiştir.

bugun kan değerlerim düşmüştü 27 ye... 2gun önce 49du betahcg sanırım düşük yaptım

sislicam gittigin bir doktor yokmu canım sana söyler bu degere göre malasef düşük olmuş doktorunada danış üzülme ilk gebeligin mi? saglıksız bi gebelikse vücut atarmış benim 4. bebgim sakat oldugu için düşük yaptım doktorlar genelde genetik bi problem falan yoksa saglıksız embriyoyu vücut atar dedi hiç olmazsa gebe kalabiliyon bundan sonra inş hayırlı saglıklı bi gebelikle yazarsın buraya dikkat et dinlen olur inş bende 5. hamileligim düşük zor oluyo bol bol dinlen ha bide ayagını sıcak tut

Selam Kizlar, Nisacim masallah bebegin buyuyor rabbim saglikli sihhatli dunyaya getirmek nasip etsin..
Ahsencim canim nisa cok hakli bende aynen kafamdan bebek dusuncesini atmistim umitlenmemistim ama tedaviyi de elden birakmamistim ve hamile kaldim. Bitki cayi ve bitki banyosununda faydasi olmustur herhalde...Mevlam vakti zamani geldiginde senide sevindirir canim hic takma kafana..

Nupeldared nerelerde nasil gidiyor kizzz oglusun nasil aglamasi gectii kac aylik oldu 2 aylikmi? Allahim bagislasin benimkide 4 aylik oldu ablalari masallah konusuyor artik tatlilasti iyice. Elhamdulillah ben iyilesince bebegim ile daha iyi vakit geciriyoruz cok sukur.. Allahim herkesin kalbine gore versin

herkese saglikli gunler kizlarrr gorusuruz yine bizden size sevgileerrr
kaydirigubbakcemile

cenabı allah işallah hayırlsıyla kucagınıza almayı nasib eder bende 6 haftalık hamileyim işallah rabbim hayırlısıyla nasib eder ...allah hepimizin yardımcısı olsun ...herşeye değer...

bende 1 dusukten sora hamıle kaldım bu hamılelıgımdede dusuk tehlıkesı var bende kızımla cok konustum sıkı tutun bırakma benı suan 5 aylık oldu cok mutluyum darısı olmayanlara<

melegmmm umarim gebeligin geri kalan kisminida sorunsuz tamamlarsiniz. Ben hamdolsun bebegime kavustum. Darisi sizlere olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…