nisa moralini bozma ne olur bende üzülürüm sonra yapma böyle seninde var ğörürsün bak her zaman dik durki bizde olmassak senden örnek alalım bendede yok heralde beraber bidaha deneriz bebeğim üzülme allahın izniyle bizim elimizde 1 veya 2 ayımızı alır en fazla bozma moralini canım ok güzel anne adayıııııııııııııııııııııııııkaydirigubbakcemile5 beraberiz ok
nisacım sana ve güçlüyede soruyorum agzınızda sanki metal tadı alıyormusunuz agzımın tadı tuzu yok hiç anlamadım sendede oldumu güçlü aramızda yeni hamile kalan sensin oldumu böyle sende
saol türkn ama ben iyi bi örnek olamaycgım sinirlerim boşaldı derler ya aynı o moddayım agzımda metal tadı falan yok zaten hamilede degilim yinede saolun arkadaşlrım iyi niyetleriniz için iyiki siz varsınız yanımda oldugunuzu biliyorum inşllah canım sende vrdır bebiş de inan çok sevinirim nupeldared sende saol arkadaşım ama olmadı inşalah sizler yüzümüzü güldürürsünüz
Turkan arkadasim bende oldu ve hala oluyor neden anlamiyorum nisa arkadasim bozma moralini ya..
Bak herseyimiz var sagligimiz yerinde buna da sukur deyip vazgecmeyecegiz degilmi canim?
Nice imkansiz ve hasta olanlar var bebegi olamayan ama senin oyle kotu bi hastaligin olmadigi icin sukredip birdahaki sefere olacak diye cabalicaksin tamammi..
yasemin arkadasim cok sagol ins bebisim birakmaz bizi
Kiz turkan belki sen hamilesindir kac gunun kaldi??
nupeldared arkadaşım yasminden sonra bikaçay hamile kalamayanlar oluyo ama sen yinede tedavi için doktor bi git bakaım ne diyecek benim gibi olmazsada kafayı sıyırmayın kafam yerine geliyo heral bi anlık moral bozukluguyla neler yazdım kızlar özür inanın çok kötüydüm eşime çok üzülüyorum ama yapcak bişey yok ALLAH vermeyince olmuyo ben biraz dinlencem kendimi çok yordum manen
Tamam canim kendini yorma rahat ol Hersey cok guzel olacak. Arkadasim esin ayri sen ayri degilsiniz ikiniz birsiniz o yuzden oyle dusunme. Ikiniz birlikte bunun ustesinden gelip ins anne baba olacaksiniz canim.. Dinlen ve calismalara devam et. Ha canim birde ovulasyon testi de cok yardimci oluyor onu alip oyle calismalara baslasan sansin daha artar. Hadi kal saglicaklaaa
güçlü benim çarşamba adet günüm bekliyorum bakalım ben geçince yaptırırm ama olmassam ümitlenmekte istemiyorum nisa sana kırılmadım ama üzüldüm kendini üzdüğün için ne olur moralini yüksek tut tamam canım
iyiyim kızlar şimdi olumlu düşünüyorum şu ovulasyon testi nezman yapılıyo biraz anlatırmısın güçlü türkancım seninde iyi haberlerini inşallah alcaz gerçekten herşeyin hayırlısı tmm görüşürüz
Nisa merhaba canim. Ovulasyon testi adetin baslangicindan sonra 10.gun itibari ile basliyorsun yapmaya. Yumurtlama gunu 12-14 veya 16 oluyor ya iste bu testte cift cizgi gordugun zaman yumurtlaman 24-36 saat icerisinde gerceklesiyor. Bu teste gore iliskiye giriyorsunuz canim
canım bebegin iyi olsund biraz acı çekecen analık bu kolay degil canım inşallah gerek görmez doktorunda ignelerden kurtulursun şöyle sorunsuz bi hamilelik geçirirsin :Saruboceq: türkan sen ne yapıyon canım az kaldı inşallah sen güldürecen yarın bizi
nupeldared sen ne yapıyon tedviiçin gitcenmi doktora canım bi problem yokmuş sende olur gibi geliyo bana ama sen yinede tedavini aksatma benim hiç korunmama ragmen 1 buçuk sene hiç olmadı tam tedaviye başladım hamileymişim inşallah seninde olur