melek sakın ola bu hataya düşme ben düştüm ve hemen akabinde böyle bir haberle sarsıldım yanlışlıkta neymiş derdim
çok haklısın Allah böylesini hayırlı görmüş bize artık bu duruma şükretmek ve sağlıklı olması için dua etmek düşeresımde korkuyor ılkınıde anlamadık ceket atma muhabetı yanı:)saka bı yana RABBIM herkese saglıklı BAKABILecegı kadar evlat nasıp etsın olduyasada vardır bı hıkmetı
cımcıme umarım ıyı gelmıstır yazdıklarımız sana bu arada kac aylık bebıs yanı hangı ay dogum
melek sakın ola bu hataya düşme ben düştüm ve hemen akabinde böyle bir haberle sarsıldım yanlışlıkta neymiş derdim
Merhaba cimcime;
Bende hiç beklemediğim bi anda hamile kaldım.2 sene doğum kontrol hapı kullanmıştım,8-9 ay kadar da eşim korunmuştu.
Korunmayı bıraktığımın 2.ayı hamile kaldım..
Ben kendime 1 sene vermiştim.Aklımda fikrimde yoktu çünkü çok iyi bir iş teklifi gelmek üzereydi ki hamile olduğumu öğrendim..
Bende ağladım ama zırlamadım.
Bizim oralarda eşekler zırlar çünkü....
Her neyse şu an 18 haftanın içine girmiş bulunmaktayım ve o kadar mutluyum ki..
Şükrediyorum Allahıma hiç değilse,ne tedavi ne başka bişey olmadan çarçabuk hamile kaldım..
Benim ağlayışlarım iş yüzündendi ve önemliydi benim için..
Ama şimdi tek önemli olan şey eşim ve allah nasip ederse oğlum...
Sende zamanla çok seveceksin emin ol..
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
10 aylık evliyim kaza sonucu hiç beklemezken hamile olduğumu öğrendim çok üzüldüm çok ağladım hazır hissetmiyorum kendimi benim gibi olan varmı varsa nasıl atlattı bu durumu bana yardımcı olun lütfennn...............
cimcime bu başlıkta ikimizde doğum yapana değin olucaz anlaşılan:)
Rabbim inşallah bütün isteyenlere nasip eder bende bebek istiyordum ama evliliğimin biraz daha oturması çevreye biraz daha alışmayı istiyordum bi anda hiçç tanımadığım bilmediğim bi şehire gelin geldim evliliğe alışamadan anne olacağımı öğrendim inşallah geçer
10 aylık evliyim kaza sonucu hiç beklemezken hamile olduğumu öğrendim çok üzüldüm çok ağladım hazır hissetmiyorum kendimi benim gibi olan varmı varsa nasıl atlattı bu durumu bana yardımcı olun lütfennn...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?