hamileyim birisi benimle konuşsun sevinemiyorum.........

cımcıme umarım ıyı gelmıstır yazdıklarımız sana bu arada kac aylık bebıs yanı hangı ay dogum

esımde korkuyor ılkınıde anlamadık ceket atma muhabetı yanı:) saka bı yana RABBIM herkese saglıklı BAKABILecegı kadar evlat nasıp etsın olduyasada vardır bı hıkmetı
çok haklısın Allah böylesini hayırlı görmüş bize artık bu duruma şükretmek ve sağlıklı olması için dua etmek düşer

melek sakın ola bu hataya düşme ben düştüm ve hemen akabinde böyle bir haberle sarsıldım yanlışlıkta neymiş derdim

evet cnm ya annem sıkıstırıyor aarada aman dıkkkat dıye bı yandanda kızımın kullanmadıgımız esyalarını satıyorum dıye kızıyor bana lazım olur dıyor bu ay ıgne vurdurucam bende

kızlar hepinize iyi uykular yarın pazartesi ve ben şimdiden o sendromu yaşamaya başladım gidip uyuyayım
bu başlığı bulabilirsem tekrar gelicem hoşçakalııııınnn :)

kısmetse oyle olucak artık bende optum herkesi iyi geceler Allah razı olun herkesten konuşunca insan çok rahatlıyor...

Merhaba cimcime;

Bende hiç beklemediğim bi anda hamile kaldım.2 sene doğum kontrol hapı kullanmıştım,8-9 ay kadar da eşim korunmuştu.
Korunmayı bıraktığımın 2.ayı hamile kaldım..

Ben kendime 1 sene vermiştim.Aklımda fikrimde yoktu çünkü çok iyi bir iş teklifi gelmek üzereydi ki hamile olduğumu öğrendim..
Bende ağladım ama zırlamadım.
Bizim oralarda eşekler zırlar çünkü....

Her neyse şu an 18 haftanın içine girmiş bulunmaktayım ve o kadar mutluyum ki..

Şükrediyorum Allahıma hiç değilse,ne tedavi ne başka bişey olmadan çarçabuk hamile kaldım..

Benim ağlayışlarım iş yüzündendi ve önemliydi benim için..
Ama şimdi tek önemli olan şey eşim ve allah nasip ederse oğlum...

Sende zamanla çok seveceksin emin ol..

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

teşekkür ederim öyle hepsinin farkındayım ama işte daha 10 aylık evliyim çok erkendi kısmet böyleymiş artık tek dileğim sağlıklı olsun başka bişey istemem

merhaba bende 3 yıllık evliyim cimcime evliliğimin ilk ayında hemen hamile olduğumu öğrendim aynı dediğin gibi çok ağladım hazır değilim istemiyorum diye nitekimde olmadı( dış gebelik geçirdim. benim için o süreç daha zordu ve bu üç yıl içinde 3 defa dış gebelik geçirdim ve sonralarda ne kadar çok çocuk istediğimi yaşadıklarımda anladım şuan 50 gündlük dünyalar tatlısı bir kızım var onu ayaklarımda sallarken sana yazıyorum :) ben kızıma kavuşabilmek için anlıcan üç yıl savaş verdim yeri geldi eşim destek oldu yeri geldi yanımda durmadı kendim savaştım artık tüp bebek yap dedikleri dönemde kendi kendine hamile kaldım strasli bi dokuz ay geçirdim yaşadıkalrımdan dolayı herşeye değdi oyuzden sende hamileliğin tadını çıkar herkeze kulaklarını tıka keyifli bir hamilleik geçirmen dileğiyle canımm doğum anını haıtlırlıyorumda şuan süper bişi ilk yanak yanağa buluştuğumıuz ann muhteşemdii bana bakıp senin için geldim der gibi ifadesii neyse umarım herşey gönlünce olurr

yapma arkadaşım böyle söyleyip allahı gücendirme... ben 3 yıllık evliyim ve hiçbir sorun olmamasına rağmen gebe kalamıyorum...senin yaşadığını yaşamak isteyen milyonlarca kadın var...öncelikle sakin ol ve tadını çıkar..allaha dua et böyle mucizevi bir olayı sana taddırdığı için...allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin..bunda da bir hayır vardır de...

6 ay oldu bebek için uğraşıyoruz...korunmuyorum ama gelmiyor inatçı bebeğim...sizinse mucize kucağınıza bırakılmış...kıymetini bilin, sağlıkla doğar inşallah

amin canım inşallah bu mucizeyi tatmayı isteyen çok insan var allahım bekletmesin bizi evlat hasretiyle sınamasın.
senin bu durumunda geçer canım allahın izniyle,zaman herşeyin ilacı,işte bak allahım senin yabancı bir şehirde yalnız kalmana razı olmadı ve sana bir melek gönderdi,içinde hissetmeye başlayınca onu herşeyden çok seviceksin,güzel günleriniz olsun inşallah bebeğinle ve ailenle

bencede allah aratmadan vermiş şükret.. o kadar çok bebeğim olsun isteyen varkii allahım isteyen tüm arkadaşlara nasip etsinn üzülecegine bence tadını çıkar.... inan üzüldüğün için pişman olursun ilerde...vardır herşeyde bi hayır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…