Hamileyim,bosaniyorum

portakalli_kek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
8
2
1
39
İstanbul
Arkadaslar 1 yillik evliyim.Evliligimin 10.ayindan beri ayri yasiyoruz.13 haftalik hamileyim ve ciddi bir depresyon geciriyorum.Esimin 4.esiyim benim ilk evliligim.En basindan beri ailemin hicbir sekilde onaylamadigi bir evlilik yaptim.Nikah dairesinden buldugumuz sahitlerle ikimiz gidip evlendik dugun falan olmadi.Esim ne yazik ki asla calismayan,arada madde kullanan,internet bagimlisi,ve beni surekli aldatan bir adamdi hep boyleydi evlenmeden once de.Isin icine bir de siddet girince dayanamaz oldum ve ayrilmaya karar verdim.Ne yazik ki bebekle hicbir sekilde ilgilenmeyecegini soyleyip ondan p.diye bahsediyor.Beni surekli tehdit ediyor kadinlarla cekilmis resimlerini yolluyor yani kizlar buyuk bir depresyondayim.Bebegi bi istiyorum bi istemiyorum bana kizmayin yargilamayin.Elbette ki bir bebek icin yollarca bekleyenler var cok iyi anliyorum ama benim gibi depresyon gecirip kendine bile hayri olmayanlar da var.Allah kimseyi benim durumuma dusurmesin.Hem fiziksel olarak,hem ruhsal olarak bitik bir haldeyim ve bu halde bile calismak zorundayim.Esimse hala calismamakta israrli bir de para icin evi barki kirip dokuyormus,sanirim.bi kadinin da evine yerlesmis.Ilk defa keske yasamasam diyorum oylesine perisanim ki anlatamam size.Bu bebek nolucak,su an psikiyatriste gidiyorum 3 doktorun raporuyla gebeligi sonlandirabilirmisim ama bir de vicdan yapiyorum.Allahim ben napicam.
 
Bence de sonlandirin.Bunu söylemek kolay değil ama sizde o bebeğin sorumluluğunu alacak hal,tavır göremedim ben.En başından böyle biriyle evlenerek hata yapmışsınız,yetmemiş bide çocuk..Birazda bize yapılanı hak ediyoruz galiba?Bekar bir kadının,4.evliliği olacak adamla ne işi olur anlamış değilim.Size hak verip,durumunuza üzülmeyi isterdim ama kendi düşen de aglamasin bi zahmet!
 
Troll değilseniz eğer, kendinizi çok güzel ifade etmişsiniz, böyle bir insan neden kendisi hiç evlenmemişken işe yaramaz bir adamın 4. karısı olmayı kabul eder, hadi etti neden korunmaz. Siz hala bu adamdan hayır mı bekliyorsunuz. Sormak istediğiniz bebeğinizi aldırmaksa bu tamamen sizin vicdanınıza kalmış bir durum. Allah yardımcınız olsun.
 
13 haftalık hamilelik sonlandırılabiliyor mu ki ?

Üstelik evlenmeden önce de böyleymiş.Siz bunları bilip evlenmiş,bir de bebek yapmışsınız ki inanılmaz.
 
Bir yıllık evli, 10. aydan beri ayrı yaşıyor ve 12 haftalık hamileymiş. Ayrılmadan son bir sevişip, bebeği tutturalım demiş galiba
 
Kusura bakmayinda aklinizmi yerinde degildi bunlari bilip niye evlendin kendinle problemin ne ? Suan cok sinirlendim
 
Kendi çocuğuna pic diyen biri düşünemiyorum o çocuğun halini gerçekten olan hep çocuklara oluyor dogursanizda bakabileceginizi sanmiyorum rezil olur cocuk
 
Allah düşürmemiş ki bu hale sizi, siz baya bodoslama atlamışsınız. Size olanlara pek üzülmedim de çocuğa çok üzülüyorum. Bi umut tutun, baban madde kullansın, annen seni bile bile böyle bir hayata getirsin. Siz zaten evlenmeden önce sağlıklı değilmişsiniz ki böyle bi tercih yapmışsınız. Tedavi olun, bi iş bulun. Hayatınızı kurun. Başka bi seçeneğiniz yok. Madem yaptınız çocuğu, doğurup bakacaksınız.
 
Siz ne kadar kotu insanlarsiniz su an konuyu actigima utandim ve bir daha asla bu foruma girmicem.Once okumayi ogrenin.12 aylik evliyim evliligimin 10.ayindan beri ayri yasiyoruz.Universite mezunuyum ekonomi okudum ve gayet iyi bir isim var.Yazmaniza gerek kalmadi iyi aksamlar.Cok pisman oldum yemin ederim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…