- Konu Sahibi portakalli_kek
-
Neyi sacma geldi hanimefendi.4 evlilik yapan tek insan heralde benim kocam degildir.Boyle biseyin yalani mi olur.Kadin kadinin dusmani lafi meger ne dogruymus.Konuyu nasil kapatabilirim bilen biri yazabilir mi.Daha da beter olsum cunku
Bu çok önemli bir soru.Ben bambaska bir seye takildim.
Arada sirada da madde kullansa bunun bebeğe etkisi olmaz mi ?
Yani sağlıklı sperm midir acaba yumurtayı dölleyen ?
Canım tamam çok kızgın son,üzgünsün herşey üst üste olmuş fakat lütfen mantıklı düşün.Artik kovan olacak o pisliği unitacaksin,kendi hayatına bakacaksın.Kimseye darılmak ,küsmek sana birşey katmaz inan ki.Hayatini kur kendine gel ,sadaka ver böyle bir pislikten kurtuldugun için.Yalniz bebek hakkında hiç birşey diyemem ama doğuracak san bu psikolojiyle asla olmaz asla.Bebek çok ama çok buyuk sorumluluk inan bana.Aman iki gün analık yapayım üç gün yatayım yok.Canim ne olur iyi düşün tek başına iyi bir insan yetiştirebiliceksen doğur ne olur.Allah sana yardım etsin doğru olanı göstersinO da universite mezunuydu gozum kararmisti sanirim yani sanirim degil oyle.Evlenince onu yapmam bunu yapmam diye diye evlendim.Nasil isterseniz oyle dusunebilirsiniz hanimlar.Ben konuyu actigima pisman oldum kapatmak istiyorum nasil yapabilirim
Oncelikle empatili davranan arkadaslarima cok tesekkur ederim.Evet baya aci oldu ama hayatimin dersini aldim.Gozun mu kordu deyin,nasil inandin deyin ne derseniz deyin arkadaslar ama insan bazen oyle biseyin icine dusuyor ki kaderi mi oluyo diyim,basireti mi baglaniyo diyim,oluyor iste.Ilk esini saklamisti onu cok sonralari ogrendim.Hamileligi ogrendigimden beri ciddi bir depresyona girdim.Inancim kiyamadi, aklim kabul etmedi arada kala kala bu hale geldim.Is disinda evden sokaga adimimi atamadim.Hatta 2 gun sadece tuvalete cikmak icin kalktigim bi koltukta yattim oyle tek basima.Aileme soyledim onlarla kus degilim annem elbetteki boyle bir adamdan cocuk yapip omur boyu muhatap olmani istemem ama senin kararin dedi.Benim sagligim o kadar bozuk ki,Allah dusmanima vermesin.Bebek saglikli hicbir sorun yok evet babasi arada madde kullaniyormus.Hep dedikodusu vardi ama ben gozumle gormeden inanmam diye diye kendimi avutmusum yine.Gozum kor olmuscasina ne dese inaniyodum.1.esinden cocugu yok 2.ve3.den birer cocugu var.Asla bakmayan,gormeyen ilgilenmeyen bir adam.Hayatindaki tek sey kadinlar ve parti yapmak.Cebinde tek kurus yokken bunlari nasil yapiyor dersenin orasini ben de anlamadim.Ama parasiz oldugundan eminim.Evet 10 haftadan sonra soyledikleriniz olmadan gebelik sonlandirilmiyor ancak benimki gibi ozel saglik durumlarinin doktor raporuyla teyit edilmesi kosuluyla yapiliyor.Gozu kor bi sekilde sevdim,biraz inada bindirdim,onsuz delirircesineydim ve en onemlisi her soyledigine inanmak istedim cunku inanmak bir ihtiyacmis hem de en buyugunden.@cikolataveturkkahvesi canim adam bosanmayinda kabul etmiyor ne yazik ki.Ben bu sekilde de yasarim ama seni surundurucem bosanmam diyor ve ne yazik ki adima bir takim resmi islemler dr yapmis sanirim.Hangi birini anlatim kizlar.SevgiliMune rica etsem konuyu kapatabilir misin?
0 000 canim bir kac gun omce avukat anlasmali bosanma protokolu hazirladi.Kabul etti esim durusma tarihi beklicekmisiz simdi.Ama bu kacinci kabul ettim diyip vazgecisi olur yine bilemem.Cunku once kabul ediyo,sonra kendince biseye takiyo vazgectim seni surundurucem o. karnindaki de geberir insallah,kiz olursa sen ve ailen gibi o. olur kesin diye bana mesaj,arama 4 koldan saldirmaya basliyo.Yani iki gun sonra vazgecedebilir.Boyle olursa da dava mecburen cekismeliye donermis artik ne kadar surer kestiremiyor avukat da.Inan ilk once nafaka,tazminat diyodum ki darp raporum var,beni aldattigi onlarca kadinla cekilmis resimlerini bizzat gondermisligi var,tehdit var,santaj var aklima gelmeyen daha bi suru sey.Inanin kendimde minicik bir isik gorsem bebegi nasil isterdim ya da adam en azindan bu kadar kotu olmasa,bizi rahat birakicagina inansam istemezmiyim.Ucretsiz izin alicam 1 aylik sirf bosanabilmek icin.Yoksa baska turlu kosamicam bu isin pesinden cunku bitmek bilmiyo.Adima araba kiralamis ya bisey olsaydi o alkollu kafayla.Olay bana kalicakti.Kizlar vicdan azabim bi yanda,dustugum caresizlik diger yanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?