- 3 Şubat 2009
- 10.232
- 18.151
- 823
- 45
- Konu Sahibi portakalli_kek
-
Siz ne kadar kotu insanlarsiniz su an konuyu actigima utandim ve bir daha asla bu foruma girmicem.Once okumayi ogrenin.12 aylik evliyim evliligimin 10.ayindan beri ayri yasiyoruz.Universite mezunuyum ekonomi okudum ve gayet iyi bir isim var.Yazmaniza gerek kalmadi iyi aksamlar.Cok pisman oldum yemin ederim.
Biz kötü insanlarız öyle mi?Siz ne kadar kotu insanlarsiniz su an konuyu actigima utandim ve bir daha asla bu foruma girmicem.Once okumayi ogrenin.12 aylik evliyim evliligimin 10.ayindan beri ayri yasiyoruz.Universite mezunuyum ekonomi okudum ve gayet iyi bir isim var.Yazmaniza gerek kalmadi iyi aksamlar.Cok pisman oldum yemin ederim.
O da universite mezunuydu gozum kararmisti sanirim yani sanirim degil oyle.Evlenince onu yapmam bunu yapmam diye diye evlendim.Nasil isterseniz oyle dusunebilirsiniz hanimlar.Ben konuyu actigima pisman oldum kapatmak istiyorum nasil yapabilirim
Neyi sacma geldi hanimefendi.4 evlilik yapan tek insan heralde benim kocam degildir.Boyle biseyin yalani mi olur.Kadin kadinin dusmani lafi meger ne dogruymus.Konuyu nasil kapatabilirim bilen biri yazabilir mi.Daha da beter olsum cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?