Hamileyim,bosaniyorum

canım neden evlendin peki nasıl kandın. anlat ki birdaha bu hataya baskası düşmesin.

işiniz var ne güzel . cocugunuza iyi anne olmak için ugrasacaksınız bundan sonra. artık daha saglam adımlar atmalısın canım.

Biz kötü insanlarız öyle mi?

Neden eşimin ilk evliliğiyim.
Neden eşim beni aldatmıyor,dayak atmıyor??

Neden sabah karanlığı kalkıp iş yollarına düşüyor?

Çünkü ben manyak değilim.

En başta ailemin rıza vermediği adamla benim ne işim olur.

Annem babamn benim icin en iyisini bilip istemez mi??

E kurban olduğum actigin konudaki adam erol taştan beter. Cok mu aradın. Ne dememizi bekliyordun?

arkadaşlar belli ki agır depresyon geciriyor kız. hata yapmıs tabi bundan sonra yapmamasını saglayalım.

Psikiyatristiniz ne dedi peki? ilaç kullanmanız zorunlu gibi görünüyor sonuçta. Bu ruh haliyle ve bu şartlarda elbette bu çocuğu dünyaya getirmek çok zor. Maalesef kimse size aldırın ya da aldırmayın da diyemez, zor bir karar. Ama sanırım ben böyle bir adamla herhangi bir bağım kalsın istemezdim..

Okey madem işin var bebeğe bakabileceksen ailen de destek ise doğur bak.
Ama ailen desteklemiyorsa aldırmalısın.
Buna da cinayet değil, kendisine daha doğmadan p.ç diyen şahsiyetin çocuğu olmak istemeyeceğini düşünerek hareket et. O çocuk belki de babasını tanımak isteyecek belki tıpa tıp ona benzeyecek hep onu hatırlatacak vs vs pek sağlıklı bir çocukluk geçirmez manevi yönden. Hayırlısı olsun hakkında.

Malesef hastamızın bedelini cekiyorsunuz.
Bağımlı gençlerin ruhlarını çok iyi bilirim bı dönem onlarla çalıştığım için.
Çok tehlikelidir.Maddeyi bıraksalar bileen ufak sarsıntıda yine başlarlar.
Ve üniverste mezunu işi gücü olan birinin ne işi olur böyle bir adamla.
O bebeğe kıymayın tabiki.
Belki bundan sonrası sizin için iyi olur..Allah yardımcınız olsun

kendi berbat hayatlarınıza el kadar bebekleri ne diye sokuyorsunuz saniyelik zevkleriniz için? üni. mezunu olabilirsiniz, iyi bir işiniz olabilir ama akıl yoksunluğu çok başka.

Ben bambaska bir seye takildim.
Arada sirada da madde kullansa bunun bebeğe etkisi olmaz mi ?
Yani sağlıklı sperm midir acaba yumurtayı dölleyen ?

Ben eşini çok merak ettim
4 evlilik peşine o kadarda kötü huyla parasızlıkla sizden ayrıldığı gibi anında bir kadının evine yerleşebilecek kadar kadınları çekebiliyor bu adamın ne özelliği var

O da universite mezunuydu gozum kararmisti sanirim yani sanirim degil oyle.Evlenince onu yapmam bunu yapmam diye diye evlendim.Nasil isterseniz oyle dusunebilirsiniz hanimlar.Ben konuyu actigima pisman oldum kapatmak istiyorum nasil yapabilirim

O da universite mezunuydu gozum kararmisti sanirim yani sanirim degil oyle.Evlenince onu yapmam bunu yapmam diye diye evlendim.Nasil isterseniz oyle dusunebilirsiniz hanimlar.Ben konuyu actigima pisman oldum kapatmak istiyorum nasil yapabilirim

Bu anlattıklarıj gerçekmi?

Neyi sacma geldi hanimefendi.4 evlilik yapan tek insan heralde benim kocam degildir.Boyle biseyin yalani mi olur.Kadin kadinin dusmani lafi meger ne dogruymus.Konuyu nasil kapatabilirim bilen biri yazabilir mi.Daha da beter olsum cunku

Neyi sacma geldi hanimefendi.4 evlilik yapan tek insan heralde benim kocam degildir.Boyle biseyin yalani mi olur.Kadin kadinin dusmani lafi meger ne dogruymus.Konuyu nasil kapatabilirim bilen biri yazabilir mi.Daha da beter olsum cunku

Yok cnm olabılırde bana garıp geldı bıraz 4 evlılık olumca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…