Bakalım yumuşar da düzgünce konuşmaya yanasirsa anlaşabiliriz Belki.o halde eşine sıkıca sarıl bırakma. annenle de gerekmedikçe görüşme. kırgınlığını anlasın.
Ya kısacası beni tehdit ediyor kendince. Eğer söz veripte durmazsam diye onlarla bu yolla uğraşmak istiyor. Yoksa dediğim gibi evlilik sozlesmemiz var . Benim malım yine benim oluyor yaniAileniz ayrımcılığın dibine vurmuş üzgünüm..
Kardeşinizin eşine gösterilen ilgi alaka sizin eşinizede gösterilseydi keşke ozamn herşey başka olurdu
Ama eşiniz neyin vekaletini istiyo anlamadım babanızdan kalan malların vekaletinimi?
Eğer öyleyse hem görüşmeyeceksin hem parasını yicez oluyor ve eşinizde yüzsüzlüğün dibine vurmuş olur
aslında ailenin bu tavırlarına karşı misilleme yapsan haklısın da işte "haklısın" demezler "paragöz" derler sana. yine sen ve eşin suçlu olur onların gözünde. o yüzden uzak dur, kandilde bayramda seyranda ara sor. eşinle de bu konuyu kapatın ve kendi çekirdek ailenizde mutlu olmaya bakın.Ya kısacası beni tehdit ediyor kendince. Eğer söz veripte durmazsam diye onlarla bu yolla uğraşmak istiyor. Yoksa dediğim gibi evlilik sozlesmemiz var . Benim malım yine benim oluyor yani
Eşin kadar sinsi bi adam görmedim canım özür dilerim ama. Hem karısını ailesiyle görüştürmüyo hem çocuklarını. Hem de para peşinde bi de vekalet istiyo. Bu ne yüzsüzlük, benim öyle damadım olsa zırnık koklamasın diye tüm malımı mülkümü satarımEvet yani gorusturmuyor diye kötü şeyler olursa
diğer damada yediriyor ama.Eşin kadar sinsi bi adam görmedim canım özür dilerim ama. Hem karısını ailesiyle görüştürmüyo hem çocuklarını. Hem de para peşinde bi de vekalet istiyo. Bu ne yüzsüzlük, benim öyle damadım olsa zırnık koklamasın diye tüm malımı mülkümü satarım
Olabilir. Bi miras varsa o konu sahibinin hakkıdır, kocasının değil. Konu sahibi kendi adına miras davası açar eğer anne ölünce bi adaletsizlik olursa. Kadın ölmeden bu damat para peşine düşmüş. Kızlarının bu adamla evlenmesini istemedilerse bi sebebi vardır kendi görüşmezse görüşmez çocuklarımı gösterme sen de görüşmiceksin deme hakkı yok.diğer damada yediriyor ama.
Ailen neden kardeşinin eşi istemiyor diye işten çıkardı eşini
Ya da neden birlikte çalıştılar zaten araları iyi değilmiş
onlarla ugrasabilecegi Tek yol bu. Yani gorusursem bu yolu kullanmak istiyor. Beni engellemek icin. Istediği para değil
Daha önce konu açmıştım. Kocamı ailem istemedi. Düğünümde hiç bir yardımları olmadı. Yaş yeri gibi bir düğünle evlendim. Ilk doğumumu yapana kadar eşimle konuşmadılar. Doğum yaptığım gün eşimle kavga ettik onlar var Die içeri giremedi. Çocuğunu bile fazla göremedi. Eve geldim yanımda kimse kalmadı. Sezeryanliyim üstelik bir iki gün yemek falan getirdiler. Gel bizimi evde bakalım dedi annem oraya da eşim gelemeyecegi için kabul etmedim. Sonra neyse bir ara barışır gibi oldular birlikte çalıştılar. Sonra kardeşimin eşi istemiyor diye bir de eşim iyi calismiyormus işten çıkardılar. Eşim bunu kabullenemedi. Şimdi ikinciye hamileyim. Önce çocuklarımı gösterme onlara diyordu şimdi sen de gorusmeyeceksin diyor. Sırf evliligimi kurtarmak için Tamam dedim. Tabi bu zamana gelene kadar da çok çok yıprandım üstelik hamileyim. Benden yapamayacağım bir şey istiyor. Boşanmak istemiyorum ama artık bu işin oluru yok gibi
Bu biraz ağır olmadı mı her fikre saygım var yanlış anlaşılmasın ama. Yorumları okuyabilirsen açıklamasını yaptimEşin kadar sinsi bi adam görmedim canım özür dilerim ama. Hem karısını ailesiyle görüştürmüyo hem çocuklarını. Hem de para peşinde bi de vekalet istiyo. Bu ne yüzsüzlük, benim öyle damadım olsa zırnık koklamasın diye tüm malımı mülkümü satarım
Sonradan okudum, ama vekalet konusunda hala böyle düşünüyorum, özür dileyerek söyledim zaten canım. Ailenle görüşürsen sana karşı kendi miras hakkını kullanmak istiyo ne kadar haklı olursa olsun bu kabul edilemez. Kendi görüşmezse görüşmesin, e sende inat edip evlenmişsin kardeşimle eşi çatır çatır yiyo diyosun sen ailene karşı gelmeden evlenseydin kocanla sen de yerdin, tüm suçu ailene yükleme derdindesin.. Senin de kızın var bi Allahın kulunun iyi demediği bi işte dikiş tutturamadığı insanla kızın evlensin ister misin.. Hata yaptılar belki ama sen mutsuz olma diye canım ya. Ne eş ne dost varken hep onlar vardı ne kadar kötü olurlarsa olsunlar..Bu biraz ağır olmadı mı her fikre saygım var yanlış anlaşılmasın ama. Yorumları okuyabilirsen açıklamasını yaptim
Bu biraz ağır olmadı mı her fikre saygım var yanlış anlaşılmasın ama. Yorumları okuyabilirsen açıklamasını yaptim
kardeş ve kocası anne ölene kadar "aman elif'in kocası malı iç edecek" bahanesiyle üzerlerine alırlarsa? bence koca bahane, asıl mesele evlat ayrımı.Olabilir. Bi miras varsa o konu sahibinin hakkıdır, kocasının değil. Konu sahibi kendi adına miras davası açar eğer anne ölünce bi adaletsizlik olursa. Kadın ölmeden bu damat para peşine düşmüş. Kızlarının bu adamla evlenmesini istemedilerse bi sebebi vardır kendi görüşmezse görüşmez çocuklarımı gösterme sen de görüşmiceksin deme hakkı yok.
Artık onu önleyen yasalar var miras davaları bunun için. Olan her şey yarıya bölünür istedikleri kadar üzerlerine alsınlar öyle şey olur mu o zaman nerede kaldı kanunlar.kardeş ve kocası anne ölene kadar "aman elif'in kocası malı iç edecek" bahanesiyle üzerlerine alırlarsa? bence koca bahane, asıl mesele evlat ayrımı.
damada satış yapıldı gibi gösterirlerse sanırım bir şey yapamazlar hukuki olarak.Artık onu önleyen yasalar var miras davaları bunun için. Olan her şey yarıya bölünür istedikleri kadar üzerlerine alsınlar öyle şey olur mu o zaman nerede kaldı kanunlar.
damada satış yapıldı gibi gösterirlerse sanırım bir şey yapamazlar hukuki olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?