Sağol canım ben de son kez her iki tarafta da konuşmaya karar verdim. Bakalım adım atarlarsa iyi olur çocuklarım babasız büyüsün istemiyorum zaten tek başıma büyütmek de beni çok korkutuyor
Ben de ayni. 29 ve Terazi burcuyum. Normalde haksızlık benim de canımı sıkar. En başından beri istemiyorlar zorla sevdiremem dedim. Karakterleri bu dedim. Ne bileyim. Sadece eşim suçlu diyemem. Ilk yillarimizda ben de annemgil sırf onu iyi bilsin diye çağırdılar gittim eve geldikleri zamanlar eşim evden gitti onu istemiyorlardi çünkü. Onlar onu yok saydilar ben de siz ne yapıyorsunuz demedim. Şimdi anlıyorum çok hata yapmışım. Eşime haksızlık etmişim. Evlendik bir ay sonra urfaya gittim atamam oraya oldu. Bir kaç sonra dayanamadık ben aşırı yoruluyordum git gel o gidip geliyordu falan. Sonra zaten burda da durumlar iyi değil eşim topladı eşyaları geldi orda ev tuttuk.yıllardır çalıştığı işten de ayrılmış oldu. Orda Çok mutluyduk. Tamam ilçe olunca iş bulmak çok zordu cebimizde paramız olmasa bile mutluyduk. Sene sonu geldiğinde ben geri dönmek için tayin istedim o da sırf beni mutlu etmek için Tamam dedi. Gitmeyelim bak burda bir iş bulayım burda huzurluyuz dedi . Ben çocuklarımın akrabalariyla büyümesini istedim. Geldik ilk başlarda iş bulmakta zorlandı. Sonra ailemle olan durumlar hamilelik benim eşimi yok saymalarina izin verisim falan onu yıllarca doldurdu. Sonuç patladı. Artık bana da güvenmiyor. Yani biraz uzun oldu ama bende de çok hata var. Sen bana kocamsin diyemiyorsun bana bunu hissettiremiyorsun dedi hep. Anlayamadım.
Cok üzüldüm durumunuza bence kendi ailenizle yani eşinize ve çocuğunuza sahip çıkın kesinlikle bosanmayin. Cok da damarına başlarlarsa al mirasını kimseye yedirme çocuklarının rızkını.Evet edebilir ama ben de evin ablasıydim. Kardeşlerimle küçük yaşımda ilgilenmeye başladım. Ev işi yemek ne gerekiyorsa yaptım 13 yaşımdan beri. Şu an sağ kolum iflas etmiş durumda daha 30 bile olmadım. Sadece onlar mı kazanmış oldu ben bunu anlayamıyorum konuyla alakası yok ama dışardan bakış açısı da önemli .
Yani onların düşüncesi o da benim yaptığım tadilat la zaten bir kaç senelik kirami öderdimEşinizin çok fazla üzerine gitmenizin eseri yaşadıklarınız .Sizin mutluluğunuz için yıllardır çalıştığı işinden bile vazgeçmiş. Sonuç kardeşinizin eşi işinden atıyor . Az çok konunuz ilerledikçe anladım niye olduğunu . Eşinizi de paracı bir insan olarak görmüyorum ben . Aileniz sizi o evde oturtarak kira ödemenize engel olarak sadece vicdan rahatlatıyorlar gibi geldi .
Eşimle konuştuk biraz baya yumuşadı gibi . Amacım bir araya getirmek değil. Aileme bundan sonra kocamı yok sayan beni de yok sayar demek. Oturup doğru düzgün konuşamadık calisiyor. Vekaleti de vermedim zatenSeni bu şekilde çıkmaza ilk sokan ailen. Elle tutulur bir sebep yokken yıllarca uzatmış. İş konusunda dikiş tutturamadıysa bu sizin aile meseleniz anneni ilgilendirmez adam olmaz demek ona hiç düşmez. Sen sanıyor musun şimdi boşansan ailen sana kucak açıcak bağrına basıcak? Bak dediğime geldin diye başına kakıcak ve belki çok daha fazlasını yapıcak.
Vekalet konusunda da eşin malları senden de almak istiyor niyeti bozuk olabilir. Bence vekalet falan verme
Dua ediyorum tabiki . İnşallah o mucizeye çok ihtiyacım var. Burda da değişik bakış açıları ve fikirler taşların yerine oturmasını sağlıyor iyi oluyor yaniBol bol süre oku burda sana kimsenin yardımı dokunamaz ama olmazları olduran Allah senin için mucizeler yaratır dilerse.
Bence adam haklı sana ve çocuklarına düşkün biriyse değer veriyorsa sonuna kadar yanında dur ona yanında olduğunu hissettirBen de ayni. 29 ve Terazi burcuyum. Normalde haksızlık benim de canımı sıkar. En başından beri istemiyorlar zorla sevdiremem dedim. Karakterleri bu dedim. Ne bileyim. Sadece eşim suçlu diyemem. Ilk yillarimizda ben de annemgil sırf onu iyi bilsin diye çağırdılar gittim eve geldikleri zamanlar eşim evden gitti onu istemiyorlardi çünkü. Onlar onu yok saydilar ben de siz ne yapıyorsunuz demedim. Şimdi anlıyorum çok hata yapmışım. Eşime haksızlık etmişim. Evlendik bir ay sonra urfaya gittim atamam oraya oldu. Bir kaç sonra dayanamadık ben aşırı yoruluyordum git gel o gidip geliyordu falan. Sonra zaten burda da durumlar iyi değil eşim topladı eşyaları geldi orda ev tuttuk.yıllardır çalıştığı işten de ayrılmış oldu. Orda Çok mutluyduk. Tamam ilçe olunca iş bulmak çok zordu cebimizde paramız olmasa bile mutluyduk. Sene sonu geldiğinde ben geri dönmek için tayin istedim o da sırf beni mutlu etmek için Tamam dedi. Gitmeyelim bak burda bir iş bulayım burda huzurluyuz dedi . Ben çocuklarımın akrabalariyla büyümesini istedim. Geldik ilk başlarda iş bulmakta zorlandı. Sonra ailemle olan durumlar hamilelik benim eşimi yok saymalarina izin verisim falan onu yıllarca doldurdu. Sonuç patladı. Artık bana da güvenmiyor. Yani biraz uzun oldu ama bende de çok hata var. Sen bana kocamsin diyemiyorsun bana bunu hissettiremiyorsun dedi hep. Anlayamadım.
Allah yardımcın olsun canım ne diyeyim.. Düzelicek pek bişey kalmamış ama Allah büyük.Zamanında çok yanlış yaptım. Baştan tavrımı koymaliydim. Evliligimde bu hale gelmezdi. Düzelir sandım ne bileyim herşey daha kötü oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?