Hamileyim. Bosaniyorum.

Bak şimdi diyelim dava açtın mahkeme tamam dedi bu mallar senin,bu durumda ailen kardeşlerin sana sırt çevirecek, mallar sana geçince de esin senden vekalet istiyo bana ver diyo yani sana iyiniyetli geliyo mu bu
Hayır öyle değil vekaleti uğraşmak için istiyor. Yani onlarla ugrasmanin bir yolu. Yoksa malı üzerine almak için değil evlilik sozlesmemis var alamaz zaten.

Babanın bir bildiği varmiş ki herşeyi annene bırakmiş.
Düzenli bir işi olmayan dikiş tutturamayan bir eşin parada gızu olmadığını mi savunuyorsunuz.
Neyiniz var neyiniz yok bilmem ama kocanız intikam peşinde.
Siz beni kovarsanız bende boylee alırım malınızı demenin kolay yolunu bulmuş.
Hem vekalet verdin diyelim mahkemede sana bir takım mallar verdi bu malkari kendi üstüne yapıp seni bosamıyacagı ne malum?
Akıllı ol biraz elif kolay seyler yasamamıssın ailen adam yerine koymamiş kocanı ama kocanda iyi niyetli degil

Annem ve babam yıllarca beraber çalıştılar. Biraz mal mülk edindiler . Babam vefat etti. Vasiyeti gereği herşeyi anneme bıraktı. Mahkeme de anneme verdi. Eşim de vekalet ver bana diyor. Yani hem onlarla görüşmemi istemiyor hem vekalet istiyor

Ohaaaa bu adamı boşa gitsin açgözlü heriff hem aileyi isteme hem de mal mülk peşinde ol kusura bakma eşin kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce konu açmıştım. Kocamı ailem istemedi. Düğünümde hiç bir yardımları olmadı. Yaş yeri gibi bir düğünle evlendim. Ilk doğumumu yapana kadar eşimle konuşmadılar. Doğum yaptığım gün eşimle kavga ettik onlar var Die içeri giremedi. Çocuğunu bile fazla göremedi. Eve geldim yanımda kimse kalmadı. Sezeryanliyim üstelik bir iki gün yemek falan getirdiler. Gel bizimi evde bakalım dedi annem oraya da eşim gelemeyecegi için kabul etmedim. Sonra neyse bir ara barışır gibi oldular birlikte çalıştılar. Sonra kardeşimin eşi istemiyor diye bir de eşim iyi calismiyormus işten çıkardılar. Eşim bunu kabullenemedi. Şimdi ikinciye hamileyim. Önce çocuklarımı gösterme onlara diyordu şimdi sen de gorusmeyeceksin diyor. Sırf evliligimi kurtarmak için Tamam dedim. Tabi bu zamana gelene kadar da çok çok yıprandım üstelik hamileyim. Benden yapamayacağım bir şey istiyor. Boşanmak istemiyorum ama artık bu işin oluru yok gibi
Ben herşey yolunda giden evliliğimde bile 1-2 maddi pürüz yüzünden çocuk yapmaya cesaret edemezken, evliliğinde problem olanların çocuk üzerine çocuk yapma cesaretlerine dumur oluyorum doğrusu.. Baktın evliliğinde problemler var, ha yıkıldı ha yıkılacak birşeyler var, neden bu ortamın içine bir de çocuk atarsınız ki ? Psikolojileri hiç mi umrunuzda değil ? Bende problemli bir ailenin çocuğuydum ve o kadar çok demişliğim vardır ki " Beni neden dünyaya getirdiniz, sizden nefret ediyorum.." diye.. Hala annem- babam ve birbirlerinin aileleriyle olan problemlerinde şahit olduklarımı bir travma gibi bilincimde taşıyorum. Umarım sizde bu tip cümleleri çocuklarınızdan duymazsınız. Bana kızmayın lütfen ama sorunlu ortama çocuk yapma fikri cidden bencilce geliyor. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah problemlerinizi aşarsınız ve çocuklarınız huzurlu bir ortamda büyür. Rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin.

onlarla ugrasabilecegi Tek yol bu. Yani gorusursem bu yolu kullanmak istiyor. Beni engellemek icin. Istediği para değil
Bence derdinin para olmadığından hiç emin olma.

Zaten görüştürmek istemiyor, parasını bana versin de görüşürse görüşsün modunda.

Eşin bana hiç güven vermedi.

Ailene hak vermedim değil.

Bence derdinin para olmadığından hiç emin olma.

Zaten görüştürmek istemiyor, parasını bana versin de görüşürse görüşsün modunda.

Eşin bana hiç güven vermedi.

Ailene hak vermedim değil.

Derdi para değil dediğin adamla ne diye evlilik sözleşmesi yaparsın ki

Zaten mahkeme ona verdi . Ben de onu diyorum çok mu zordu azıcık katlanmak. Gençlik zamanları biraz hızlı geçmiş. Yani bizim orası küçük bir yer kimse de iyi bu adam demedi. Ben de üniversite mezunu olup isteyenin de çok olunca böyle oldu. Tamam benim de kızım var tabiki iyi bir evlilik yapsın isterim. Ama beş yıl oldu artık. Iş dışında bir düzensizliği yok. Olan oldu artık sonuçta bosansam bile geriye alamam ki hiç birseyi

Canım çok karışık oldu, bir yerde eşim iyi bir şeyi yok demişsin, bir yerde iş tutturmaz, bir yerde para da gözü yok aslında diyorsun bir yerde annemin parasını istiyor iması yapmışsın.

Annenler aslında seni eşine layık görmediler ama sen severek evlendin ve eşini hala seviyorsun. Doğru mu?

Annen anladığım kadarı ile eniştene kollarını açmış hatta kendine kalan mirasla iş kurmuşlar. Belki de eniştene maddi olarak bile destek oluyorken, eşine dış kapının mandalı muamelesi ile işçi vazifesi vermişler. Kaldı ki işçi olmak gocunulacak şey değil ama annen ve enişten eşini destekleyip, özellikle senin iyiliğin için, ona da firma da iyi bir yer vermek yerine onu tamamen egale etmişler. İşten kovarak da gururunu çiğnemişler.

Eşin de doğal olarak sinirlenmiş ve ne maddi ne manevi destek olmadığı için ve de üstüne dışlandığı için ailene yüz dönmüş.

Sen eşinle bile bile evlendin, onun karakterini biliyordun, iki de çocuk yaptın şimdi eşin sağlam pabuç değil ayrıl diyenleri anlayamıyorum, bayan en başından kabul etmiş işini kaldı ki adam düzelmiş, çalışıyor.

İkincisi annen diğer evlatlarına sahip çıkarken size sahip çıkmıyorsa bence de eşin tepki olarak dava açalım demiş olabilir. Para sevdası değil ama ayırım yapılıyorsa (ki ben öyle algıladım) adam haklı. Ama cidden durum buysa.

iki tarafı da hatalı gördüm ben. aile başta istemeyebilir ama madem kızın sevdi evlendi. rahat bırak değil mi?
benim anladığım kadarıyla damada hep istenmediği hissettirilmiş, dış kapı mandalı muamelesi yapılmış.
o da hırslanmış, karısı üzerinden baskı kurmaya çalışıyor.
ya eşin ve yuvan için ailenle asgari düzeyde görüşeceksin. ya da iki taraf arasını yapmak isterken olan sana olacak elif1310 elif1310

Ailenize sirtinizi dönüp evlenmişsiniz kaybetmeyi göze alarak sonra çocuğunuz olmuş Barışmışsiniz şimdi ikinciye hamilesiniz ama boşanmayi düşünüyorsunuz niye ailenle gorusme diyor diye evlenirken kaybetmeyi göze alirken sorun yok şimdi ikinciye hamilesiniz bir çocuğunuz var ayrılmak diyorsunuz eşinin arkasında durmayı ailenin kaybetmeyi bir kere goze aldıysan şimdi de aynı tavrı cocuklariniz için gosterinben ailemden vazgeçmem diyemezsiniz bunu bir kere yapmışsıniz ve artık sizin ayrı bir aileniz var mutluluğunuz için esinizle iyi olmayı becermeleri lazımdı bu aile bosansaniz arkanızda da durmaz olan yuvaniza olur net

Bende böyle bir adama kız vermezdim. İş yok güç yok ben ölüncede benim emek verdiğim mallarımın derdine düşüyor. Kardeşinle çalışamamış şimdi dayınla çalışıyor çok ilginç senin aileni sevmiyor ama onların sırtından geçiniyor.

Valla kusura bakmayında sözleşme de imzala ış olsanız eşinizin bal gibi parada gözü var . Ayrıca böyle bir intikam olurmu ailenin eşinizi neden istemediği belli. Haa şöyle bir intikam olur malı mülkü kendi tasarrufuna bi yakının tasarrufuna alır sizide kapının önüne koyar ailenizden çok güzel intikam almış olur. Eşiniz hiç iyi niyetli değil hanımefendi

Ailenize sirtinizi dönüp evlenmişsiniz kaybetmeyi göze alarak sonra çocuğunuz olmuş Barışmışsiniz şimdi ikinciye hamilesiniz ama boşanmayi düşünüyorsunuz niye ailenle gorusme diyor diye evlenirken kaybetmeyi göze alirken sorun yok şimdi ikinciye hamilesiniz bir çocuğunuz var ayrılmak diyorsunuz eşinin arkasında durmayı ailenin kaybetmeyi bir kere goze aldıysan şimdi de aynı tavrı cocuklariniz için gosterinben ailemden vazgeçmem diyemezsiniz bunu bir kere yapmışsıniz ve artık sizin ayrı bir aileniz var mutluluğunuz için esinizle iyi olmayı becermeleri lazımdı bu aile bosansaniz arkanızda da durmaz olan yuvaniza olur net
Bizim zaten öyle çok kuvvetli baglarimiz yok. Zaten kimseye de ihtiyacım yok çok şükür kazancım var. Benim derdim çocuklarım babasız büyümesin. Sonuçta normalde iyi . Fevri davranıyor ve ailemi sevmiyor . Onlar da onu. Ben de arada kalıyorum

Back
X